Ženska fitness

5 neverovatnih prednosti vežbe skokom majmuna

5 neverovatnih prednosti vežbe skokom majmuna

Nema sumnje da je ostvarivanje je pravi način da ostanu zdravi i fit. Ipak, postoji vrlo malo ljudi koji zapravo iskoristiti ga. Prednosti koje vježbe su bezgranične i postoji toliko mnogo načina da ih radim!

Zanimljiv način na trening je uključivanjem zabavan potez sa svojim rutinu koja ne samo da sagorijeva masti, ali i povećava vaš metabolizam. Da, ja govorim o majmun skače vježba! Odlični su za noge i bedra i nešto što svakako treba učiniti svaki dan dok radite out!

Monkey Jump Vježba:

Ovdje je sve što trebate znati o majmun skok vježba za početak!

The Right Attire:

Majmun skakanje je kao i svaki drugi vježba, samo malo teže! Da biste to učinili na pravi način, potreban vam je pravo ruho prvi! Zgrabite dobar par tenisica za noge. Tim je sa sintetičkim hlačama i dugom majica u svoje veličine. A ti si dobar to ići!

load...

Zagrijavanje:

Prije nego što počnemo sa majmun skok vježbe, što trebate učiniti zagrijavanje za oko 10 minuta. Provedite neko vrijeme radio spot trčanje, skakanje priključke i Iskorak da se vaše srce stopa povišen. Uključiti i druge vježbe koje rade zglobove, noge, stražnjice, koljena i potkolenicama. Jednom kada ste gotovi s toplom gore, možete preći na sljedeći korak.

Odaberite Rail / zid ili Klupa:

Ako je zid ili željeznički je previsoka, nećete biti u mogućnosti da preskoči to. Stoga budite sigurni da odaberete pravu prepreku! Morate imati na umu da ono što je na bočnim stranama. Šine su također velika prepreka bi mogao početi s. Klupa će biti od velike pomoći. Međutim, imajte na umu da su klupu ili šina nije preniska. To bi trebao biti negdje oko pupka.

Get Ready For The Monkey Jump:

Jednom kada ste spremni učiniti majmun skok, pokušajte da se osjećaju ugodno i sigurno. Previše nervoze ili anksioznost će te zadržati. Nemojte dozvoliti da se to desi! Jednostavno slijedite korake naveden ovdje, a vi ćete biti u mogućnosti da uhvatim ovaj potez ni u vremenu.

load...

1. Jog prema svojim prepreka na srednjoj brzini. Negdje između trčanje i trčanje će učiniti.

2. Kada ste 4 do 5 metara od prepreka, čučne sa tobom razmaknite stopala.

3. Sada stavite obje ruke na prepreku. Osigurati da postoji prostor za vas da biste dobili između šina. Međutim, ne treba proširiti noge previše. To bi clip samo noge i zaustaviti od činjenja skok bez ikakvih ozljeda.

4. Kao što skočiti, uvuci obje noge i pokušajte da ih dovede između ruke. Sebe gurati naprijed u tom periodu.

5. Kada ste u sredinom zrak, pobrinite se da nagne naprijed. Ovo će vas zaustaviti od clipping oba stopala. Oni će također biti veća kad to radite.

6. Čim se nalaze na vrhu zraka, potražite mjesto za slijetanje.

7. Sada pusti i zemljišta tiho.

8. Pokrenite sada daleko. Ponosni na sebe i smile! Upravo ste završili majmun skok!

Prednosti Monkey Jump Vježba:

Kao i svaka druga vježba, majmun skok previše pomaže vašem tijelu u brojne načine i to su:

  1. Pomaže vam izgubiti na težini i tope masti brzo
  2. Pojačava metabolizam i povećava fleksibilnost
  3. Tonovi noge, bedra i unutarnje butina
  4. Smanjuje stres i anksioznost
  5. Poravnava trbuhu.

Dakle, dodati neke začin na svoj trening rutinu i počnu da rade majmuna skokova! Vaše telo će vam zahvaliti za to i ne zaboravite da ostavite riječ u komentarima ispod teksta.

load...