Vijesti

Najbolji dizajneri tigrova Tiger - naš top 10

Najbolji dizajneri tigrova Tiger - naš top 10

William Blake prestao razmišljati u pesmi 'The Tiger' o 'Što besmrtna ruka ili oko / bi mogla da oslika tvoje moćne simetrije.' Evo tvoj "odnosi se na tigra, predmet njegove pesme i mnogo prihvaćen simbol moći i moći. Evo nekoliko dizajna tigar tetovaža predložili.

The Best Ever Tiger Tattoo Designs

Dajte nam uvid u najbolje tigar tetovaža dizajne i nadam se da bi volio imati jedan takav tetovažu na vašoj koži.

1. Učinak akvarel:

A platno ili list papira je mjesto gdje se najviše praktikuje akvarel. Ovo je prekrasan oblik umjetnosti da mnogi izgleda da zanemari i potcijeniti. Kada je potpisao na tijelu, ovaj oblik ističe ljepotu i veličanstvenost umjetnosti.

load...

2. Tetovažu tigra glava:

Ovo je tako divan tetovaža ideja da ni Justin Bieber mogao odoljeti tome. Glava tigar je jednostavna tetovaža koja se može inovirani na velikoj mjeri.

3. Tigar u svim boja:

Tigar bi najbolje izgledati kada potpisan u svim bojama. Veličanstveni žuta je svijetao i energičan, baš kao sunce. To je, kada je ukrašena divnim crno prugasti i duge brkove, će dodati život i šarm tetovaža.

4. Tigar u svim svojim žestinom:

Tigar je vrlo žestoka životinja. On stoga treba da se tetovirali u punom sjaju i svirepost. Ovaj aspekt tigar može biti dobio od njega Potpisivanjem u lov ili rike poziciju. Tigar urlajući na izoliranom litici će predstavljati liderstvo i nezavisnost.

load...

5. 3D efekt:

A trodimenzionalni efekt nudi potpuno drugačiji aspekt umjetnost tetoviranja. Nudi dobrobit sve tri dimenzije što čini tetovaža izgledati realno i život slično. Ovaj efekt može dati na bilo tetovaža ideju da stane izuzetno dobro tigar tetovaža ideja.

6. Tribal tiger tattoo design:

Tribal dizajni izgledaju divno kada završite u crnoj boji. Plemenski izgled se može dati tigra tetovažu kako bi izgledalo više umjetničke i kreativne. Samo tigrove glave može biti potpisan ili cijelog tijela. U svakom slučaju to bi ponuditi jedinstven pogled na relativno uobičajene tetovaže.

7. Thai tigrovi:

Tetovaža može biti inspirisan od Thai temu. To bi definitivno vrlo Azije i duhovni izgled.

8. Zebra pruge inspiriran:

Inovacija je ključ za dobar tetovažu. Svrha kreativnoj je roditi zajedničke ideje u novom svjetlu. Tigar bi mogao biti potpisan u zebra pruge. To bi bio potpuno drugačiji i nadahnut ideja i da će definitivno okrenuti više od nekoliko glava.

9. Cvijeće:

Tigrovi su često povezani s muškosti i žestinom. Ova tema može se zadržati ali s obzirom twist dodavanjem cvijećem i drugim cvjetnim uzorcima na tetovažu. Boja u ovom slučaju bi sigurno živnuti tetovažu u velikoj mjeri.

10. Butterfly inspirisan tigar tetovaža:

Kada je riječ o ljudima koji su se tigar tetovaža dizajne, muškarci čine većinu. Žene zaziru od ovog slavnog tattoo design jednostavno zato što dolazi preko kao glasno i nasilno. Jednostavan lijek za to štucanje bi bilo da ga uliti u leptira granice.

Sada kada ste vidjeli tetovažu slike tigar, šta mislite o tome? Nemojte ostaviti svoje komentare!

Označite svoju snagu sa zadivljujućim ideje koje možete odabrati iz ovog tetovaža galerije.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...