Vijesti

Najbolje banje u Mumbaiju - naš top 10

Najbolje banje u Mumbaiju - naš top 10

Spas su divan način da se opustite i pomladiti sebe. Ako ste borave ili posjetom Mumbai, definitivno treba provjeriti sljedeće Spas:

Top 10 Spas u Mumbaiju:

1. Quan Spa:

Ovaj odličan spa osvojio 'Novi Spa of the Year Award "u 2006. U ponudi su četiri različite vrste masaže koje uključuju pomlađivanje, detoksikaciju, jačanje i indijski. Nalazi se u juhu Tara Road na Juhu Beach i otvoren je od deset ujutro do deset uveče. Definitivno najbolji spa u Mumbai za vas da provedete dan!

load...

2. Myrah Spa:

Ovaj luksuzni spa je mediteranska tematske i doslovno znači miris. Mnogo preporučuje tretmani su azijske Blend masaža, poseban trudnoće paketa i sportske masaže. Ovaj spa je otvoren od deset ujutro do osam navečer radnim danima i devet ujutro do devet navečer vikendom.

3. Rudra Spa:

To je i kozmetički salon i spa centar. Ovaj spa ima duhovni zrak oko njega i održava Lord Shiva kao centralna figura. Ovaj spa je otvoren od osam ujutro do osam navečer na sve dane i nudi niz tretmana tijela kao što su tibetanski, havajske i Ajurvedski tretmani. Nalazi se na Kemps Boulevard, Kvalitet Kuća, Kemps Corner; Mumbaiju. U potrazi za nevjerojatan spa ponudama ovo Mumbai? Izgledaju ih. Oni su vrijedan svaki peni ćete provesti.

load...

4. Spa na Oberoi:

To bas pčela nagrađen "Best Hotel Spa i nudi pomlađivanje i opuštajuće iskustvo. Ona ima za cilj da se opustite pojedinca radeći i na tijelo i dušu i stoga ima ajurvedske terapije. Ovo je dvadeset i četiri sata spa i mogu se koristiti od strane bilo koga žele odmor od njihovog napornog života.

5. Caressaa Day Spa:

Nalazi se u Juhu, Mumbai i njegova adresa je Janki Kutier, Juhu, Mumbai- 400049, Maharashtra. Nudi Masaža leđa, stopala Refleksologija, tijelo poljski, ruku i stopala masaža, Body Wrap, Deep Tissue masaža, Masaža lica, masaža glave, Rope Masaža nadogradnju noktiju, Spa manikura, Spa pedikir, parno kupatilo, švedska masaža, parna Wrap i tajlandski masaža.

6. ESPA na Leela Hotel:

ESPA je skraćenica za evropske, orijentalne i Ayurvedski terapije. Ovaj spa je otvoren od sedam ujutro do deset uveče i rezervacije poželjno biti unaprijed. Preporučeni tretmani su Energy Enhancer i tijelo Uravnoteživač. Jedinstveni kvalitet ove banje je da se koristi samo prirodne ingrediants i ima za cilj holistički podmlađivanje.

7. Chavana Spa:

Ovaj luksuzni spa nalazi se na Four Points by Sheraton, Vashi, Navi Mumbai. Ovo je unisex spa i otvoren je od deset ujutro do devet noću. Oni imaju tuševi i svlačionice. Oni nude glava masaže, masaža stopala, tretmani za lice i masaže tijela. To je klimatiziran i ima parking.

8. Zvukovi Spa:

Ovaj spa se nalazi na nivou 1, Hotel Sea Princess, Juhu, Mumbai. Oni imaju za cilj smanjenje fizičkog i psihičkog stresa kroz holistički podmlađivanje. Oni su otvorena od devet ujutro do devet noću.

9. Boutique Day Spa:

Ovaj dobro opremljen spa pruža opuštanje i pomlađivanje iskustvo za sve one koji ga traže. Ovaj spa ima luksuzne interijere i dobro obučeno osoblje.

10. Snip Salon and Spa:

Ovaj spa se nalazi u prizemlju, Patkar Kuća, Bandra (Z), Turner Road, Bandra West, Mumbai i nudi niz divno osvježavajuće tretmana.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...