Vijesti

Na raspolaganju su 5 najjačih boja od opeke crne boje

Na raspolaganju su 5 najjačih boja od opeke crne boje

Jeste li modni nakaza kao i većina drugih žena? Da li obično pogledam okolo za različite nijanse ruža za usne će upotpuniti vaš ton kože? Stati na kraj sa svojim potraga nošenjem ispravne nijansu crvene lipstick─Brick Red!

Crveni ruževi dati snažan izjavu. Oni su ženstvene, a ipak spremaju udar karaktera. A kada je u pitanju cigle crvene, nebo je granica!

Hajde da pogledamo na vrhu 5 Brick Red Lipstick nijanse za sve tonove kože:

Bez obzira na to kakav je vaš ton kože, postoji nijansa cigle crveni ruž za svakoga! Ovdje su top 5 cigla ruževa možete pokušati:

load...

1. Coloressence:

Bojiti svijet crvene boje sa ovom hipnotišućim cigla crvena nijansa (67), isključivo iz kuće Coloressence. Ova nijansa iz Coloressence ima spoj korijander i bosiljak, koji hrani usne. Ruž nudi mekoća, sjaj i radi kao lični suncem straža sa SPF 15. Možete dobiti priliku osjetiti kremasta tekstura ove krajnji cigla crveni ruž koji nudi mat i bešavne finiš. Mraku pigmenti trajati cijeli dan bez ikakvog daljeg dotjerivanje.

Cijena: Rs.125 za 4g.

2. Boja Sensational od maybelline:

Color Sensational serija Maybelline ima Peppy nijansu cigle crveni ruž za žene. Ova nijansa nudi i sjajan sjaj, kao i za hidrataciju koristi. Ovo je ispravan izbor za žene koje vole sjajne usne. Tehnologiju za zaključavanje vlage Maybelline štiti usne od isušivanja i ljuštenja, dajući vam super glatke usne koje traju cijeli dan.

load...

Cijena: Rs. 275 za 4g.

3. Soul Tree:

Ovo Ayurvedski brend vam daje dar prirode u obliku svog najnovijeg cigle crveni ruž. Njegova jednobojna potiče od prirodnih pigmenata. Njegova ne-kemijska formula čini ovaj hlad popularan izbor za žene koje vjeruju u održavanju zdravlja kože, čak i dok eksperimentira. Ruž dobija dobrote od prirodnih pigmenata, maslac, bademovo ulje, i medom. To je sigurno jedan od najboljih načina da izgleda umjetnički lijep i kraljevski.

Cijena: Rs. 450 4.5g.

4. Cherry Chic Lakme:

Kada se govori o najboljim šminke brendova, niko ne može ignorisati Lakme! Cherry šik iz Lakme je 9 to 5 opseg je stvar ljepote. Hladu nije glasan, ali utemeljena, pjenušava i kremasta. Ostaje bez blijedi do 10 sati, a dobro hrani usne. Ovaj ekskluzivni indijski varijacija cigla crvene boje je jednom dokazao izuzetnost Lakme. Ponovo se zaljubiti u tvoje usne i maziti ih sa dobrotu pšenične klice ulje i vitamin E, isključivo uklopljena u ovom šik hladu od Lakme.

Cijena: Rs. 400 za 3.6ml.

5. Rosy nedjelju Lakme:

Da li ti nedostaje magije u svom životu? Prebacite na upotrebu Rosy nedjelja ruž za usne po Lakme. Ovaj proizvod je izuzetan spajanjem ruže nijanse i cigla crvena. Ova rijetka kombinacija ističe svoje skrivene svježinu i šarm. Hrani usne sa tragovima pšenične klice ulje i vitamin E prisutan u njemu. Blagoslovi se sa slobode od dotjerivanje sa ovom čudesnom cigla crvena nijansa. Morate imate ovo visoko kotira ruž ako želite eksperimentirati sa svojim izgledom (i šokirati svijet prijatno).

Cijena: Rs. 400 za 3.6ml.

Osvrnite se oko sebe i zapitajte se, zašto zaslužuju da budu ništa manje od najboljeg? To je zato što su posebni u svojoj jedinstvene načine. Pokušajte ove neverovatne nijanse crveni ruž i istražiti svoje skrivene ljepote. Istražite različitih boja i nijansi. Nijanse ovdje navedene će raditi sa skoro svim tonovima kože. Sve što trebate učiniti je korak izvan zone udobnosti!

Jeste li isprobali neki od gore navedenih crveni ruž nijanse da dotjerati svoj izgled? Dijeliti svoje mišljenje u komentarima.

load...