Vijesti

Najbolji Ganesh tetovaže - naš top 10

Najbolji Ganesh tetovaže - naš top 10

Lord Ganesh, sin Lord Shiva i Parvati se naziva bog uspjeh u hinduizmu. On ima ljudske figure s glavom slona. Postoje mnoge legende o tome kako je dobio svoj slona glavu. Sve te priče ipak imaju jednu zajedničku stvar; da Lord Ganesh završio kao visoko poštovan božanstvo. Dok je u potrazi za tetoviranje ideja, Lord Ganesh je definitivno dobra opcija. Bilo da ste hindu ili ne, da Bog Uspjeh potpisan na vaše tijelo će sigurno donijeti ništa drugo nego sreću. Evo nekoliko tetovaža ideje.

The Best Ganesh tetovaže

1. Ganesh Tattoo U Paintbrush Strokes:

A Ganesha tetovažu sa četkicom udaraca bi biti vrlo umjetnički tetovaža na tinte. To bi mogao biti potpisan u malom obimu i na bilo kojem dijelu tijela. Shema boja može biti samo crna boja različitih nijansi.

2. Šarene Lord Ganesh:

Lord Ganesh je prikazana sa mnogo boja. Da bi ga snimili u njegovoj cijelosti, možeš mastilo ga u boji na svom tijelu. Na različite boje njegovih ukrasa i odjeća bi tetovaža vrlo živo.

load...

3. Glava Ganesh u crnoj i crvenoj:

Red je vrlo povoljan boja u hinduizmu. To je zato što crvena je moćan i širenje boju koja može dati božansku energiju. Glava Ganesh s detaljima crvene će biti veoma povoljan tetovaža na tinte.

4. Lord Ganesh je šef:

Legenda kaže boginja Parvati želio da se kupaju i tako napravio čuvar biće iz prljavštinu i zamolio ga da čuvaju vrata. Kada je došao njen suprug Shiva, on je bio mnogo zapanjen da vidi nepoznatog bića u svom domu mu se ograničava unos. Razjarilo je točno u glavu. Od Ganesh je Parvati vlastitog stvaranja, ona je oplakivao njegova smrt strahovito. Shiva da ga je naredio svojim stražarima da donese glavu prvog živog bića kojima su se susretali. Tako Ganesh stekao slona glavu. Ovo glava je simbol ogromne nebeske snage, i zaista veliku tetovažu imati.

5. Ganesh Tattoo Outline In Black:

Samo Ganesh obris u crnoj boji će biti jednostavno tetovaža na tinte. Mnogo puta, međutim, jednostavno tetovaže prenese mnogo. A Ganesh tetovaža, iako jednostavna će prenijeti mnoštvo značenja, simbolizam i legende a sve bi bilo sjajno razgovor temama.

load...

6. Cvjetni Ganesh Tattoo:

Tetovaže treba imati inovativni element na njih. Oni su na kraju krajeva stalnog umjetnost tijela i na taj način treba odabrati s puno pažnje. Figura Lord Ganesh moglo biti stvoreno od lišća kako bi tetovaža izgledati drugačije i jedinstveno.

7. Lord Ganesh Across Your Back:

Ganesh Chaturti je dan kada Hindusi slaviti Lord Ganesh rođendan uspostavljanjem kip njega u njihovoj kući i obavljanje molitve ceremonije. Lord Ganesh tetovirane preko leđa bi bilo divno mjesto za istetovira ovo vrlo moćan božanstvo. Tetovaža se može učiniti u boji da izgleda jarke.

8. Lord Ganesh je glavu Palm Prikazujem 'Om':

"Om" je vrlo moćna riječ u Hindu tradiciji kao riječ formira božanski vezu. Riječ ovaj moćni potpisao zajedno sa Bogom još moćniji bi bio divan tetovaža imati na svom tijelu. Ovo Na Ganesh tetovaža se vjeruje da donosi veliku sreću!

9. Black Ganesha Tattoo:

Tetovaže izgledaju najbolje kada je potpisao u crnoj boji. A Ganesh tattoo potpisan u crnoj bi tako izgledati savršeno.

10. Jedno 'Om' With A Ganesh Trunk:

An 'om' znak mogu modifikovati da izgleda kao Lord Ganesh proširenjem gornji dio pisma za formiranje zakrivljenog prtljažnik. Ova tetovaža će imati kreativni element za to.

8000+ tetovaža dizajnira za mastilo na ruci. Pronađite najbolje za vas na 'tetovaže App'!

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...