Vijesti

15 zadivljujućih dizajnera Dragonfly

15 zadivljujućih dizajnera Dragonfly

Dragonfly tetovaže imaju nešto mistično o njima. Imaju kvalitetne bajka koja može biti prilično lijepi nudi zanimljiv spoj žalbe na bilo tetovaža. Zmaj fly je simboličan za promjene i biti u redu s njim. Za razliku od vila, Dragonfly tetovaže nisu kategorički ženstvene, i imaju univerzalni žalbu.

To je samo pitanje izbora pravi izbor za vas. Evo me listing prvih petnaest Dragonfly tetovaže!

The Best Dragonfly Tattoo Designs

1. Plava Dragonfly Tattoo:

Ja bih za početak listu sa ovom plavom strip Dragonfly. Ništa ne može pobijediti ovu slatka Dragon Fly, zar ne? Pametnom korištenju plave i narandžaste boje ima lijepu kontrast ovdje.

load...

2. Jednostavno Dragonfly Tattoo:

Ova tetovaža izgleda jednostavno, a ipak ima poetski ruba na njega. Crveni Dragonfly luta između zeleno lišće čini vrlo lijep prizor. Plavo cvijeće dodati ekstra ljepotu tetovažu.

3. Šarene Dragonfly Tattoo:

Ova tetovaža pokazuje gomilu cvijeća oko Dragonfly i leptira. Ružičaste i ljubičasto cvijeće da izgledaju tako slatko! Dragonfly ima naznaka plave u sebi odgovaraju cvijeće.

4. Sažetak Dragonfly Tattoo:

Ovo je jedan od najpopularnijih dizajna tetovaža među ženama. To je jednostavna, spokojan a tako moćan. Volim kako je rep duži od uobičajenog, dodajući vey kapriciozan dodir na njega.

load...

5. Whimsical Dragonfly Tattoo:

Još jedan hirovito dizajn, ova Dragonfly ima više tekućine prirode. Ima apstraktna obrazac uz pravilnu Skiciranje i ne izgleda kao redovnih.

6. Toe Dragonfly Tattoo:

Ovo je ujedno i jedan od najpopularnijih dizajna među Dragonfly tetovaže. Sviđa mi se ovaj mali tetovažu na prstima prst. Ovo izgleda vrlo mala i istovremeno izgleda elegantno kao dobro.

7. Green Dragonfly Tattoo:

Sada pozdravi trodimenzionalne tetovaže hoćeš li? Ovo Dragon Fly pokazuje neke stvarne likove, sa zadivljujućim nijansama, kombinacija boja, sjene i još mnogo toga.

8. Fairy Dragonfly Tattoo:

Ovo je vila Dragonfly. Ima klima misterije oko njega i što ga čini vrlo elegantan. Ako ikada dobiti tetovažu na osnovu ovu temu, verovatno ću se odlučiti za ovo sigurno.

9. Swarm od Dragonflies Tattoo:

Dok je jedan dragonfly je zabavno, lijepa i tajanstvena, više vretenca bi vaš tetovaža sve zanimljiviji! Ćete dobiti ovu vrstu potpisali na leđa?

10. Cvijet i Dragonfly Tattoo:

Sada ćemo kombinirati cvijeće i letu za lijepu finiš. Ljubičasto dragonfly na ruci odiše ljepotom i feminizam dama!

11. Dragonfly sa Citat Tattoo:

Ovo je mnogo prilagođeni tetovažu sa riječima dodavanjem ljepotu tetovaža. The Dragon Fly izgleda jednostavno i lako, linija što ga čini posebnim. Može biti nekoliko mogu da se ovo potpisao da pokažu svoju ljubav jedni za druge.

12. Jednostavno Dragonfly Tattoo:

Ova jednostavna tetovaža na ruci izgleda prilično sa svijetlim cvijećem. Ova tetovaža je za one koji ne zanima briga o svijetu. To je tvoj način ili ne postoji način, zar ne? Ako da, da uzmemo taj natopljene sada!

13. Jednostavno Fairy Dragonfly Tattoo:

Ovaj ima nekoliko jednostavnih boje ali i dalje ostaje na snagu. Krila su lakši čineći let lakše. To daje bajka osjećaj da ovo Dragonfly tetovaža, tako sladak i ženstven.

14. Detaljan Dragonfly Tattoo:

Ovo Dragonfly je vrlo elegantan jedan. Korištenje boja i detaljima u ovom tetovaža čine prekrasan i zanimljiv.

15. Dragonfly Tattoo za stopala:

Ovo je vjerojatno najjednostavniji tamo, pogledajte kako linije teško ispuniti i dalje dati izjavu! Plasman tetovaža čini vrlo važan utjecaj na ljepotu.

Ovo su moje vrhu omiljenih. Koji je vaš favorit? Pucati komentar ispod!

Pronaći više zanimljivih dizajna tetoviranje u ovom tetovaža galeriji.

load...