Vijesti

Avril Lavigne tetovaže i značenje za njima

Avril Lavigne tetovaže i značenje za njima

Tetovaže su skice ili slike koje su nacrtani prema vani krevet epidermisa. Oni su vrlo lijepe i privlačne u prirodi, privlačenje današnje generacije. Tetovaže u arhaične vremena je trebalo da imaju različita značenja i simbola koji liječi prikazuju različite različitosti kulture i religije. Ovdje je sažet popis Avril Lavigne tetovaže, Avril, francuski i kanadski pop pjevač i tekstopisac voli da izrazi svoja osećanja kroz što znači orijentisan tetovaže.

Avril Lavigne Tetovaže:

Avril Lavigne je uvijek ima duboke fantazije o tetovažama i ima brojne tetovaže skicirao po celom telu i provjeriti sve njene najbolje dizajna, pogledajte ispod:

1. Ručni Star Tattoo:

Ova tetovaža kada krasi pjevačica daje vrlo pametan izgled. Na slici u prilogu, mala zvijezda skicirao izgled vrlo lijepo i slatko. Zvezda je simbol očekivanja, fantazije i naklonost. Simbol shining star donosi sreću osobi.

load...

2. Musical Napomena Tattoo:

Na slici gore u prilogu pokazuje prekrasan tetovaža skicirao na lijevoj ruci. Tetovaža ima skicu početne koja je okružena šarenim srce. Ova tetovaža se odnosi na njen bivši suprug i oni su najbolji prijatelji danas. Kasnije za modifikaciju, dobila je muzički simbol skicirao ispod njega.

3. 30. Bolt Tattoo:

Numerički tetovaže su skicirao ljudi bilo na rođendane ili na koje se usko odnose. U 2016. Godini, Avril na trideseti rođendan svog bivšeg supruga, zajedno s njim, obavio tetovaža. Tetovaža je skicirao prema levoj ruci i skica munje je napravljen ispod toga. Vijak tetovaža je skicirao zajedno sa svojim dečkom.

load...

4. Bold 25 Tattoo:

Zvezda dobio tetovažu na broj dvadeset i pet na nju 25. Rođendana. Avril dobio skicu učinjeno u obliku rimskih brojeva. Skica je prvobitno učinjeno s plavim i crnim i ubuduće bila prekrivena pune sa crnom tintom. Ovo Avril Lavigne tetovaža je ostvaren u 2008. Godini, zajedno sa svojim dečkom, koji je također nosi sličnu tetovažu.

5. Avril nadimak Tattoo:

Prema unutrašnjem dijelu lijevi lakat zvezde, skica slova "Abbey Dawn" je postignut. Zvezda je dobila ovo ime skicirao jer ju je otac dao kao nadimak. Ime je dobio kada je bila mala i to ime joj pripada liniju odjeće.

6. Avril dečko Tattoo:

Zvezda je dobio ime svog dečka tetovirane prema desnom dijelu grudi. Ona i njena prijateljica Brody Jenner li imena jedni drugima skicirao zajedno. Brody je Avril napisan prema laktu.

7. Sigurnosna igla Tattoo:

U 2017. Godini, zvijezda Avril Lavigne ima tetovažu zihernadlom učinjeno na lijevoj dio vrata. Važnost i značaj pin nije tako dobro razumio, ali po zvezda je vrlo koristan i veže čvor sa ljudima. To može povrijediti, ali i osigurava osoba.

8. Avril omiljenim Tattoo:

U današnjem puta riječ "jebanje" se vrlo često koristi svaka druga osoba. To je gesta se koristi za izlaganje očaj, gubitak, hrabrost itd Avril Lavigne ima ovu riječ tetovirali prema lijevom dijelu rebara. Tetovažu ima tendenciju da bude njen najomiljeniji jedan i ona je zajedno sa svojim momak je dobio to učinio.

9. Hip Star Tattoo:

Zvezda ima razne tetovaže koja ima zvijezda skice. Od svih njih, ovo Avril Lavignes tetovaža teži da bude najveći. Prema lijevom dijelu kukova, ona ima zvijezde različitih veličina skicirao. Dve zvezde skicirao su veliki i mali. Nema boje ispunjena i samo izvući s crnom tintom.

10. Blue Star Tattoo:

Pjevačica ima vrlo slatka šarene i prilično zvijezda vrši na nogu. Zvezda je vrlo malih dimenzija i to je plave boje. Pjevačica je to učinio na lijevoj nozi.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Nadam se da ovaj članak je bio interesantan ilustrira Avril Lavigne tetovaže. Dakle, što tetovaža vas najviše inspirisao da se to upisano celom telu? Molim vas, ostavite nam svoje vrijedne komentar.

Pronaći više osoba tetovaža dizajne na ovom tetovaža aplikaciju.

load...