Vijesti

Tattoos Best Glitter - naš top 10

Tattoos Best Glitter - naš top 10

Kao i svaka druga umjetnost, tetovaža umjetnosti je također razvija da uključi savremenim konceptima stila i dizajna, kao što su piercing, cirkoni i šljokice. Glitter tetovaže su brzo rastući trend, uglavnom popularan među adolescentima i djecom. Kao i većina glitter tetovaže su naslikane na one koje su prikladne za maloljetne osobe koji još nisu starosti upuštati u standardnim tetovaže. Međutim, glitter tetovaže su također dobijaju lojalan odrasle fan sljedeće. Postoje i stalni sjaj tetovaže i privremenih glitter tetovaže i sve zavisi od toga koju vrstu se odlučite upisati na vašoj koži. Ove predivan top deset glitter tetovaže treba pomoći da vidite točno zašto.

Top Ten Glitter tetovaže:

1. Glitter Ladybug Tattoo:

Ovaj moderan glitter tattoo sa jasnom detinjastim žalba je savršen komad umjetnosti za noćno Žena je ispao. Držite se iste boje kao što je prikazano ovdje ili eksperimentirati s bojom po vašem izboru. Mogli ste to uradio i na drugim dijelovima tijela da bi mogli da se vijoriti to bolje.

load...

2. Cvjetni Motiv Glitter Tattoo:

Ovo srebro glitter tetovaža sa cvjetnim motivom bi odgovarao blijeda ili tamne kože jednako dobro. Zapišite kako se prikrada iz dekoltea i doseže prema ramenima. To će dati ovo tetovaža definitivno seksualne žalbu.

3. Glitter Hibiscus Flower Tattoo:

Djevojke vole cvijeće i to hibiskus glitter tetovaža će sigurno biti omiljen među mnogima. Pogledajte izbliza efikasno prikaz hibiskusa cvijet u ovom trendi komad umjetnosti. Imam ju je naslikao na podlaktice, potiljak u vrat, zglobove ili dijafragma, ova tetovaža će izgledati dobro gotovo svuda.

load...

4. Glitter Star Tattoo:

Ovaj glitter tattoo prikaz zvijezda u raznim veličinama ima trendi žalbu među tinejdžerke. Replicirati ovaj komad umjetnosti kao što je ovdje prikazano, ili se igraju sa bojama i različitim veličinama upuštati u malo zvjezdano zabave.

5. Cvjetni Podlaktica Glitter Tattoo:

Iako je većina glitter tetovaže su najbolje čuvana kao mali trendi umjetničkih djela, ovaj cvjetni glitter tetovaža koja pokriva čitav podlaktice prkosi konvencija. Ovo je samo bolji komad umjetnosti za to. Nije lako kopirati, morali biste da koriste usluge iskusnog profesionalca da smo to učinili na vašoj koži.

6. Glitter Hearts on Wings Tattoo:

Ako ste zaljubljeni u samoj ljubavi ili zaista ludo zaljubljena u nekog posebnog, ovo srca na krilima glitter tetovaža je savršen način da izrazite svoje emocije. Najbolje replicirati kao što je ovdje prikazano, možete ipak imati ju je naslikao na strateškim dijelovima tijela da nećete imati mnogo problema flaunting, kao što su podlaktice, zglobove ili potiljak vrata.

7. Glitter Butterfly Tattoo:

Djevojke vole leptiri i kada leptira i glitter kombinira zajedno u tetovaža umjetnosti je moćan kombinaciji. Ovaj leptir tetovaža je savršen primjer trendi leptir glitter tetovaže koje su trenutno popularne. Moglo bi se eksperimentisati sa bojama i veličinama ili učiniti potpuno drugačija glitter tetovaže pomoću popularni leptir motiv.

8. Glitter Fairy Tattoo:

Ovaj minijaturni vila tetovaža će sigurno dobiti mnogo divio poglede ostatak ženskih prijatelja. Pink i ljubičasta su neke od omiljenih boja Žena i ova tetovaža ima ga dosta. Uzmite pobliže kako suptilnu roze savršeno kontrastu od svetlucave ljubičasti sjaj.

9. Glitter Riba Tattoo:

Ova tetovaža može biti definitivno favorit na rođendansku zabavu na sina. Evo ideje za vas organizirati pool party za predstojeće rođendansku zabavu za svoje dijete. Zatim smo profesionalni stvoriti puno glitter tetovaže sa okeanska temu.

10. Glitter Pal Tree Tattoo:

Posljednje, ali ne i najmanje važno na našoj listi, ovo palma glitter tetovaža je definitivno hit s djecom. Za one koji ne znaju, palme simboliziraju cool i jednostavan temperament.

Nadam se da ovaj članak na glitter tetovaže bilo dovoljno zanimljivo. Nemojte poslati povratnu informaciju o kojih je jedan svoj pick.

Pronaći više fascinantno tetovaža umjetnosti i pokupiti ono što se najviše sviđa.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...