Vijesti

10 najboljih proizvoda Bharat & Dorris dostupnih

10 najboljih proizvoda Bharat & Dorris dostupnih

Žele izgledati lijepo? Očigledno ti! Svako radi! Bez obzira na to koliko želite sakriti od toga, ostaje istina da su ljudi suditi kako izgledaju. I način na koji priroda nas je dovoljno rijetko dobro! To je razlog zašto smo okrenuti šminke!

Top 10 Bharat i Dorris sminka proizvodi:

Bharat & Dorris je brend profesionalnih šminkera Bharat i Dorris Godambe, koji su stvorili ime tako što obični smrtnici u girls! To nije poznati brand kao što je MAC, ali nudi kvalitetne kozmetičkih proizvoda da izgledaju dobro.

Hajde da pogledamo listu trendi Bharat i Dorris šminka proizvodi:

1. Eye Kohl olovka:

Jedan kozmetički proizvod koji indijski žena nikada ne može učiniti bez je Kajal. Ovo Bharat i Dorris Eye Kohl olovka dolazi sa glatkom i kremaste teksture. Njegova super meka formula klizi bez ljut vodene linije ili vuče kapaka. Njegova izdržljivost je također dobro. Ako ste kajal ljubavnik i uvijek u potrazi za dugo ostati mrlja dokaz kajal onda ovo je jedan mora imati.

load...

Cijena: Rs.350

Ocjena: 5-5

2. T-Zone Mattifier:

T-zona je jedan od najproblematičnijih područja lica. Višak ulja na T-zonu čini lice izgleda sjajno i neprijatno. Bharat i Dorris T-zonu Mattifier je prah krem ​​koji radi odmah o primjeni. Ona kontrolira sjaj i smanjuje začepljenje pora. To rezultira u svježiji izgled kože sa baršunast mat finiš.

load...

Cijena: Rs.550

Ocjena: 5-5

3. Kremasti ruž za usne:

A ruž za usne pruža dobro održavan oblik usana, što u konačnici poboljšava izgled lica. Ona nudi moćnu izjavu povjerenja u ženu. Bharat i Dorris kremasti ruž za usne ima glatku i meke teksture. To je dostupan u mnogim sjajnih nijansi. To čini usne pojaviti puniji i traje dugo bez blijedi. Ona također ima antioksidanse, koji štite usne i držati ih zdrava.

Cijena: Rs.350

Ocjena: 5-5

4. Krema za oči:

Prošli su dani pomoću tečne eyeliner. Sada, gel eyeliners su najnoviji make-up trend. Ovo Bharat i Dorris krema eyeliner ima ultra glatke teksture. Krema gel formula pruža silkier završiti, mnogo bolje nego tečnost eyeliner. Također, to je boravak brod, koji je razmazivanje dokaz i ne dobije peruta.

Cijena: Rs.490

Ocjena: 4,8-5

5. Sjenilo za oči Baza:

Šminke oko očiju je uvijek trebalo da bude atraktivan i privlačan. Kao lice make up, šminka za oči treba bazu previše! Nije previše Indian marke nude prajmer oka. Ali ovo sjenilo bazu iz Bharat & Dorris je mora imati jer pomaže da zadrži gužvanja šminke za oči daleko. Ima teksturu svjetlost i pomaže da se zamagli i umanjuje fine linije na kapcima. Pomaže sjenilo traje duže i čini da bude svetlije.

Cijena: Rs.450

Ocjena: 4,5-5

6. Puder u prahu:

Koristeći puder u prahu na kremasta sjajna baza je neverovatna ideja da bi lice rosni finiš. Bharat i Dorris prahu sadrži mikro fine sastojke koji se stapaju ravnomjerno sa temeljima. To izjednačava boju kože i umanjuje fine linije i bore da pomognu postići mat izgled.

Cijena: Rs.350 i Rs.450

Ocjena: 4,5-5

7. Kremi:

Izbor pravog tipa temelj i nijansa je važna jer je to baza i pomaže da se postigne željeni izgled. Bharat i Dorris kremi daje baršunasto glatka. Stapa besprijekorno i daje dobru pokrivenost. Uz dobru izdržljivost, idealan je za last minute touch ups. To se može koristiti kao korektor.

Cijena: Rs.250 i Rs.450

Ocjena: 4 - 5

8. Voluminizirajući Lash regenerator Or White Maskara:

U Indiji, postoji nekoliko brendova koji nude bijele ili jasno bazu maskaru. Crna je široko dostupna varijanta maskare u Indiji. Bharat i Dorris za volumen trepavica uređaj ili bijela maskara je bijeli kaput koji suši na polu-jasan jedan. To izglađuje i uslova za trepavice i daje im intenzivan izgled. Također je idealan za koji se koristi kao maskaru bazu kako bi maskara traje duže.

Cijena: Rs.350

Ocjena: 4 - 5

9. Lip Primer:

Baš kao i naša lica i očnih kapaka, usana previše potrebna savršena baza. Ako mislite da usne balzama može djelovati kao baza, onda ste u pravu! Primjenom balzam za usne ispod ruž utiče borave moć karmina. Bharat i Dorris usne prajmer roze nijansa ruža za usne baze. Ona vlaži usne i izglađuje njih. Ona također pomaže da se preraditi ih čineći ruž za usne pojaviti besprijekoran, glatka i svjetlija. Cijena: Rs.350

Ocjena: 4 - 5

10. Stan očiju Pušač Olovke:

Olovka za oči je brz u pokretu šminka proizvoda. Skoro svako ima olovku za oči u taštinu. Stan oko pušač olovke iz Bharat & Dorris se može koristiti i za debele i tanke performanse. Oni su idealni za koji se koristi kao eyeliner, sjenilo i Kohl. Najbolja karakteristika ovog olovke je da su antialergijski, razmazuje dokaz i vodootporan.

Cijena: Rs.350

Ocjena: 4 - 5

Dakle, spremni izgledati lijepo? Odemo na Bharat i Dorris proizvod i biti spreman za rock zabavu!

Da li ste koristili neki od Bharat i Dorris proizvode? Kakvo je vaše iskustvo? Dijele svoja iskustva s nama u komentarima.

load...