Vijesti

10 najboljih mesta za tetovažu u Čenaju

10 najboljih mesta za tetovažu u Čenaju

Sigurnosti, kreativnosti i higijenu; To su tri apsolutne osnove na tetoviranje mora imati. Postupak uključuje ubrizgavanje tinte u kožu sa iglama što može dovesti do teških infekcija ako obavlja nemarno. To je razlog zašto odabiru dobar tattoo studio je nužnost kada se odlučite za boje sebe trajno. Evo deset takvih tatoo koji može možete goto u Chennai.

1. Talisman Tetovaže:

Kupac bi trebao biti u mogućnosti da vjeruju svojim tattoo majstora. Tattoo majstora s druge strane bi trebao biti u mogućnosti da brzo interpretiraju dizajna i razumjeti značenje iza njih. Tetoviranje je oblik umjetnosti i treba tretirati kao jedan. Umjetnika na Talisman tetovaže shvatiti ovo i na taj način pružaju takvu odlične rezultate.

2. Yantra tetovaže:

Emisije poput Miami Ink i LA Ink ubrzali su tetovaža kulture širom svijeta. Sekar je jedna takva tetovaža entuzijasta koji je bio inspiriran dovoljno da nauče umjetnost i otvoriti svoju radnju. Mnogo zadivljeni kreativnost uključeni, on je napustio svoj posao kao kompjuterski inženjer za otvaranje Yantra tetovaže u 2017. Godine.

load...

3. Panther tetovaže:

Ovaj tattoo studio pruža privremenih i stalnih tetovaže. Dizajn koji dobro izgleda na papiru ne mora nužno dobro izgledati na koži. Na Panther tetovaže može se eksperimentirati sa raznim dizajna prije nego trajno ih Potpisivanjem. Usluge nakon brige osigurati minimiziranje infekcije.

4. Geo Tetovaže:

Umjetnost tetoviranja treba ogromne fokus i izdržljivost. Geo tetovaže ne samo prikupio iskusnog osoblja, ali je i stvorio program obuke za sve one inkaholics koji žele naučiti ovu drevnu umetnost.

5. INK Tattoo Studio:

Ovaj studio je otvoren od jedanaest ujutro do osam u noći i nudi higijenski uslovi za nanošenje boje. Ova radnja je završio pet godina i ima preko godina osvojio je povjerenje mnogih kupaca. Oni koriste sterilizirano opremu i imaju stroge ni ponovnu upotrebu politiku kada je u pitanju brijača i igle.

load...

6. Irezumi tattoo studio:

Bilo da ste napravili prije imenovanja ili samo se dogoditi da prođe ovo mjesto, Irezumi Tattoo Studio je nezaobilazno za tetoviranje zavisnika. Oni pružaju unaprijed usluge Care Care i poslije i da kupac tinte zatražio dizajna previše.

7. BlackMagic Body Art Studio:

Vrlo inovativno po imenu, ovo je odlično mjesto da se potpisali. Oni mogu pokriti ožiljke; da prikrije tetovaže i kozmetičke tetovaže zajedno sa opštim tetovaže.

8. Maha Tattoo Studio:

Ovaj studio posluje već dvadeset i pet godina i otvoren je svaki dan od devet ujutro do devet noću. Oni pružaju predivan objekata i imaju puno dizajna za izabrati iz.

9. Living tinta za tetoviranje studija:

Tetovaže su oblik umjetnosti koji potpisao dnevnom tijelo. Na ovaj način neživi život dobitke tinte. Ovo tattoo studio je kreativan, kako u njegovo ime i njegove dizajna.

10. Tattoo shop:

Ovo mjesto se nalazi u blizini Gangadeeshvarar Koil Bus stand i ostaje otvoren 10-8. Usluge su vrlo lijepe i stroge standarde higijene održavaju.

Naći preko 8000 tetovaža ideje o tetovaže za sve i odabrati ono što govori o tebi najbolji.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6

load...