Vijesti

Top 10 dizajneri za tetoviranje Daisy

Top 10 dizajneri za tetoviranje Daisy

Tratinčice simbolizira lojalni ljubavi, ljepote, strpljenje, čistoća, nevinost i jednostavnost. Margarete pripadaju porodici Asteraceae, oni su dio najveće cvetanja porodice i poznati su da je star najmanje 4.000 godina. Sa cvjetnim motivima tako sastavni tetovaža umjetnost, to je gotovo nemoguće ignorirati skromnom još prekrasne Daisy koja drži univerzalni žalbu. Ove prvih deset Daisy tetovaže za žene mogle da vas zakačen na Daisy tetovaže koliko te volim buket tratinčice.

Top Ten Daisy tetovaže za žene:

1. Ying i Yang Daisy:

Ovo tetovažu daisy uključuje simbol kineske Ying i Yang za stvaranje zapanjujući utjecati. Za one koji ne znaju, simbol kineske Ying i Yang u sredini cvijet simbolizira kineskoj filozofiji da je za sve dobre stvari tamo je malo loše i za sve loše stvari tamo je malo dobro. Savršeno je prikazan kroz crni krug u prazan prostor i beli krug u crnom svemiru.

load...

2. Višestruki Daisies:

Ova tetovaža efektivno prikazuje tri tratinčice iz tri različita ugla, izbliza vidi i da u obzir Bold crne obrise. Ova tetovaža je uglavnom primjer kako možete imati svoj lokalni tattoo umjetnika za korištenje tratinčice kao dizajn motiv za tetovažu, koristite boje za popunjavanje tratinčice ili povećali veličinu, sve zavisi od vas.

3. Daisy Tattoo Bold crnom:

Ovo Daisy tetovaže ističe svojim jednostavna, ali zapanjujući izvršenje. Zapišite odvažne crne boje i zamršene nijansi. Ovo delo je najbolji za ono što je i eksperimentiranje s boju ili veličinu može upropastiti. Međutim, potreban vam je iskusan tattoo umjetnik ponoviti ovaj komad tetovaža umjetnosti.

load...

4. Obojeni Daisies Arm Tattoo:

Ako ste u potrazi za jarke boje koja ima šok i strahopoštovanje snagu ovog Daisy tetovaža je dužan da se takve reakcije. Ove šarena tratinčice su divno igrati zajedno sa ružom i leptira da izgleda kao vrt ravno iz raja.

5. Ultra Feminine Daisy Tattoo:

Sasvim je prirodno da se Daisy tetovaža je usmjeren prema ženama. Međutim, ova Daisy dizajn tetovaža je ultra ženstvena i izgleda gotovo kao komad vez. Dobiti ovaj dizajn istetovirana od strane stručnog na sebe ipak ostati vjeran dizajnu senzibiliteta i kod boje za najbolje rezultate.

6. Daisies i lubanje Tattoo:

Još jedan šokantan i strahopoštovanje dizajn, ova tetovaža uzima meka ženskog tratinčice i koristi ga kao pokrivala za glavu za hard udaranje gothic lubanje. Ova tetovaža učinkovito simbolizira girl power i činjenicu da iza meka eksterijera žene, tu je teško beskompromisni sila. Stoga, ova sila je spremna da preuzme na svijetu, čak i ako to znači postizanje njen kraj sa malo agresije.

7. Višestruki Daisies ramena Tattoo:

Ovo je još jedan primjer višestrukih tratinčice se prikazuju u jednom komadu tetovaža umjetnosti. Pazi za zamršene nijansiranje rad, koji daje ovoj tetovaža realni efekt koji je genijalno. Najbolje replicirati kao što je to tetovaža je najbolje ostaviti do iskusnog tattoo umjetnik.

8. Jednostavno Daisy Tattoo:

Ako ste u potrazi za jednostavan suptilne tetovaža da je mali i gotovo neupadljiv, ovo je savršen tetovaža to bi izgledalo dobro Inscribed na zglobovima ili gležnjeva.

9. Orange Daisy Tattoo:

Ovo Daisy tetovaže izdvaja za sjajan upotreba boje i jedinstven dizajn senzibiliteta. Zapišite kako naranče i zlato se koristi kao osnovne boje za stvaranje reflektivni tračak efekt i hrabar crne obrise koji efikasno sadrži ovu tetovažu.

10. Delicate Daisy Tattoo za stomak:

Većina dijafragma tetovaže može vrlo često naići kao vulgaran, međutim ovom delikatnom tetovažu daisy efektivno prikazuje ženstven čari i seksipil.

Nadam se da ovaj članak na top deset prilično Daisy tetovaže bilo dovoljno zanimljivo. Nemojte poslati povratnu informaciju o kojih je jedan svoj pick.

'Tetovaže za sve "ima 300+ cvjetni tetovaža dizajne! Preuzmite aplikaciju i dati oblik tetovaža ideje.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...