Vijesti

Najbolji Nina Ricci parfemi za žene - naš top 10

Najbolji Nina Ricci parfemi za žene - naš top 10

Osnovana 1932. Godine od strane Maria Nina Ricci i njen sin Robert, Nina Ricci je dobro poznata modna kuća koja proizvodi neke od najpopularnijih parfema za žene.

Evo mojih Top 10 Nina Ricci Parfem:

1. Capricci Nina Ricci:

Pripadnost cvjetni miris porodice, Capricci od Nina Ricci je lansiran u godini 1960. Ima gornje note bergamota uz koji imaju srcu tuberoze, ružmarina, gardenije, jasmina, ruže i ylang ylanga zatim donje note sandalovine, benzoina i mošus. Dizajner koji stoji iza ovog mirisa je Francis Fabron.

2. Les belles De Ricci Liberty Fizz Nina Ricci:

Ovo Nina Ricci parfem nije samo naveden među top 10 Nina Ricci parfema, ali je takođe navedeni među prvih svježe i pjenušava parfema svijeta. Pokrenut 1996. Godine, ovaj miris ima sve osvježavajuće mirise ljeta svježinom borovnice, mente, lišća rajčice, bosiljka i svježe naranče što ga čini različitim od svih ostalih parfema na raspolaganju.

load...

3.Le Paradis De Nina Nina Ricci:

Ovo je limitirano izdanje parfema koji je pokrenut 1. Aprila 2010. Godine ima note glazirane jabuke, plava drva, vanilije i gardenije. Ako ste urbani princeze koji je slatkiš u prirodi i želi da ode zavodljiv dojam, ovaj parfem je samo savršen za vas.

4.Nina Ricci L'Eau Du Temps:

L'Eau Du Temps Nina Ricci bio spreman za proljeće u 2007. Godini koja pripada svježe cvijeće miris porodice. Ima top note karanfila, gardenije, jasmina, ylang ylanga, korijander, crni tekući i tuberoza i donjim notama mošusa i sandalovine.

load...

5.Nina Ricci Fleur de Fleurs:

Pokrenut 1982. Godine, Fleur de fleurs je cvjetno aldehid parfem Nina Ricci. Ovo je jedan od najstarijih i najprodavaniji parfema na svijetu. To je elegantan, moderan i pristojan sa nijansom svježe Lily-of-the-dolinu i cibetka. Gornje note ovog mirisa uključuju aldehidi, limuna, zelene note i magnolija.

6.Nina Ricci Fille d 'Eve:

Fille d 'Eve iz francuske modne kuće Nina Ricci je pokrenut 1956. Godine, što ga čini jednim od najstarijih parfema Nina Ricci čini. Ona ima dugotrajan svjež miris koji je najbolji za privlačenje mase i stvaranje kultni utisak.

7.Farouche Nina Ricci:

Farouche Nina Ricci je pokrenut u 1973. Godini koja pripada cvjetni miris porodice i najbolje odgovara za žene sa elegancijom i samopouzdanje i samostalnost. Ima donje note ambera, sandalovine, vetivera, mošusa i hrastove mahovine.

8.Nina Ricci Deci Dela:

Deci Dela Nina Ricci je pokrenut u godini 1994. To je Chypre cvjetni miris dizajniran za moderan i trendi žena. Nos iza ovog ekstremnog svjež miris je Jean Guichard. Ima donje note Cypress, pačuli, sandalovina, vanilija i smola.

9.Coeur Joie Nina Ricci:

Coeur Joie je lansiran 1946. Godine Germaine Cellier iz kuće Nina Ricci. Neroli i bergamot su njegove gornje note gdje je kao ljubičice, jasmina, irisa i ruža su svoj sljedeći-to-bazne note.

10.Love By Nina Ricci:

Love by Nina Ricci je pokrenut kao nasljednik Red Apple Nina, u martu 2009. Godine Nos iza ove trendi i zarazna parfem je Olivier Cresp koji inovirani i promijenio Crvena jabuka napomene u Green smith jabuka. Ovo ima svjež dah proljeća, trešnja cvjetovi dodajući nijansu delikatnih badema na njega.

Ovo su najbolji od Nina Ricci parfemi za žene po meni! Da ostavite nam komentar i javite nam ako se slažete.

load...