Vijesti

10 najboljih mesta za mastilo u Mumbaiju

10 najboljih mesta za mastilo u Mumbaiju

Tetovaže su zabavan način da ukrasite svoje telo. Donose se umjetnički trend dizajnera i Marka karoserije pojedinca na jedinstven način. Međutim tetovažu treba biti potpisan od mjesta koja održava visoke sigurnosne standarde kako bi se smanjila opasnost od infekcija. Mumbai nudi mnogo takvih salona. Neke od najboljih tattoo salona u Mumbaiju su.

1. Naughty igle Tattoo studio:

Ovo je odlično mjesto za jedan mastila tijelo. U različitim varijantama koje nudi ovaj studio je dobro promišljen i dizajnirao neke od najboljih tattoo majstora u Mumbaiju. Izvršenje tih dizajna su savršeno urađeno i ostaviti klijentima osjećaj zadovoljstva.

2. Tattoo kulture:

Tetoviranje je sada postala kultura koja svi žele da usvoje. Tetovaža kulture u Mumbaiju je najbolje mjesto za pokretanje sebe u ovoj kulturi. Visoke standarde sigurnosti i besprijekornu umjetnika čine iskustvo vrijedno imati.

load...

3. Tattoo star kolektivno:

Najbolji tattoo majstora u Mumbaju mogu se naći na Tattoo zvijezda kolektiva. Um-puše dizajna i stroge sigurnosne standarde su od najveće važnosti za njih. Preterane brige za detalje i stil čini njihove tetovaže nevjerojatan i fantastičan.

4. Ink mene Tattoo studio:

Ovaj objekt ima sjajne kritike i od usta do usta popularnosti. Uz sve veći značaj tetovaža kao znak individualnosti, mjesta kao što Ink mene Tattoo studio su u porastu u popularnosti, uglavnom zbog njihove divne dizajna i pažljivo metode mastilo.

5. Mumbai tinte:

Ovaj salon je otvoren 11-8 trideset i nudi i tetoviranje i piercing usluga. Pa se s parkiralištima, ovo salon je prikladno mjesto za jedan mastila tijelo. Bilo da se radi 3D tetovaža ili Ambigram, ovo mjesto može učiniti sve.

load...

6. Ben Tattoo Lounge:

Ljubazno osoblje i besprijekorne usluge, Ben Tattoo Lounge ih sve ima. Pruža tetovaže za sve dobne skupine i iskusni i umjetnički sklon tattoo majstora. Tetoviranje je veliki korak i ovo mjesto pomaže klijentima odabrati odgovarajući dizajn.

7. Witch Art Tattoo:

Ovaj studio u Navi Mumbai otvoren 2006. Godine i od tada radi sa entuzijazmom i savršenstva. Ovaj studio podstiče kreativnost i inovativnost i jedino oni su strogi je higijena i čistoća.

8. AL-a Tattoo:

Smješten u Bandra, ovo je odlično mjesto da se potpisali. Sadržaja koje nudi ovaj salonu su izuzetno dobri i mjesto dobiva odlične kritike. Ovo je jedan od najboljih mjesta u Mumbaiju da se stalno tijelo umjetnosti jer nudi veliki izbor dizajna.

9. Aliens Tattoo:

A tattoo studio trebao imati inovativne umjetnika koji se ne boje eksperimentirati s bojama i dizajnom. Međutim, treba voditi računa da je stanje pod kojim je tetovaža je potpisao je higijenski i sigurno. Ovo mjesto ide korak dalje u prepoznavanju da ljudi žele da nauče ove umjetničke forme. Oni na taj način pružaju objekti za obuku za ambiciozne tattoo majstora.

10. Boje n igle:

Smješten u Andheri Zapad, ovo mjesto je divan mastilo lokaciju. Ovo je nezaobilazno za tetoviranje entuzijasta i nudi remek tetovaže. Dizajn tetovaža imaju jedinstvenu kvalitetu koji su im pridodati i tattoo majstora ih izvesti s najvećom pažnjom.

Naći preko 8000 tetovaža ideje o tetovaže za sve i odabrati ono što govori o tebi najbolji.

load...