Ljepota

Uradite ili ne: Sophia Bush Cleopatra-Style eyeliner

Uradite ili ne: Sophia Bush Cleopatra-Style eyeliner

Baš kad ste pomislili da ne bi moglo biti još jedan način da se nosite eyeliner, zajedno dolazi Sophia Bush s nešto novo, drugačije i uzbudljivo.

Pa, možda ne baš novo. Navodno, Kleopatra je nosila eyeliner na ovaj način u 40 BC-tako moglo bi se reći da je to originalna tehnika eyeliner aplikacija. Ali, to je trebalo do 2018. Godine (mislim) da se pojavi na crvenom tepihu, zahvaljujući Sofije šminkera, Tym Buacharern. Volim šminker (i celeb), koji se ne boji da preuzme rizik!

load...

Evo pogled sa strane, gdje možete vidjeti kako brod umače daleko ispod unutarnji kut u grafičkom, baby Vs. Zatim slijedi blizu liniju trepavica prije nego se proteže na vanjskim rubovima-ne pokretom cat-eye, ali mršava kriva, to je druga klima glavom Kleopatri.

Uzgred: koliko je okrutan je ovaj fotoaparat ili rasvjeta osoba? Možete vidjeti kako se može napraviti čak i besprijekoran ten liči na površinu Mjeseca.

Evo Full Frontal:

U ovom PIC-a, možete jasnije vidjeti kako se ići oko izrade te unutarnje linije-ako se želio ponoviti ovo, to je. (Zar ne? Da li bi?) Na suzne kanale, uložak na gornjem liniju trepavica ide na unutarnji kut, a zatim slijedi dijagonalno prema unutra odatle, prema nosu, da bi točku prije prelaska natrag kako bi se zadovoljile niže liniju trepavica.

Za sada nema informacija o kojem specifične liner Tym koristi, ali ja bih vjerojatno pokupiti nešto poput Chanel Stylo Yeux Waterproof. To je jedan od onih brodova koji ste savijaju se, što znači da ne morate da se izoštri i uvijek će ostati u redu stvar. (Za razliku od deblje, smudgier linija bi se sa vodootpornim obloge od, recimo, MUFE ili Urban Decay.) I volim da je Chanel je malo suho umjesto kremasto-koji je savršen za vaše potrebe ovdje.

Ako si stvarno sigurni, mogli dobiti izgled prateći sa tečnim liner, koja nastoji dati još mršaviji liniju i očigledno je najmanje mrlja sklone od svih. Ali je isto tako lakše nered, tako da nastavite s oprezom.

load...

Da ide sa liner, rekao je na Instagram Tym da je koristio "moja omiljena # 104 i Double Up sa # 120 od Ardell;"... Ljubav koja combo "To je puno lažnih trepavica i ne volim ih Ovo je gdje izgled ide na jug za mene. Osećam se kao brod bi bio hladniji, izazovnija, više piste na vlastitu sa samo maskaru. Trepavice pojeftiniti to.

Ja također ne volim baze (to izgleda kao da sjedi na vrhu kože, iako je to mogao opet biti fotoaparat) ili crvenkasto-smeđe obrve. I nisam lud o tome debele, gole, sjajne usne. To je tako '00s.

Onda opet, kad se umanjili to je mnogo bolje:

Donja granica? Stvarno mi se ideja ovog grafičkog eyeliner kako bi malo veče drama, sa kosom i sve ostalo prilično gole i neutralan. (Čitaj: nema Falsies.) To je kao sljedeći korak nakon što je "360 stepeni oko", koji je bio veliki brod trend prošle godine. Sada, mi ne samo radi liner sve obrnuto, ali treba uzeti u obzir naglašavajući unutarnji kut, umjesto uobičajenih, očekuje vanjske rubove.

Šta kažeš-je ovo ljepotica učiniti ili ne?

Kupujte Story

Neka vaše Say

Šta mislite o Sofije liner izgled? Da li probati Kleopatra oko? Koja je tvoja najviše boravak-put eyeliner?

load...