Vijesti

Praktiramo ovih 9 navika pre nego što odemo u krevet i vidimo dramatične promjene u svojoj lepoti!

Praktiramo ovih 9 navika pre nego što odemo u krevet i vidimo dramatične promjene u svojoj lepoti!

U redu. Dakle, želite da znate one točne savjete koji vam mogu pomoći da ostanete lijepe i šarmantne svaki dan, cijeli dan. Potpuno razumem vas. Većinu vremena smo zaglibio po toliko ljepote savjete, da smo rijetko znaju šta da uzmem, a šta ne.

Što možete učiniti u tom slučaju?

Ili ste granatirali kamiona novca i obratite se ugledni stručnjak za ljepotu, ili samo ostati nastavljene na ekran kada ste naišli na članak kao što je ovaj! Jer se ova poruka sadrži krajnji ljepotu navike, koji, ako se slijede da biste poboljšali ljepotu u načine na koje nikada ne bi ni zamisliti!

load...

Jedva čekam da ih isprobati, zar ne? Pročitajte naprijed!

Ljepota Rutinska prije spavanja - 9 Must To Do Navike:

1. Bez šminke, molimo:

Dakle, ovo je ozbiljno. Ja razumijem da ste zauzeti dama i imaju tona rada na ramenima. Ali isto tako da shvatite nešto. Odlaska u krevet sa šminkom na je kao slanje srdačnom pozvati na probleme kože.

Dozvolite mi da vam objasnim nauku iza ovoga.

Vaša koža počinje popravljanje sebe kada ste u snu (1). Pore ​​kože otvoriti i dermatološkim krpljenje-up događa. Ali, kada imate svoju kožu lica obavijen pod debelim centimetara kozmetike, vi tražite samo nevolje. To će dovesti do spotova i akni breakouts.

load...

2. Krema za ruke je imperativ:

Lijepe ruke mogu umnožiti vaše privlačnosti. Teško za povjerovati? Zatim pokušajte ovo!

Svake noći prije nego što udari u krevet, operite ruke toplom vodom i blagim sapunom. Pat osušite mekom ručnik, a zatim nanesite kremu za ruke.

A sada dolazi najvažniji dio. Pobrinite se da koristite gusta i manje masne kreme za ruke. To će držati ruke hidratizirana tokom noći, a kad se probudite sledećeg jutra, nećete biti u mogućnosti pomoći, ali se zaljubi u svojim rukama. Također, krema za ruke igra ulogu u smanjenju isušivanja kože i hrapavosti (2).

Stoga se pokazalo, krema za ruke je imperativ.

3. Toner je dvostruki Must:

Toner je u lice ono što je tvoje lice na vas. Zašto? Jer pomaže vratiti prirodnu pH vaše kože. Ovo u konačnici čini kožu otporan na bakterije i drugi mikroorganizmi, kao i čisti kožu od prljavštine i nečistoća.

Jednostavno nanesite malo količinu tonera na blazinicu i nježno ga utrljajte na lice i vrat. Vjeruj mi, sljedećeg jutra ćete postati još prilično da možda čak i osjećati kao da ljubim sebe.

4. Ne zaboravi krema za oči:

Dozvolite mi da vam kažem nešto.

Ako postoji išta na ovom svijetu koja ima ljepotu koja nikada opada, to je par očiju žene.

I brigu o takvim elegancija je definitivno važno, zar ne? Ukloniti sve vaše šminke oko očiju i nanesite kremu za oči pred hvatanje neke Zzzzs! Kreme za oko može učiniti mnogo dobra za oči; sastojci poput peptida u kremama za oči mogu vlaže i hidrira oči, kao i smanjiti bore i fine linije (3).

Samo bi se osiguralo da koristite lagani kremu za oči koja sadrži antioksidanse, kofein, peptida i bjelila.

5. Tie Your Hair:

Uvijek je najbolje da spavam s vezan kosu. Ne, ovo nije moje lično mišljenje. Kada spavaš sa kosom vezanom u punđu, možete poštedi sebe PROBLEM za zaplete i čvorova ujutro.

Također, kosa ne sadrže ulja i prljavštine koje možete dobiti na vaše lice, čime dovodi do akni breakouts i druga pitanja (4). E sad, ne želite to, zar ne?

6. Vazelina For Your Feet:

Noge - nešto što treba nikada zanemariti. Oni su nesumnjivo odraz vaše ličnosti, a ti imaš kako bi bili sigurni da su besprijekorna. Uvijek.

Operite noge mlakom vodom i potapše ih osušite mekom ručnik. Nanesite vazelina na svoje noge i vidjeti ih pretvoriti mekana i lepa u roku od nekoliko dana! Vazelina se uglavnom koristi za sprečavanje kožu od isušivanja (5).

7. Oprao zube Every Night:

Evo jedan od najvažnijih ljepotu rituale pred spavanje. Ljepota nije samo stvar van, nego unutra kao dobro. Ako vaš dah ne smrdi, pogotkom mode savjet čak i od Jennifer Lawrence ili Paulina Vega ne bi velike razlike.

Dakle, čine ga točku oprati zube svake noći prije odlaska u krevet, i osigurati to radite nakon pauze od 30 minuta post večeru. Također konac zube i isperite usta toplom vodom. Jedna važna stvar koju treba zapamtiti je treba obaviti Flossing pre pranja (6).

8. Počnite da koristite Silk Jastučnice:

Hoće li mislite da čak i jastučnice koristite možete odrediti svoju ljepotu? Pa, moraš.

A postoje dva razloga.

Jedan, svila sadrži niz prirodnih proteina i 18 esencijalnih aminokiselina koji su korisni za vašu kožu. I dva, za razliku od pamuka jastučnice, svila jastučnice ne daš onih dosadnih svile-linije ili svile-nabore na licu.

9. Get A dobar san:

Moja mama kaže da sam spavao za više od 18 sati na dan kada sam se rodio. Ušao, ja bih to isto i sada.

*Samo se šalim*

U svakom slučaju, dolazi do tačke, svi znamo san je od suštinskog značaja. Nema sumnje da nedostatak sna može uzrokovati tamne krugove i ispod očiju torbe (7), dva najveća katastrofa nikome ljepote. Tako bi dobili oko 7 - 8 sati sna svake noći.

Također, pobrinite se da zatvore sve elektronike prije nego što zaspi. Mobilnog telefona ili televizije su veliki ne-ne u vašoj spavaćoj sobi.

Ljepota je više stvar disciplinovani rutine, zar ne? Slijedite ove ljepote rutinu prije spavanja i probuditi se svako jutro predivan vas! Da li pratite bilo Beauty Tips prije odlaska u krevet? Podijelite ga s nama u komentarima.

load...