Vijesti

Top 15 najlepših jutarnjih slava cvijeća

Top 15 najlepših jutarnjih slava cvijeća

Ja sam sklon cvijeća. Po meni, cvijeće su jedan od najljepših kreacije Boga. A kada govorimo o Morning Glory Cvijeće, oni su među najviše veseli i lijepe cvijeće koje sam ikada vidio. Morning Glory je zapravo zajednički naziv za sve cvijeće koje su u obliku trube sa vitkim stabljike i srca u obliku lišća. Spada u rodu koji ima preko 1000 vrsta.

Najljepše aspekt ovih Morning Glory cvijeće je da ovi otkriju u punom cvatu u rano jutro, baš kao i njegovo ime. Oni su slavne, one su lijepe i oni su živo. Ali, postoje i neke Morning Glory cvijeća, koji su izuzeci jer su one night-cvjeta.

Kaže se da Morning Glory cvijeće su prvi poznati u Kini zbog svoje medicinsku upotrebu. Ima laksativ svojstva u svoje sjeme. U 9. Stoljeću, japanski je predstavljen kao ukrasna cvijet zbog svojih prekrasnih boja i oblika.

load...

Jutro slave potrebno Mesić zemljišta i puno izlaganja suncu tijekom cijelog dana. Oni moraju biti redovno navodnjavati. Postoji preko 1000 vrsta, ali ovdje ću se dijele na vrhu 15. I najljepših Morning Glory cvijeća.

Prvih 15 i najljepših Morning glory cvijeće

1. Ipomoea Nil ili Ivy Morning Glory:

To je vrlo lijep cvijet u hladu ljubičasto-plave sa bijelim i ljubičasta centra. To je penjanje godišnji biljka koja ima tri šiljastim listovima koji su dugi 3 cm do 8 cm. Ovo je najčešći tip plave Morning Glory cvijet.

2. Pink Morning Glory cvijet:

Pink jutra slave su obično male veličine. Oni imaju svjetlo ružičaste latice s čisto bela centar. Ovaj cvijet izgleda nevjerojatno prekrasna sa kapi rose na njemu, kada je cveta u ranim jutarnjim satima.

load...

3. Beli patuljak Morning Glory Flowers:

Kao što mu i samo ime kaže, to je patuljak postrojenja i tipičan penjač. Cvijeće su male veličine i bijele boje. Bijeli patuljak jutra slave su žuto-centered koji izgleda vrlo miran i očaravajući.

4. Mirno jutro Glories:

Prvi Bloom i vidokruga ovog mirnog Morning Glory cvijeće je neverovatno. Oni su lagani ljubičaste boje s bijelim prugama na njemu. Ovi cvjetovi su baš kao i njihova imena, miran i slavne.

5. Convolvulus Morning Glory:

To je tri boje Morning Glory cvijet. Vanjski dio je plave boje sa drugi dio bijela s jarko žuta centra. Oni su sićušne veličine, ali raste na vrlo brzo tempom. Ove svijetle cvijeće tražim zaista izgledaju divno na ogradama.

6. Convolvulus arvensis Morning Glory Flowers:

Ovi cvjetovi su slični Convolvulus jutra slave, ali su u najlakši-roza nijansa. A ljiljana kao cvijet u obliku bijele boje može se vidjeti na laticama, dok je centar je žuta s bijelim pupoljcima izlaze iz nje. Oni mogu biti veliki ili mali, ali ima savršen okruglog oblika.

7. Merremia umbellata:

Merremia umbellata ili žuta merremia je tanka vinove loze koji su žute boje. Oni su jedan u boji i imaju maksimalne debljine od 2 cm. Ove slatka mala žutim cvijećem se koriste u dekorativne svrhe u prilikama kao što su vjenčanja, angažman itd Neke žene ih koriste kao glava ukras, koji izgleda stvarno divno.

8. Rivea Corymbosa:

Rivea Corymbosa je prekrasna specie jutarnje slave što je Božić vinove loze. Oni cvatu obično posle 30. Oktobra i uljepšati svoj zimski vrt krajolik. Oni donekle liče na bijeli patuljak jutra slave, ali ono što ih razlikuje je njihov obliku srca latice i najtamnijih zeleni centar. Svjetlo zelene pruge se mogu bili na laticama ovih cvijeća. Oni su savršeni da biste poboljšali zime krajolik.

9. Morning Glory Red Picotee:

Vrlo jedinstven i prekrasan vrsta Morning Glory cvijeća, crveni picotee Morning Glory su roze boje sa šiljatim laticama. Njegova latice su spojeni jedan s drugim. Oni izgledaju stvarno predivno. Ono što ih čini jedinstvenim i dopadljiv je bijele konture na njihovim laticama. To daje vrlo topla i dopadljiv osjećaj kada gleda.

10. Red Morning Glory Vines:

Mala truba obliku crvene Morning Glory cvijeće izgledaju stvarno predivno. Oni su tamno crvene boje. Iako izgledaju zaista lepo u vrtovima, ali ljudi ih koriste i kao poklon za svoje najmilije. Oni zaista poboljšati izgled cvijet buket.

11. Japanski Morning Glory Flowers:

Oblik ovih jutra slave je slična crvena picotee Morning Glory Cvijeće, ali ono što ih razlikuje su tamno ružičasta shibori pruge na laticama. Čini se kao da je neko poprskao tamno ružičasta boja na njihovim bijelim laticama. To je jedan od najljepših Morning Glory cvijeća.

12. Hawaiian Bell:

Hawaiian Bell ili Stictocardia je vrlo dramatičan hladu cvijet koji ima vrlo bogatih nijansi boja na njemu. To može cvatu u suncu kao i pod hlad. Ima velike tropske-tražim baršun latice koje mogu biti 2 do 3 '' gola. Ovo Hawaiian Bell Morning Glory voli da cveta sporadično tijekom cijele godine sa obilnim prskanja oko Jan, martu, junu, septembru i decembru.

13. Dlakavi Morning Glory:

Poznat je i kao slon puzavica ili hawaiin beba Woodrose. To je rodom iz Bangladeša i istočne Indije. Ova lijepa Dlakavi Morning Glory može narasti do 9 mts. Latice su jajoliki-cordate koji su čvrsto grupisani jedan s drugim. To je snažan puzavica koja može doći do krošnje. Oni su obično stalno obrubljen da se formira oblik humka nalik.

14. Plaži Morning Glory Cvijet:

Ove prekrasne jutra slave vole da cvatu na pješčanim dinama i plažama. Oni se obično nalaze iznad plime liniju i suptropskih područja u svijetu. Oni su svjetlo-ružičaste krep-papira kao što je cvijeće. Oni su male i mogu se lako uzgaja u kontejneru.

15. Milky Way Morning Glory Cvijet:

Posljednje, ali ne i najmanje važno na našoj listi top 15 najljepših jutra slave je Mliječni put Morning Glory cvijet. To je bela i miran izgleda cvijet koji ima pet ljubičasto-plavim prugama na njemu. To je okruglog oblika i latice čvrsto grupisani jedni s drugima.

Nadam se da vam se sviđa ovaj članak na vrhu 15 Morning Glory cvijeće. Koji je vaš pick? Nemojte dijeliti svoje komentare.

load...