Ženska fitness

5 efikasnih vežbi da biste dobili Flat Abs

5 efikasnih vežbi da biste dobili Flat Abs

Postavite žena se bori za izgubiti težinu, gdje hoće težinu da se van prvo, a ja mogu obećati vam da je ona više nego da kažu da je stomak! To se posebno odnosi ako razgovarate sa ženom koja je imala bebu. Za većinu nas, a stomak čini da izgledaju tanje, više proporcionalna, viši i na kraju još privlačnijim. I odjeću stane bolje previše!

Kao što smo starimo, naš metabolizam propada i više masti počinje da se akumulira oko našeg struka, dajući nam da je "rezervne gume"! Ali oslobađanje od trbuh masnoća nije samo o izgledu. Studije kažu da su ljudi s velikim dijafragma su 2,75 puta veće šanse da umru od srčanih bolesti, čak i ako su u zdravom rasponu težine. Masti pohranjene u stomaku regiji je opasniji od masti pohranjene u ostatak vašeg tijela. To povećava loš LDL holesterol, zeza sa šećera u krvi, povećava krvni pritisak i rizik od srčanog udara. Ukratko, što da rezervna guma je opasniji nego jednostavno s prekomjernom tjelesnom težinom!

Sada kada znamo koliko je važno da se riješi trbuh masnoće, da vidimo kako se to stigne na prvom mjestu. Muškarci imaju tendenciju da drže višak masnoće u svoje stomake, iako su žene sklonije ga pohraniti u bokove i bedra - zaštitu koju nudi hormona. Međutim, menopauza uklanja ovu zaštitu, što žene jednako ranjivi. Je žena jabuke u obliku će imati ovu ranjivost, uglavnom zbog njene gene. Drugi razlozi uključuju više unosa kalorija, uglavnom iz prerađene hrane, alkohola i trans masti, kao i nadutost zbog prdljivu hranu.

load...

Ovdje su neke smjernice dijetu koja može uvelike pomoći u prevenciji i smanjenju trbuščić ispupčenje.

Stan Abs Diet Tips:

1. Izbjegavajte prerađene hrane i dodanog šećera:

Odaberite cijeli voće preko sokovi, svježe preko konzervirano, vodom bezalkoholnih pića. Izbjegavajte pekara spajalice poput torti i kolača. Konzervirane i upakovana hrana sadrži puno natrija i vrlo manje vlakana i hranjivih tvari. Višak natrij zadržava više vode, ispuštajući svoj trbuh. Drži se dalje od zamjene za šećer, kao i; oni su samo delimično vare vaše tijelo.

2. Kontrola Alkohol Intake: 

Alkohol čini vaše tijelo spali 36% manje masti nego što je to normalno bi, na taj način šteti vaš metabolizam i dalje. Kada pijete, jetru radi prekovremeno da spali alkohol umjesto masti, što dovodi do termine kao što su "Beer Belly 'ili' Pivo Gut '. Takođe, jedan nastoje da umanje kalorija u alkoholu, što ga čini lako pretjerati.

load...

3. Go za Abs-friendly Hrana: 

ABS-friendly namirnica bavi uzrocima stomaka masti, kao što su balansiranje stomaku bakterija, smanjuje gas, sprečavanje zatvor i sadrže zdrave masti. Integralne žitarice, bogata proteinima, jaja, lisnato povrće, bademi, jogurt i zelenog čaja su livade na ovoj listi. Dobiti svoju dozu omega-3 masnih kiselina iz masne ribe ili kapsule. Zeleni čaj sadrži katehina koji su antioksidansi koji tvrde da se smanji trbuh masnoće.

4. Jedite u pravo vreme: 

Trik je u tome da nikada ne ubace stomaku, ili od gladi. Pojedi nešto u roku od pola sata buđenje, a zatim doručak pun integralni i proteina. Ići na ručak punjenje i laganu večeru najmanje tri sata prije spavanja. Jedite dva grickalice - jedan sredinom jutra i jedan u vrijeme čaja. Mali, izbalansirane obroke ne dovode do stomak izbočina i drži vaš metabolizam gore i trčanje. Najbolji dio je da vaše tijelo nikada ne ide u izgladnjivanje modu, što je kada se osjeća potrebu za čuvanje svega kao masti.

5. Space Out Hrana koja Uzrok Nadutost: 

Nemojte jesti više obroka prdljivu namirnica u jednom danu, jer može dovesti do nadutosti i stomak ispupčenje. Zajedničke hranu na ovoj listi su brokoli, karfiol, kupus, prokulice, sušeni grah i leća. To su vrlo zdravi i imaju dobre vlakana, tako da ih ne propustiti, samo prostor ih preko svoje obroke tokom sedmice.

Prelazimo na vježbanje, stručnjaci se slažu da dobar, intenzivan kardio je bitno u plamenu stomaku. Kao tijelo gubi ukupne masti, pomaže stomak vitkom ostavku well.Focus na osnovne vježbe za toniziranje mišića, što će učiniti da izgledate vitkije. Evo nekih efikasne treninga za jačanje vaše jezgru i poravnati svoj ABS u isto vrijeme.

Efektivna Vježbe kako doći Stan Abs:

1. Reverse Crunch:

1. Lezite na pod sa savijenim nogama, rukama na Vašoj strani, prstima pokazuje prema pete. Podignite noge od zemlje, prsti okrenut od tijela.

2. Izdahnite i polako podignite kukove od poda, ugovaranje svoj ABS. Kolena ukazuju na glavu. Držite glavu i vrat na podu.

3. Udahnite i vratite se u početni položaj. Ne zaboravite da se kreće u spor, kontrolisan način. Da li 8-12 ponavljanja.

2. Osnovni push up:

1. Lezite na pod, balansirajući na dlanove i prste. Osigurati dlanovi su malo šire od ramena, s obje strane gornji grudi i prstima uvijen pod.

2. Obratite pažnju na ravnoj liniji od glave do pete. Angažirati vaše ABS zadržati kičmu pravo.

3. Udahnite, istiskivanja laktove i spuštanje grudi do poda, držeći leđa ravno u cijeloj.

4. Stop kada laktove su na 90 stupnjeva. Držite ABS jak u svakom trenutku.

5. Izdahnite i vratite se u početni položaj. Da li 8 - 10 ponavljanja.

3. V Sit Up:

1. Sedite na podu s nogama ispruženim; leđa ravna, ruke na vašoj strani. Budite sigurni da koristite podstavljene otirač za podršku.

2. Produžite ruke u prednjem u visini ramena, baviti svojim ABS i zavaliti blago.

3. Kada stabilan, prvo podignite noge, a zatim noge na zemlji, naslonjen dalje uravnotežiti vaše tijelo na zadnjicu i trtičnu kost, na stativ položaju.

4. Ažuriranje ABS jaka, podignite noge i savijte leđa dalje dok vaše tijelo čini V oblik. Ako možete, podignite ruke prema prstima i da bude teže, podignite ih pravo nad glavom za punu 'V'.

5. Držite za koliko god mogu komotno i vratiti u početni položaj.

4. Plank sa suprotnim ruku i nogu Raise:

1. Get u Pushup poziciju, sa svojim telom podržan na dlanove i prste s leđa ravno i usklađen sa glavu i vrat.

2. Spustite se na podlaktice, držeći ostatak poziciju nepromijenjen. Curl pesnice unutra i držati pod pravim uglom u laktove, direktno ispod ramena.

3. Podignite desnu nogu sa poda i proširiti ga ravno, paralelno sa podom.

4. Stavljanje težinu na lijevu nogu i desnu ruku, podignite lijevu ruku i proširiti ga ispred sebe, prsti prema naprijed.

5. Držite produženog nogu, ruku i leđa ravno u cijeloj, koristeći svoj core za održavanje ravnoteže.

6. Držite 10 sekundi i vratiti se na dasku položaj. Ponovite na drugoj strani. Da li osam ponavljanja na svakoj strani.

5. Provucite Igla:

1. Uđite u modificiranom strane daska položaju, ležeći na lijevoj strani naslonjen na lijevu podlakticu sa zgloba direktno ispod ramena.

2. Držite kolena i potkolenice oduzet leđa, desna noga odmara preko lijeve strane. Neka desna ruka ostatak na desnom kuku. Držite kukove sa zemlje.

3. Proširite desnu ruku ravno iznad glave. Potražite na ruku. Osigurati izravne zračne linije od desne prstiju na lijevo koljeno.

4. Donesite desnu ruku dole i ispod lijeve pazuha, kao da threading iglu. Osjetite preokret u vašem strane i ABS, a ne u ramenima ili vratu.

5. Vrati se u početni položaj. Da li 8 ponavljanja s ove strane i ponovite na drugoj strani.

Još jedna prednost radi core treninga je u tome što poboljšava ravnotežu i držanje, što stojite visok, automatski povlači u stomaku i čini vam se pojaviti vitkiji. Uz jelo pravo i razrada, gledati svoje tijelo dobiti tanji i vaša ABS ravnija i pustite komplimente pour u!

Radite li prema dobiti stan ABS? Šta vježbe d volite? Da podijeliti s nama u komentarima ispod teksta.

load...