Vijesti

Na raspolaganju su 10 najboljih brendova iz ššpicog karmana

Na raspolaganju su 10 najboljih brendova iz ššpicog karmana

Crvena je boja ljubavi, i lijepe trešnje crveni ruž je poželjan i voljen od svih žena. A trešnja crveni ruž može neizmjerno povećati ljepotu vašeg lica. To je glamurozna ruž za usne. Samo nekoliko prevlačenja od crveni ruž o tvoje usne i spremni ste za postavljanje ljudi na vatru!

Postoji nekoliko nijansi crvene dostupnih na tržištu kao što su tamno crvena, bordo, bordo, koraljno crvena, itd Ali, pravi jarko crvena boja je onaj koji je visoko tražio jest, trešnje crvene boje. To je razlog zašto se promoviše većina vodećih kozmetičkih brendova.

Top 10 Cherry Red Ruževi

Dati u nastavku su top 10 trešnja crvene boje ruževa za usne dostupan na tržištu. Možete ih dobiti od online trgovinama ili centara i ljepote trgovinama.

load...

1. Lakme Satin Smooth Cherry:

Kupi Lakme Satin Smooth Cherry @ www.amazon.in/lakme-satin-smooth-cherry

Lakme Satin sSooth 352 (trešnja) je trešnja crvene boje bez ikakvih narančasti ili korala tonovima. To je vrlo pigmentirana i daje mat. Njegova tekstura je glatka, kremasta i polu mat. Nudi 5 sati izdržljivost nakon čega bledi ostavljajući iza sebe nijansu.

load...

2. Loreal Colour Juice Cherry Freeze:

Kupi Loreal Colour Juice Cherry Freeze @ www.amazon.in/loreal-color-juice-cherry-freeze

Loreal Colour Juice Cherry Freeze 415 je cool zategnut crvenu boju ruža za usne. To daje sjajna i prozračno pokrivanje sa svojim usnama. Ona je dobila kremasta hidratantna tekstura i voćni miris. Nudi se 4 - 5 sati izdržljivost.

3. Mac Ruby Woo:

Kupite Mac Ruby Woo Za ₹ 2.150,00 @ www.amazon.in/mac-ruby-woo

Ruby Woo iz Mac je lijep svijetle trešnje crvene boje. To je vrlo pigmentirana i nudi mat završnom obradom. To ne krvari ili suho i daje baršunast osjetiti na usnama. To offers7 - 8 sati izdržljivost.

4. Maybelline Color Sensation Fatal Red:

Kupiti Maybelline Color Sensation Fatal Red Za ₹ 338.00 @ www.amazon.in/maybelline-color-sensation-fatal-red

Fatal Red iz Maybelline je čista crvena nijansa sa kremaste teksture i velike pigmentacije. To se ne može sušenje i ne puštaju boju s izdržljivost od 3 - 4 sata.

5. Colorbar Srca i Tarts:

Kupiti Colorbar Srca i sok za ₹ 322.00 @ www.amazon.in/colorbar-hearts-and-tarts

Ova nijansa iz colorbar je prekrasan trešnja crvene boje, što daje mat izgled. Njegova tekstura je glatka, ali ne isušuje, krvari ili se nasele u fine linije. Njegova izdržljivost traje 5 - 6 sati nakon čega nestaje ravnomjerno.

6. NYX usne lak Pot Simply Red:

Kupiti NYX usne lak Pot Simply Red Za ₹ 1.513,00 @ www.amazon.in/nyx-lip-lacquer-pot-simply-red

Ovaj ruž dolazi u sladak lonac ambalaže. Simply Red je prekrasan pravi crvene boje. To je visoko pigmentirana i njegova tekstura je glatka, kremasta i hidratantna. Ima sjajan sjaja bez shimmer.

7. Bobbi Brown Red Carpet:

Kupiti Bobbi Brown crveni tepih za ₹ 3,647.00 @ www.amazon.in/bobbi-brown-red-carpet

Red Carpet od Bobbi Brown je bogat svijetle trešnje crvene boje, što daje mat izgled. Njegova tekstura je kremast i klizi glatko i svjetlo ponderirana. To ne isušuje ili krvare. Njegova izdržljivost iznosi 6 - 7 sati, nakon čega nestaje ravnomjerno ostavljajući za sobom tamne mrlje finiš.

8. Viviana Sizzling Red:

Sizzling crvena od Viviana je svijetao trešnja crvene boje s mekim kremastom hidratantne teksture. To je visoko pigmentirana, ne-sušenje, i ne-ljepljive. Nudi mat na usnama. Nudi 4 - 5 sati izdržljivost nakon čega se ostavlja iza nijansu.

9. Bourjois Louge Alle:

Louge Sve od Bourjois 'Lovely Rouge kolekcije je senzualan trešnja crvene boje ruž za usne sa hidratantnim formulom. Njegova tekstura je glatka i kremasta. To je visoko pigmentirana i ne krvari. Nudi 4 - 5 sati izdržljivost nakon čega nestaje ravnomjerno.

10. Revlon Color-burst ruž za usne True Red:

Kao što samo ime kaže, 'pravi crveni "je savršen trešnja crvene boje, bez ružičaste, koral ili bordo tonovima. Njegova tekstura je kremast i neprozirna. To je lagan i klizi glatko na usnama. To je ne-sušenje i non-krvarenje. Njegova izdržljivost je 3 - 4 sata.

Jeste li ikada probali neku od gore navedenih trešnja crveni ruževi? Kako je vaše iskustvo? Podijeliti s nama u komentarima ispod teksta.

load...