Vijesti

Najbolji dizajneri za Scorpio tetovaže - naš top 10

Najbolji dizajneri za Scorpio tetovaže - naš top 10

Svi oni koji su rođeni u periodu između 24. I 22. Novembra pripadaju Scorpio horoskopski znak. Znak simbolizuje škorpiona i vlada zajednički planeta Pluton i Mars. Škorpioni su lojalni, strastveni i pažljivi, ali se može prevazići napade ljubomore i posesivnosti. Oni su, međutim, vrlo nezavisan i da su u stanju da ostvare ciljeve koje su postavili svoje umove na. Evo tetovaža ideje za one s obzirom dobivaju Rak horoskopski znak istetoviran na sebe.

The Best Scorpio Tattoo Designs

Ovo je 10 najboljih škorpija tetovaže.

1. Škorpion upleten u horoskopski znak:

Tetovaža je oblik body art. Tetovaže su uvažavanje umjetnosti i su način da ukrasite nečije tijelo. U davna vremena, plemena koriste boje da diferenciraju svoje tijelo. Tetoviranje je samo još jedan način da se nečije tijelo jedinstven i drugačiji od drugih. Škorpion zapleten u Scorpio horoskopskom znaku će biti vrlo inovativan tetovaža ideja.

load...

2. Nepovezane Scorpion konture:

Tetoviranje je sve o umjetnosti, nešto što zadovoljava oka. Umjetnost ne može biti ograničen ili definisane linije. To obuhvaća kreativnost i inovativnost. A škorpion obris može izvršiti sa nepovezane linije. Ovaj nacrt će najbolje izgledati u crnoj ili na bilo koji drugi Singe hlad.

3. Scorpio drži mač:

Škorpion Sting je tako bolno kao mač prolazi kroz tijelo. To je razlog zašto je tetovaža dizajn škorpion drži mač će biti onaj koji će predstavljati strašno moć maleni stvorenja. To simbolizira da postoji potencijal u čak i ljudi koji se smatraju inferioran od strane društva ili istiskuje prvenstveno zbog njihovog vanjskog karakteristika.

load...

4. Constellation:

Od Scorpio zodijak je astronomski znak, Rak konstelacija bi odgovarajući tetovaža. Zvezde mogao biti predstavljen sitnim kružnim objekte kako bi tetovaža izgledati realistične ili tačke zvezdica pet. Boje poput tamno plave i srebrne mogu biti dodan u tetovažu.

5. 3D škorpion tetovaža:

Škorpion može biti tetoviran i napravio da izgledaju kao pravi slike uz pomoć umjetnosti tehnike kao što su sjene i boja nijansi.

6. Boji škorpion tetovaža:

Škorpion je uglavnom crna, ali dok tetoviranje, može se zivnula se sa puno boja poput crvene, žute, zelene i plave.

7. Tribal škorpion tetovaža:

Tetovaža može biti s plemenskim dizajna, posebno sa crnim. Može biti potpisan na bilo kojem dijelu tijela-u donji dio leđa, ruke, bedra ili torzo.

8. Horoskopski znak:

Scorpio horoskopski znak izgleda nešto kao mala 'm'. Ovo izgleda odlično kada je učinjeno u crno, ali dodir boja može se dodati da bi se življe. Tetovaža može biti na maloj skali od može biti dignuta u vazduh da pokrije veći prostor.

9. U kombinaciji sa drugim horoskopskim:

Scorpio horoskopski znak može biti u kombinaciji sa onom drugom zodijaka kao Leo ili Ribe. Kombinovanje znak može biti da je osoba vrlo poseban za vas.

10. Potpuno crni scorpion:

Škorpioni su smrtonosni stvorenja koja su crne boje. Škorpion tetovaža može na taj način biti potpuno crne boje. To može biti samo obris ili puna tijela škorpiona. Veličina se može prilagoditi manje dijelove tijela kao što su ručni zglob ili gležanj.

Dakle, koji od ovih Bik tattoo slike su Vam pažnju? Ostavite nam komentar!

Pronaći više fascinantno tetovaža umjetnosti i odabrati najbolju ideju za vas.

Slika Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...