Vijesti

10 Devotional Om dizajnirana za tetovaže

10 Devotional Om dizajnirana za tetovaže

Tetovaže dolaze u širokom spektru tema da obuhvati širok spektar ljudskih emocija. Posebne kategorije tetovaže su se pojavili koji simboliziraju određenu ali međusobno povezana skupa emocija. Om je univerzalna hindu simbol i prvi slog u bilo molitvu. U Hindu mitologiji, Om simbolizira svemir i krajnja stvarnost i izvor svih stvaranja i života. Predstavlja 3 aspekti Boga: Brahma, Vishnu i Shiva. Om nas vodi od nestvarnosti u stvarnost, iz tame u svjetlost i iz straha od smrti do saznanja stvarnosti. Zvuk Om je spor, smirujući Chant koji se koristi za uzvikujući duhovne tekstove i koristi se u svrhu meditacije za mir pruža.

Dobijanje Om tetovaža prenosi razumijevanje naših primitivnih i drevne univerzalne principe. Stalni potpisivanje sporazuma ovog simbola označava naš afinitet za objedinjavanje sile i odgovarajuće prenošenje naše svete i bezvremene svijesti. U ovom postu, ja ću biti listing neke od najboljih tetovaža dizajne koje nude OM u jednokrevetnim i boji obrazaca.

Najbolje Om Tattoo Designs

1. Ovaj je jedan od om tetovaža dizajne za žene izgleda izuzetno šik i potpisali na grudni koš ove dame. Tetovaža pokriva cijeli grudni koš i veliki Om je potpisan sa crnim, u kombinaciji sa cvijećem i grane sa lotosov cvijet na dnu. Ovo je zaista jedan od najboljih tetovaža dizajne Om.

load...

2. Ova tetovaža se nalazi na potiljku i izgleda ultra-moderan. Možete vidjeti Pink latice s delikatnim nijansama plave šminke i lotos sa OM potpisali u vatrene naranče centar cveta. Živoj nijanse ružičaste, ljubičaste i narandžaste će sigurno privući pažnju posmatrača.

3. Ovaj Om tetovaža je stilu s jakim teče linija i potpisan u plavoj boji. Crne konture dovršiti dizajn. Jednostavan ali elegantan tetovaža dizajn za svakoga.

load...

4. O tetovaže su često batinani sa likom Lord Ganesh. U ovom tetovaža, Lord Ganesh drži lotos u gepeku dok je ostatak tetovaža se vrši u dubokom crni font. Krive glave slona i lukova Om slivaju u jedno drugo sasvim prirodno.

5. U ovom dizajnu, simbol Om potpisao je potpisao potpuno crna kao što sjedi okružen delikatno postrojeni uzorkom laticama. Ova tetovaža pokriva veći dio ruke, ramena i grudi. Sanskritu mantre uokviruju obrasce u ovom velikom tetovaža dizajn koji dodaje svoje ljepote.

6. Om tetovaža u kombinaciji sa lotosa, drevni simbol duboke svijesti i ljepote često se koristi. Delikatna nijanse lotosa u narandžaste i zelene pozadine u ovom šarene tatoo pokazuje Om raste iz srca lotosa.

7. Oblik Om kombinira s licem nasmijan Shiva u ovom modernom indijski dizajn ideja. Ova tetovaža simbolizira mir i prosperitet i to u kombinaciji sa Om pruža miran um i tijelo.

8. Om simbol dolazi zajedno sa sanskrita pisati riječi oko kruga u toj jednoj boji dizajn tetovaža. Om uokvireno u kružnom liniju sanskritu skandiranja simbolizira vječni krug života.

9. Ovaj veličine Om simbol srednje potpisan u flowy crno obrasce i krive izgleda prekrasno na ženin vrat. Bacite pogled na gracioznim dugim redovima i krivulje koje je simbol Om u ovom tetovažu.

10. Ovaj dizajn tetovaža izgleda vrlo slična našoj tradicionalnoj Mehendi dizajna koje se odnose na našim rukama i nogama. Ovaj dizajn pokriva cijeli dio stopala, gdje je Om nalazi u srcu ovog tetovaža dizajn, unutar pune cvatnje lotosa koji je dodatno okružena indijske tradicionalne motivima. Bih da je potpisan na neki drugi dio tijela, a ne noge koje bi dodatno poboljšao svoju ljepotu.

Om tetovaža svijet je prepun dizajna! Ali to su naši omiljene do sada! javite nam ako se slažete. Samo baci komentar.

Više tetovaža ideje za ste ovdje u tetovaže za sve Android App.

Slika Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...