Vijesti

Najbolji dizajneri za ankle tetovaže - naš top 10

Najbolji dizajneri za ankle tetovaže - naš top 10

Tetovaže živnuti tijelo dodavanjem boje i stil na njega. Kada tetoviranje, vaše tijelo postaje platno, gdje možete sipati svoj um napolje. Oni mogu biti potpisan kao podsjetnik posebna osoba ili memorije ili jednostavno zato što vam se sviđa dizajn i osjećala dovoljno avanturističkog duha da mastila ga na vaše tijelo. Skočni zglob je najbolje mjesto da biste dobili tetovaža. Izgleda jednostavna, ali umjetničke i posebno šarmantan kada se nosi sa štiklama ili papuče ili balerine.

The Best gležanj Tattoo Designs

Evo deset prijedloga zglob tetovaža.

1. Tattoo ptica gležnja:

Ptica gležnja tetovaža za djevojčice je zapravo odlična ideja! Ptice različitih vrsta simboliziraju različite stvari. Orao simbolizuje moć dok je golub simbol mira. Ovo je tetovaža gdje postoji puno prostora za inovacije i kreativnost. Mogli ste okružuju ptica sa grančice ili stavite ga u planinskom okruženju. U svakom slučaju ovo tetovaža će biti nevjerojatan da tinte.

load...

2. Wings tetovaža:

Krila simboliziraju slobodu. Krila na gležanj bi značilo mnogo, posebno trkač. To bi simbolizirati da noge imaju snagu i izdržljivost da leti dok pokrenuti. Krila na zglob moglo značiti da nisu vezani lancima i prikovana za tlo, ali imaju slobodu i sposobnost da se vine i letjeti.

3. Squirrel tetovaža:

Veverice su slatka i neodoljiva. Oni također predstavljaju brzinu i agilnost i stoga su velike tetovaže gležnja na mastila na.

4. Riječ:

A riječ koja ima posebno značenje za vas bi bilo divno da se tinta na gležanj. Riječ može biti potpisan u crnoj ili u boji. Bilo bi veoma fleksibilan tetovažu jer je font i veličinu će biti podesiva.

load...

5. Tribal dizajn tetovaža:

A plemenskih dizajna ili apstraktni dizajn će biti vrlo umjetnički način da ukrasite svoj gležanj. Ovo bi izgledao veličanstven, posebno kada se nose sa papučama ili otvorene ended cipele i dužinom koljena hlače ili frilly sunce haljine.

6. Leaf obrazac:

Tetovaže su način da se na jedinstven način brendirati tijela. Kada je u pitanju do gležnja, tetovaža bi trebalo da predstavlja slobodu ili rast. To je razlog zašto bi list uzorkom gležnja tetovaža izgledati apsolutno prekrasna na bilo gležanj. Boja nije nužnost i tetovaža mogla ostati u jednostavno crno-bijelo.

7. Cvjetni tetovaže:

Cvjetnim uzorcima može biti odličan dodir na bilo koji zglob. Postoji mnogo cvijeća koje se mogu istetoviran i u raznim bojama. Kada je u pitanju cvjetne tetovaže za žene, opcije su neograničene.

8. Geometrijski tetovaža dizajne:

Geometrijski ili simetrična tetovaža dizajne dodati jedinstven dodir za stvaranje. Kada je oko skočnog zgloba, ovo bi moglo djelovati kao dekorativni sokne.

9. A cross tattoo:

Krst nije samo vjerski simbol, ali i izjavu stilu. To je razlog zašto bi krst tetovaža izgledati predivno stilski na gležanj. Tetovaža može biti zivnula se s bojom, ali bi bilo najbolje izgledati ako se u crnoj boji.

10. Butterfly tattoo:

Butterfly tetovaže smatraju djetinjasto od strane mnogih. Naprotiv, oni predstavljaju slobodu i ljepotu. Njihova krila su znak kreativnosti koja se može dobiti samo jednom pojedinca oslobađa od svojih Cocoon.

Pronaći više zanimljivih tetovaža dizajne na ovom tetovaža aplikaciju.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...