Vijesti

7 savršenih Bollywood Celebrity Nosa Poslovi koji su promijenili sudbine

7 savršenih Bollywood Celebrity Nosa Poslovi koji su promijenili sudbine

A njuškalo afera!

Svijet sjaj i glamur žalbe svima. Za gledaoce, to nije ništa drugo nego bajka u Fairy Land. Sve izgleda ružičasta i privlačan. Svaki glumica i glumac čini gotovo savršen u svakom pogledu. U stvarnosti, to je stvarno teško da bi se veliki u ovom svijetu fascinacije i iluzije. Mnogo faktora igraju ključnu ulogu. Ipak, najviše od svega, a lijepo lice je preduslov. Konkurenciju ovdje postaje čvršća iz dana u dan. Kao rezultat toga, čak i uspješan Bollywood zvijezde, sa dobrim talentom i ljepotom, imaju potrebu da izgleda još ljepše.

load...

Ovo zahtijeva povećanje u kozmetičkim operacijama. Kozmetičke operacije su se pokazala kao blagodat za B-Towners. Čak je i A-Listers industrije su otišli pod nož. Opet, među raznim kozmetičke operacije, operacije nosa su najčešći. Mnoge od ovih poslova su pošlo naopako mnoge puta. Ali dosta su zapravo ispalo sjajno. Odlučili smo napraviti post o najboljim Bollywood osoba operacije nosa.

Liste najboljih Bollywood Nos Jobs:

1. Aishwarya Rai:

Svet ex-miss, trenutni gospođa Abhishek Bachchan prošla više poboljšanja kroz svoju karijeru. Najistaknutiji sigurno joj je nos. Kada se pažljivo usporedite nju trenutne slike na starije, njen nos izgleda sada mnogo oštrije. Također se čini mnogo više u skladu sa ostatkom svojih funkcija. Aish, kao ona s ljubavlju zove, poznat je i da je otišao u za obraz implantata. Ova operacija previše je poboljšao joj jagodice zajedno sa manjim podešavanje vilica. Ovo je jedan od najboljih primjera kako se pravo operacija može preobraziti i dodati u nečije ljepote.

2. Kapoor:

Naša seksi sirena Bebo, sada gospođa Saif Ali Khan, malo izmenjen nos da ga slaže s njom delikatnim karakteristikama u prošlosti. Promjena je istaknuti samo na bliže zapažanja. Voljeli smo joj svakako. Ali sa novim nosom, radimo još više.

load...

3. Minissha Lamba:

Ovo prilično dama previše prošao operaciju nosa. Iako joj je prije i poslije slike ne pokazuju upečatljiv promjene, dopao smo joj nekadašnji izgled bolje. A ti? Mislite li da je njen posao nosa radi bilo koji dobar?

4. Priyanka Chopra:

Peecee ili Piggy Chops (kao što je ona u narodu poznat) otišla pod nož tupih da joj je oštar nos. Njen je bio jedan od najistaknutijih i evidentno operacije nosa industrije. Sve što mogu reći je da smo je više sada volim samo. Operacija je učinio više dobra na svoj izgled i njen fan sljedeće.

5. Shilpa Shetty:

Naš indijski pobjednik poznatog Britaniji reality show 'Big Brother' je poznata po svojoj primamljiv struk. Ona je također rekao da su prošla 2 operacije nosa. Ovi poslovi nos nisu samo učiniti čuda za svoj izgled, ali i svoju karijeru. Njena karijera grafikon, pisati operacije, samo je viđen ide gore. Dakle, ima svoje fan sljedeće.

6. Shruti Hassan:

Shruti Hassan, kćerka superzvezde Kamal Hassan i Sarika, bio je, naravno, blagoslovljen s dobrim izgledom svojih roditelja. Jedina mogućnost je mogla žale joj je dugačak nos. I ona otišla pod nož. Ona je rekla da je imala velikih problema sa disanjem zbog njene duge nosa. Stoga je operacija bila nezaobilazna. Shruti, mi smo samo sretni da znaju to iz dva razloga. Jedan, možete dobro disati sada, dva, uzmete udisaja vašeg milijune fanova daleko. Vole ljepotu!

7. Sridevi:

Sridevi se kaže da su počeli trend operaciju nosa u filmskoj industriji Bollywood. Ona nikada nije priznao, ali prekrasne glumica navodno je dobila nos i usne ispraviti dobiti taj savršen izgled. Slike ovdje očito pokazati kako joj je pejzaž lica promijenio tokom godina.

Slika Izvor: Idiva

load...