Vijesti

10 neverovatnih dizajna tepiha za Vas

10 neverovatnih dizajna tepiha za Vas

Tetovaže napraviti hrabra izjava i trajati doživotno, osim ako hirurški ukloniti. Oni su uradili ubrizgavanjem tinte pod sloj kože. Ova boja je stalna i dugotrajna. Pa zašto ne odabrati dizajn za lokaciju koju ćete jednostavno nikada ispasti iz ljubavi s

Noga Tattoo Designs:

Jedan od najboljih načina da pronađete pravi dizajn tetovaža je istraživanje o specifičan dizajn intenzivno. I šta bolje mjesto da ga je potpisao od nogu? U nastavku su na listi neke jedinstvene nogu tetovaža dizajne za djevojčice može naići:

1. Skull and Roses:

Ovaj gothic tetovaža je namijenjen bedra. Osnova za dizajn je ogroman lobanja, u kojoj je u hladu utičnicu području. Dva velika ruže skicirao dijagonalno u bazi i sitni detalji poput paukove mreže se vrši ispod ruže. U preostalih području, bočni profil lobanje je skiciran dijagonalno.

load...

2. One Foot In The Grave:

To je crna i bijela tetovaža. Kažiprstom ukazuje na drugu nogu sa tekstom "jednom nogom u grobu" ispod ruke. Ova tetovaža se odnosi na bliski susret sa smrti. To označava da su svi smrtni.

3. Kratka čarapa Sa čari:

Ovo je ponovo crno-beli tetovažu. To je crna kuglica sokne sa čari u prilogu. Dugmad, kao i perle, su u crnoj boji. A u obliku srca šarm je ispunjen sa crnom tintom. Šarm ima dve petlje.

4. Bird i Cage U Frames:

Ova tetovaža je pola crna i bijela, a pola u boji. Onaj lijevo prikazuje crnu okićen okvir sa izuzetnim dizajnom. Unutar okvira je japanska ptica kavez, uz kavez vrata otvorena, oslobađajući ptica iz kaveza. Kavez je postavljen na cvijet trešnje s crvenim cvijećem. S druge tetovaža pokazuje isti okićen okvir sa izuzetnim dizajnom. Unutar okvira je kolibri u nijanse plave koji je pobjegao iz kaveza. Iza ptica su stabla sa cvijećem u svijetle boje.

load...

5. Moon i Star:

Ovo je mala tetovaža značilo za članke ili štikle. To pokazuje Blue Star u nacrt tamno plave i ispunjen je nebo plavo tintom. U centru i preko zvijezda je Half Moon. The Half Moon je obojen u jarko narančasta shade.This tetovaža je jednostavna i ženstvena.

6. Dreamcatcher:

Ova tetovaža oslikava dreamcatcher.A Dreamcatcher je ručno izrađen predmet napravljen i koriste izvorni Red Indians. Smatra se da je dreamcanther štiti od noćnih mora i zla snove noću. Je Dreamcatcher je ukrašena perjem i perlama. To je riječ za 'pauk' ili Ojibwe: bawaajige nagwaagan znači "san zamku". Ovo Dreamcatcher je u crno-bele boje, sa sjenčanje za perje.

7. Thy Word Is A Lampa mome noge i A Light Unto moj put:

Ova tetovaža je u crnom tintom i mala slova sa dobro raspoređenim slova. To je tetovaža značilo za stopala. Ova tetovaža govori o duhovno buđenje i nakon onoga što vjeruje.

8. Blago mirotvorcima:

Tetovaža je u Monotype Corsiva font crnom tintom. To je značilo za zglob. To govori o važnosti mira i onih koji donose mir.

9. Sve se dešava sa razlogom:

Tetovaža je urezano u tintom i velikim slovima crne Times New Roman fontu i jasan razmak. To govori o prihvatanju i kako je sve što se događa s razlogom.

10. Do zvezda Kroz Poteškoće:

Ova tetovaža je urezano u crnom tintom sa kurzivom font, petlje i fancy slova. To znači da uspjeh može postići samo kroz naporan rad.

Ovo su najbolji noga tetovaža dizajne po nama! Slažeš li se? Ostavite nam komentar!

load...