Vijesti

Najbolji Brut Parfemi za žene - naši top 10 odabira

Najbolji Brut Parfemi za žene - naši top 10 odabira

Brut - ime koje označava klasu i intenzivna strast dolazi sa nizom intrigantnih parfema koji ostavlja svoj trag čak sati kasnije. Brut je bio uključen u 1960-ih i napravila snažan utjecaj na publiku širom svijeta. To je zbog tog razloga svaki oslobađanje Brut je hit koji je na kraju postaje sve vrijeme hit. Brut ima veoma muževan osjećaj da ga, međutim, nije samo ograničena na muškarce, tu su parfemi od brut za žene kao dobro.

1. Champagne Brut Demeter:

Ovaj miris Brut je inspiriran Don Perignon Champagne. Sama Brut ukazuje najboljih i najviše suho vino koje nema slatkoće, ali ima svoju važnost zbog svoje retkost. Miris parfema prikazuje na toplom dojam da rijetkih vina daje akciju voćne arome.

2. Brut Faberge:

Ovaj parfem počinje sa mirisima lavande, bergamota, bosiljka, limuna i anis sa ylang ylanga, jasmina i geranija u svom srcu i hrastove mahovine, pačulija, sandalovine, vanilije i tonke kao svoju bazu.

load...

3. Brut Passion Faberge:

Strast Faberge kao što ime sugerira je vrlo jak i dugotrajan miris koji ima vrlo drveni i začinjeno osjeća prema njoj. Ovaj parfem je lansiran u novom milenijumu, u 2000-ih. Miris je kombinacija zelene note, začini i drvene note koje je veoma jedinstven parfem čini.

4. Brut Oceans Faberge:

Ovo je jedan klasični miris Brut koji je pokrenut u godini 2007. Inspiriran ozbiljne sportove na vodi avantura, ovaj parfem je dobar kao što mogu dobiti. Ovo parfemi definira sportista duh u svom najboljem izdanju.

5. Brut Revolution Faberge:

Formulirao poznatog Yves Cassar, Brut revolucija je pokrenuta u 2006. Godini Miris je vodene i drveni i sastoji se od arome crnog papra, mahovine, mošusa, pačulija, morske note i svježe kruške.

load...

6. Brut Actif Blue Faberge:

Brut Actif Plava Faberge je vrlo svježi aromatični miris sa morskim pravopisa koji je pokrenut u godini 1994. Ključni mirisa komentar uključuju metvice, lavande, kruške i jabuke. U srcu ovog parfema može pronaći arome svježe pokošene trave, note ozona i geranija sa mošusa i sandalovine baze.

7. Brut Aquatonic Faberge:

Lansiran 1988. Godine, Brut Aquatonic Faberge je jedan od klasika iz Brut. To je ponovno pokrenut 2002. Godinu Miris karakteristike egzotični mirisi dubokih okeana s voćnim osjetiti na njega.

8. Brut Identity Faberge:

Ovo je chypre miris koji je pokrenut u novom milenijumu, u 2000-ih. Ona ima jedinstveni sportski miris koji definira one individualnost.

9. Brut mošus:

Umirujući miris misterioznog mošusa je ono guta zrak kada osoba odlikuje Brut mošus. Čisto na osnovu mošusa, ovo je uspješan Brut original da je bestseler do danas.

10. Brut Instinct Faberge:

Brut Instinct Faberge je pokrenut u 1997. Ima miris muškatnog oraščića, estragon, kadulja i vanilije godine. To je blago još dugotrajan miris koji je najpogodniji za svakodnevnu upotrebu.

load...