Vijesti

Najbolji Strelec tetovaže - naš top 10

Najbolji Strelec tetovaže - naš top 10

Strijelac je sunce znak za one rođene između 22. NOV-dec 21. Rak je vatra znak i simbolizuje lukom i strijelom. Jupiter je trebalo da bude vladajuća planeta i to je deveti horoskopski znak. Strelca su glava jaki i sigurni ljudi koji uvijek govore svoje mišljenje.

1. Arrow Tattoo:

Pošto je strelica sastavni dio Strijelac horoskopski znak, mogli ste ga tetovirane na ruci da prikaže komad ste unutrašnjeg na vanjskom kožu. Strelica također može biti simbol kako odlučan i cilj orijentiran si. Mogao si istetovirati ga na ruci ili iza uha.

2. Lukom i strijelom Tattoo:

A lukom i strijelom je tradicionalna simbol horoskopski znak. Možete imati vrlo jednostavan dizajn ili složeniji da bi i luk i strijela izgledati realno. Efekte kao što su drvo efekt ili 3D efekt će učiniti tetovaža izgled život poput.

load...

3. Centaur Tattoo:

Kentaur je mitsko biće povezana sa Lav. To je simbol moći i magije. Moglo bi se napraviti kentaura izgledati realno dodavanjem mišića na to. Mala Centaur može biti istetovirano na donji deo leđa ili plećke.

4. Sun Tattoo:

Strijelac je vatra znak, a sunce je najbolji simbol vatre. Sunce je ogromna lopta žestoke energije. Kada istetovirana na svom tijelu, to će vas podsjetiti na vaše samopouzdanje i snažna ličnost kad god izgubiti vjeru u sebe.

5. 3 Arrows Tattoo:

3 strelice će napraviti veliki Rak tetovaža. Možete dodati umjetnički dodire i boje da ga tako da izgleda predivno i jedinstven. To simbolizira jedan uma prema golu, osobine koje rođene u znaku Strelca posjeduje.

load...

6. Strijelac Tattoo:

Ako ste u potrazi za odgovarajućim Rak tetovaža, mogli biste razmisliti riječ potpisan na svom tijelu. Ovo će izgledati sjajno i prenese tačno značenje i izbjeći pogrešna tumačenja.

7. U 'S' s piercing Arrow Tattoo:

An 'S' sa strelicom piercing je vrlo česta Rak tetovaža. To uključuje i horoskopski znak i ime. Također, ovo je vrlo fleksibilan tetovaža i kao veličinu slova i boje može se prilagoditi. Moglo bi se uzeti u obzir da je na zglob ili potiljak vrata.

8. Woman holding Arrow Tribal Tattoo:

Možete dodati svoj obrt Strijelac horoskopski znak tetoviranjem žena priprema za snimanje. Ovo bi moglo simbolizirati žena snage i ambicije u brzim tempom i konkurentnom svijetu. Možete dodati dodir boje da bi izgledalo umjetnički.

9. Fire Tattoo:

Pošto Strijelac je vatra znak, možete uzeti u obzir da vatra istetoviran na svom tijelu. To bi simbolizuju pogon i ambicija. Moglo bi se također boji da bi sve izgledalo realno.

10. Arrow sa Word Tattoo:

Moglo bi se tetoviraju strelicu s riječi na svom tijelu. Strelica predstavlja svoj horoskopski znak i riječ će predstavljati nešto posebno u vašem životu ili nešto što vjerujem u. Riječ može biti ime vašeg ljubavnika ili zaručnika ime. To bi moglo biti nešto što držite zatvoriti svoje srce - kao što su "nade" ili "vjere".

Preko 400 zodijak tetovaža ideje na jednom mjestu je sve što vam ikada trebati da oblikujete svoju tetovažu ideja. Je "tetovaže za sve" aplikacija je odgovor na sve vaše nedoumice!

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...