Vijesti

Tetovaže na telu - šta su Pros & Consovi?

Tetovaže na telu - šta su Pros & Consovi?

Tetovaža! Prošlo je takvo zabranjeno voće u našim životima! Svi su tajno htio jedan, ali je bila previše uplašena da ga. Scared samog procesa i plaše reakcije da je jedan prima od društva. Ali off kasno, oni su stvarno stekao popularnost. Međutim, njihova porijeklom ni na koji način novijeg datuma. Oni se mogu datira tek od BC 2000. Godine, sa Egipćanima! Da i ne spominjemo Tahićana odakle tetovažu riječ zapravo dolazi.

Tetovaže za vječnost su ispričao priču. Priča možda nečijeg života, njegovog / njenog vjerovanja ili čak njegovu / njenu ljubav. Oni su uvijek oko navodeći jedan pripadnosti, bez obzira koji dio tijela su smješteni na ili čak po celom telu. Stigme pričvršćen na tetovaža je zaista napravila ogroman ronjenje ovih dana. To predstavlja transformaciju i doslovno znači oznaka. Ovi su bili dio mnogih plemenskih kulturama u kojima bi se tijelo umjetnost tetovaže predstavljaju njegov / njen položaj u plemenu!

load...

Body Art - Tattoo

Ali, kao i svaki drugi postupak u kojem obilježavanja tijelo i incessions tiče, tetovaže također imaju svoje pro i con-a. U ovom slučaju, međutim, iako je pro-a su u broju od kon-a, protiv su konkretniji.

load...

Pros

  • Tetovaža je kao što je rekao i prije nego što je oblik samoizražavanja. Svaki tetovaža dizajn na tijelu je izjava nečijeg vjerovanja i radost da je to sloboda samoizražavanja donosi se ne može objasniti riječima. Bilo da se radi predstavljanja individualnosti ili solidarnosti u sistem vjerovanja.
  • Za mnoge, tijelo je prazno platno i treba da bude potpisan. To označava različite faze i faze nečijeg života i poboljšanje.
  • Ovo je odlična opcija kada ste odlučili napraviti nešto stalni dio svog života. Za tetovaža je nešto što nikada ne ostavlja. Događaj, datum ili osoba ništa kao tetovažu kako bi memorije trajno.

CON'S

  • Prvi veliki problem će uvijek ostati zdravstveni rizici. Infekcija i prenosivih bolesti su poznate da se širi kroz ovaj medij ranije. Međutim, većina odjeće ovih dana koristiti samo sterilizirano igle i dužni su da održavaju standarde čistoće.
  •  Takođe je veoma važno kako bi bili sigurni da niste alergični na mastilo koje se koristi. Na kraju krajeva to je hemikalija koja mi se stalno dodajući da naše kože. I sasvim je moguće da neki ljudi mogu biti alergični na njega. Uvijek provjerite.
  • Naredne je direktno vezana za stalnost tetovaža. To znači da morate biti sigurni da ste odabrati dobar umjetnik kao on / ona će dobiti samo jednu priliku dobiti to pravo.
  • Posljednje briga je, naravno, ono što se radi. Morate biti sigurni da ne dobijete nešto što ćete požaliti kasnije. Kao možda dečki ime, to se desilo ljudima prije! Pobrinite se to ne desi.

Evo nekoliko Poznati sportski tetovaže! Angelina Jolie, Amy Winehouse, Johnny Depp, David Bekhman, Justin Timberlake.

load...