Vijesti

Top 10 prodavnica organskih prehrambenih proizvoda u Pune

Top 10 prodavnica organskih prehrambenih proizvoda u Pune

Organske prehrambene industrije u Indiji došlo je do naglog rasta u posljednje vrijeme. Sve više i više Indijanci postaju brinu o svom zdravlju sa svakim danom. I to je njima bacati jaja da zamijeni svoje redovne namirnica s nekim zdravim organskim alternative.

10 Organska hrana prodavnica u Pune:

Pune je jedan od onih indijskih gradova, koji su već dugo dio ovog organske revolucije. Pustite nas da pogledamo najbolje organske prodavnicama hrane prisutan u Pune.

1. Prakriti Aarogya Kendra:

Prakriti je jedan od najboljih prodavnica organske hrane u Pune. Čuva širok spektar čiste i zdrave organske, uključujući rižu, mahunarke, pšenično brašno, zeleni čaj, soja, začina, kiseli krastavci, jaggery, eterična ulja, itd Proizveden od strane popularnih brendova, većina namirnica koje prodaje ovaj specijalitet Store su visoke kvalitete.

load...

Adresa: Shop No. 2, Buena Vista, Pored Bank of Baroda, Viman Nagar Pune, Maharashtra 411 014

Telefon: +912040038542

2. Farm2Kitchen:

Ova radnja ne samo da prodaje autentične (ovjerena) organske hrane u Pune, ali i cijeloj zemlji. Sa tako mnogo izbora organske hrane kao što su žitarice, mahunarke, jestivog ulja, orasi, bilje, začini, suho voće, grickalice, čaj, kolači, itd, nikada nećete dobiti dosadno zdrave ishrane.

load...

Adresa: Handewadi Road, Hadapsar Pune, Maharashtra 411028

3. Organskog i Naturals:

Ime ovog prodavnicu ide apsolutno dobro sa svoj cilj i proizvoda. Možete kupiti različite vrste organskih ili prirodno proizvodi prehrambenih artikala, kao što su voće, povrće, riža, začini, sojino brašno, Jawar, Bajra, med, nachani, kokos džem, crna jaggery, kamene soli, tofu, itd od ovog prodavca.

Adresa: 1, Kamaljia apartmani, 1306, Bank of Baroda Lane, JM Road, Shivajinagar Pune, Maharashtra 411 005

Telefon: (020) 25536835

4. Organska Bazaar:

Organska Bazaar je još jedna destinacija u Pune za organske proizvode. Ona prodaje više od 400 maloprodajnih organskih prehrambenih artikala koji čine voće, povrće, žitarice, mahunarke, jestivog ulja, ghee, začini, tjestenine, suho voće, bilje, pića, sokovi, žitne pahuljice, i još mnogo toga.

Adresa: Shop No. 71, B - 10, Brahma Majestic, Off NIBM Road, Kondhwa Pune, Maharashtra 411048

Telefon: (020) 66489164

5. Prirode Basket:

Ovo je odlična inicijativa Godrej koji je već više puta nagrađivan za super kvalitetu proizvoda. Ćete biti jednostavno iznenađeni svoju kolekciju organskih prehrambenih proizvoda, koja uključuje voće, povrće, trgovina, ulja, umaci, ocat, pekarskih proizvoda, ready-to-jesti stavke, začini, meso, jaja, mliječni proizvodi, itd To je jedan od najboljih organskih dobavljača hrane u Pune.

Adresa: Mansur Ali Tower, 3 Galaxy društvo, Max Muller Lane, Near Axis Bank, Siddharth Road, Sangamvadi Pune, Maharashtra 411001

Telefon: (020) 2616 0550

6. Prirode Bounty:

Kada je u pitanju popis organske hrane trgovine u Pune, mi sigurno ne može propustiti prirode Bounty. Ona je postala izuzetno popularna u grad za svoje široke palete svježe i kvalitetne organske hrane, kao što su žitarice, leća, riža, brašno, jestivog ulja, med, šećer, biljaka i začina, čaj i kava, jaggery, itd

Adresa: Shop No. 6, Liberty-II, North Main Road, Koregaon Park, Pune, Maharashtra 411001

Telefon: (020) 2615 4627

7. Pune Organics:

U trgovini Pune Organics, možete pronaći mnogo prehrambenih artikala iz brojnih poznatih organskih brendova širom svijeta. Standardnih proizvoda je visoka, a ti definitivno može smatrati neverovatan izvor za zdravu kuhinju.

Adresa: DP Road, Opposite Telephone Exchange Mahalaxmi Road, Baner Gl, Aundh Pune, Maharashtra 411007

Telefon: (020) 2929 7010

8. Dobra hrana:

Ova radnja nudi ovjerene organsku hranu po povoljnim cijenama. Možete dobiti svježe i kvalitetne voća, povrća, trgovina, začina, bilja, čaj, kava, šećer i jaggery, itd u ovoj radnji. Također možete dobiti mnoge druge proizvode koji mogu dati svoj obrok zdrav poticaj.

Adresa: Godown No. 1, Kishori Park Gl, Near Abhinav High School, Karanjkar Marg, Erandwane Pune, Maharashtra 411004

Telefon: (020) 4001 6994

9. Organski baštine:

Od svakodnevnih predmeta trgovina prehrambenih voća i povrća, Store Organska baštine ima znatno širok izbor proizvoda organske hrane za vas.

Adresa: F No 7, Mayuresh Appt, Phatak Baug, Near Mahtre Bridge, Navi Peth-Sadashiv Peth, Pune, maharshtra 411030

Telefon: +91 9689921617

10. Görüş Organic Food Store:

Görüş je prodaje autentične organskih prehrambenih proizvoda u Pune, budući da je posljednjih nekoliko godina. Imate širok spektar stvari koje možete izabrati. Sve što je potrebno da uradite je da kontaktirajte upravitelja dućan i reći mu o svojim zahtjevima.

Adresa: Shop No. 15, Windwards društvo, Kaspate Vasti, Kaspate Vasti Road, Wakad Pune, Maharashtra 411057

Telefon: +91 9860868339

Nadam se da je informacija je korisna za vas.

Jeste li ikad pokušali organske hrane u pune? Javite nam ostavljajući komentar ispod.

load...