Ženska fitness

6 neverovatnih prednosti Box Jump treninga

6 neverovatnih prednosti Box Jump treninga

Umorni ostvarivanja isti stari način? Prošlo je mjeseca, a ti si trčanje, hodanje, trčanje i ples oko. Ali sada to postaje dosadno. Morate probati nešto zanimljivo! Zašto ne daju radi kod kuće Pokušajte? Nekoliko žena su radili i oni apsolutno obožavam. Možete kreirati svoju listu, dobar posao od plana i zadržati vježbanje koliko god želite. To će biti jednako efikasan kao trčanje ili trčanje ili čak pomoću opreme za teretanu.

Kada se pokušava neke nove poteze i tehnike dok radite out, bilo bi poželjno da se fokusiraju na neke teške one. Budući da ne koristite bilo koju opremu teretana, morate napraviti treninga srce podizne i masti miniranja. Ovo je mjesto gdje hard core poteze poput kutija skokova doći. Oni su jednostavno učiniti, vrlo efikasno i obećavaju da će oblikovati vaše tijelo u roku od tjedna. Možete izazov sebe i povećati broj svaki dan!

Tako se radujem znajući šta furgoni skokova su i kako ih izvesti? Onda samo napred i da se ova poruka za čitanje!

Ispravno Tehnika:

Prije nego što zapravo početak treninga, molim te, nemoj pribeležite ispravne tehnike. Važno je da znate prave korake. U suprotnom, mogli biste povredili.

load...
  1. Stand ravno. Leđa bi trebao biti čvrst. Trebalo bi biti u atletski položaj. Pobrinite se da stopala, osim malo. Držite se podalje od kaznenog prostora, ali ne previše.
  2. Kada mislite da ste spremni za skok, dole u poziciju četvrt čučnjeve vrlo brzo. Sada swing one ruke i gurnuti noge sa tla i skok na kutiju.
  3. Nemojte napraviti grešku i slijetanje sa tresak. Upaljač odmorištu je, to je bolje za vas.

Prednosti kutije Jump Workout:

Postoji mnogo prednosti koje dolaze sa kutijom skok treninga. Evo nekoliko definitivno treba uzeti u obzir.

  1. Ovaj potez je toliko eksplozivna i efikasna da možete očekivati ​​butine i zadnjicu da se zategnut u roku od nekoliko tjedana.
  2. Također će poboljšati vaš nivo kondicije. To je zbog toga što je taj potez teško uhvatiti i nešto što nije lako za sve početnike. Dakle, kada se obavlja ovaj potez, pobrinite se da su dajući mu malo vremena. To će sigurno poboljšati.
  3. To će izgraditi lean mišića i pomoći u uređaj tela. Ako želite da ton vaše tijelo, ne postoji bolji vježba nego kutiju skok treninga.
  4. Mišića tkiva će biti uskoro. To, međutim, zavisi koliko visoko i eksplozivnih ste spremni za skok.
  5. To će povećati vaš metabolizam i topi masti!
  6. Možete izgorjeti puno kalorija i lako izgubiti kilograme uz pomoć ovog treninga!

The Rest Period:

Od kutija skok vježbe je teško učiniti, to će oporezovati nervnog sistema na kapacitet koji je izuzetno visok. Ova tehnika takođe treba da budu dobri. Dakle, ovo je razlog zašto vam je potrebno na sebe dati malo odmora. Svaki put kada završite pet setova od 3 ponavljanja, budite na minut ili tako nešto. To će spriječiti vaše tijelo od uzimajući povređen.

Box Jump Varijacije:

Kutija skok treninga također dolaze s nekoliko varijacija. Mogao si dati sljedeće šansu:

1. Box Jump Burpees:

Ovo bi se moglo izgledati jednostavno, ali sigurno je teško uhvatiti. Svaki put kada kutiju skok, morat ćete napraviti Burpee neposredno prije. Da li deset ponavljanja za nekoliko dana, a onda povećati broj.

load...

2. Side Box Skače:

U ovom ćete morati skočiti u stranu, a onda natrag u kutiju platformu.

3. Dubina Jumping:

Morat ćete pasti sa donje platforme, a zatim skok naviše na kutiju.

Kutija skok trening je jedna od najboljih kada je u pitanju ostanak u formi bez udaranje u teretanu! Početi raditi ga i uživati ​​u njegovim prednostima! Jeste li ikada prije pokušao kutija skok trening rutina? Kako ste se osjećali? Dijele svoja iskustva s nama u komentarima!

load...