Ljepota

Filmski festival Palm Springs 2019: najbolja lepota izgleda na crvenom tepihu

Filmski festival Palm Springs 2019: najbolja lepota izgleda na crvenom tepihu

Mi smo samo nekoliko dana u 2018. Godini, ali već sam dobila prvi crveni tepih događaj godine da ti pokažem! To je godišnji Palm Springs Film Festival, i svi izgledaju prilično prokleto nevjerojatan.

load...

Evo ljepotu izgleda:

Rooney Mara

Da li Rooney samo vas ostaviti bez daha? Isto ovdje! To je nestvarno kako predivna ona izgleda sa kosom čvrsto uz glavu, i dramatična, pista-nadahnut šminke oko očiju. Nije ni čudo što radi varijacija na ovu formulu tako često. Ovo je tako moderan način da se dima očima: u jednoj duboko ljubičaste boje, savršeno uklopljena, i kao lutka donje trepavice. Obrva i koža su nevjerovatno savršen, a ja volim delikatne ravnini na usnama i obrazima. (Ko drugo nego Kate Lee mogao to učiniti? Znala sam to odmah!)

Cate Blanchett

Poznati nikad smile ova velika, zar ne? To čini Cate izgleda još ljepše nego što je uobičajeno. I ja volim boje jagode usne, koji ima neverovatan efekat lice i osvjetljivanje. Držala je šminke oko očiju vrlo nenametljivi, samo chunky gornje trepavice i šampanjac shimmer na poklopcima-i veliki izbor za kapuljačom oči. Kao i obično, njen srednje dužine kose je stilski jednostavno, što odgovara joj je najbolji. Jedina stvar je, ja bih ublaži rumenilo.

Amber Heard

load...

Amber crna mačka oči su mi daje život! Oni su način deblji od većine, koji ne samo da čini pravi izjavu sa šminkom, ali i pomaže proširiti duži oblik lica. To je samo loše lažne trepavice morao da ode sa liner, kao što izgledaju preteški. Ja ne znam šta je u pitanju Amber kože, ali uvijek izgleda sooo svjež, kao da se upravo vratio iz lica. Lucky lucky! Njen rumenilo i ruž za usne, kako se to "isprana iznutra" izgledati. Što se tiče njene kose, ja obično volim mat-out uvojke, ali ne mogu poreći lusciousness ovih talasa.

Brie Larson

Brie je zaista fino podešavanje njen stil u proteklih godinu dana, a izgleda bolje nego ikad. Njena kosa je mnogo više sofisticiran ovih dana, ovdje u elegantnom iza ušiju stilu i čvršći kose. (Imala je ovih vidljivih, pepeljasto naglašava.) Druge stvari koje cijenim su njene prirodne, ali zdepaste trepavica, a meke smeđe senke bez oštrih linija. Mislim da bih samo radije svježiji boju šljive na usnama i obrazima. Znam šljiva tonovi su "u" upravo sada, ali oni uvijek izgledaju pomalo starenja na svjetlo kože.

Alicia Vikander

Alicia ima ovu divnu djevojačkog vibru da je takva poslastica da vidimo na crvenom tepihu (usred sve try-hard sirena maše, kontura, itd). Ono što volim ovdje je njen prigušen crveni ruž, rumeni ispran obraze i tople prirodne kože. Ali ne razumem zašto je nosila lažnu trepavice, koje su preteške i ravno. Takođe bi bilo sjajno da vidi svoju promjenu joj kosu, jer to pola-up stil je uvijek njen go-u. Da ne izgleda neverovatno u dubokoj bočnog dijela, kosa preko ramena?

Kate Winslet

Mislim da Kate izgleda dobro, čak i ako smo vidjeli ovaj frizuru mnogo puta ranije. (Ona je Jennifer Aniston na podignute frizure!) Ono što je možda malo drugačiji je da ona nosi manje šminke. Oči su joj se super laki, sa prirodnim trepavicama i neke crne i zlatne obloge dodajući definiciju i sjaj. Usne je mekana ruže, uz suptilnije, peachier obraze. Mislim da to radi jer joj obrve su tako mračno. I zapravo, ja volim kad celebs imaju povjerenja da se to golim na crvenom tepihu-to nije istina da vam je potrebno da se gomilaju na šminku da vam funkcija "ističu".

Saoirse Ronan

Dvije stvari koje morate da se dive o Saoirse su da: a) ona se ne boji eksperimentirati s tona različitih ljepote izgleda, i b) ona nije ljubitelj lažnih trepavica! Avaj, zlatno sjenilo je i dalje moj favorit, a radio je bolje od ovog zelenog (??) do nje nabora. Samo ne mislim da mora biti da matchy sa dress-samo ružičasti ruž bi bio dovoljan. Takođe bih voleo da vidim obrve samo za nijansu čistač, jer izgleda kao da ih ne dirati u sve. To je sitnica koja bi dodali ogroman nokte da joj izgled. 

Ko je imao svoj omiljeni (i najmanje omiljena) ljepota gleda na ovom crvenom tepihu?

load...