Vijesti

Najbolji tetovaže Ambigrama - naš top 10

Najbolji tetovaže Ambigrama - naš top 10

Jedan Ambigram je oblik pisanja u kojima je činjenica ostaje ista bilo kojeg smjera je gledano iz. Riječ pod ili grumen je prirodni Ambigram. To će izgledati isto, čak i kada rotira. Jedan Ambigram tetovaža je vrlo pragmatičan i zabavan način da se boje tijela. Evo deset Ambigram tetovaža ideje koje možete pokušati previše.

10 najboljih Ambigram tetovaže

1. Lice tetovaža:

Tetovaže su umjetničko djelo. Oni su jedinstven način da se cijeniti umjetnost. Potpisivanjem nečije tijelo je vrlo teška odluka. To je zato što proces je bolan i prilično trajan. To je razlog zašto odabiru ispravan tetovaža je vrlo presudan zadatak. Ako je Ambigram tetovaža je ono što želite, mogli dobiti Ambigram lice koji prikazuje anđela s jedne strane i vrag s druge strane. Ovo bi moglo predstavljati postojanje na obje ličnosti u tebe.

load...

2. Vaše ime:

Tvoje ime je najvažniji dio vas. To je razlog zašto bi mogao da te zove tetovirane u Ambigram. Možete dodati boju na to da izgleda uzbudljivo i zabavno.

3. Horoskopski znak Ambigram:

Svako od nas imaju poseban horoskopski znak. Dvanaest znakova zodijaka su Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak i Ribe. Mogao bi prvo slovo tvog imena tetovirane u Ambigram.

load...

4. Live tetovaža:

Život treba da se živi punim plućima. Podsjetiti sebe na to, mogao bi da živi tetovirane u Ambigram. Ovo je tetovaža koja će imati definitivno značenje.

5. 3D Ambigram:

3D brojke izgledaju realno i život slično. Oni su gotovo opipljivi. To je ono što ih čini veliku tetovažu materijal posebno za one koji gledaju body art kao dio veće umjetnosti. 3D Ambigram tetovaže osigurati jedinstvenost i tetovažu Ambigram kao i 3D tetovaža što ih čini apsolutno neophodno za tetovažu ljubavnika.

6. Ostvarenje:

Život je pun dostignuća. Neki od tih mnogo značiti određenog pojedinca, posebno ako je potrebno dodatnih muka i trud. Dostignuća mogu biti veliki ili mali. Nešto jednostavno kao što je okretanje vegan može značiti puno za određenog pojedinca

7. Knit i sa vezom:

Knit i žuborenje su veliki Ambigram tetovaža koncepte koji izgledaju još prilično jednostavno.

8. Dizajn:

Umjesto Potpisivanjem određenu riječ, možeš tinte dizajnu Ambigram. Dizajn se može obaviti u crnoj ili bilo koje druge boje. Dizajn će izgledati drugačije i stilski. Tetovaže na jedinstven brand tijelo i dizajn Ambigram bi bio savršen način brendirati tvoje.

9. Love:

Ljubav Ambigram tetovaža može biti na takav način da se ona piše ljubav u bilo kojeg smjera je gledano iz. Ovo je vrlo jak i važan riječ i ima smisla za gotovo svakoga. Ljubav može značiti porodične ljubavi ili romantičnoj ljubavi.

10. Nada i vjera:

Nadam se i vjera se često pogrešno tumači da znači istu stvar. U stvarnosti, međutim, obje riječi su vrlo različiti jedni od drugih. Nada je jaku želju da se nešto dogodi. Faith, s druge strane je potpuno povjerenje u nešto događa. Oba ova riječi su vrlo važne lekcije u životu.

Tetovaže može biti lako utjecaja, dajte tetovaža ideja dovoljno vremena prije nego što popraviti na njemu.

Slika Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...