Vijesti

Najbolja mesta za dobivanje tetovaže Urađen u Delhiju - naš top 10

Najbolja mesta za dobivanje tetovaže Urađen u Delhiju - naš top 10

Tetoviranje je oduvijek bila velika stvar u mnogim dijelovima zemlje. To je u stvari drevni oblik umjetnosti, a ne samo moderne hir. Umjetnost obrazac se može naučiti kupovinom tetovažu kit i vježbanje. Međutim, to je i opasno i neodgovorno za amatera tattoo umjetnik da praktikuju na porodicu i prijatelje. Dobar tattoo umjetnik može napraviti mnogo razlika. To je zbog toga, kada se želi da se boje trajno; oni treba da idu u najbolja mjesta. Evo deset najboljih tatoo mjesta u Delhiju.

1. Tetovaže Mike:

Tetovaže Mike nudi higijenski i fantastičan tetovaže i otvoren je od deset ujutro do sedam navečer. Oni koriste materijale koji su strogo u skladu sa međunarodnim standardima i da su vrlo strogi kada je u pitanju sigurnost. Igle za nanošenje boje su odmah otuđe ili dati kupcu. "Tattoos Mike" razumije žeđ da pokupi ove umjetničke forme i na taj način nudi obuku i.

2. Tetovaže Dev:

Tetovaže Dev je mora ići za sve ljubitelje tetovaža. Ovo mjesto je izuzetno dobro promišljen dizajn koji može eksplodirati uma.

load...

3. Devilz je tetovaže:

Ovo je odlično mjesto za tetovaže. Nalazi na GK1, Rajouri vrt i GURGAON, ovo mjesto nudi različite tetovaže koje možete izabrati. Nijedan od materijala ponovo koriste i vrlo visoke standarde sigurnosti održavaju. Osim higijenski uslovi, ovo mjesto nudi asortiman divno dizajna.

4. Cheeno Tetovaže:

Smješten u Noida, ovaj body art studio nudi niz tetovaža dizajne poput ambigrams, 3D tetovaže i tako dalje. Od zamršene na jednostavne dizajne, ovo je najbolje mjesto da se potpisao u Delhiju. To je dobro obučeni umjetnika i visoke standarde koje čine svoje usluge besprijekornu. Uz tetovaža objektima, ovaj zajednički nudi shisha previše, koji pruža opuštajuću atmosferu u mastilo sebe sa stalnim umjetnosti.

5. MJ tetovaže:

Ovaj salon je uistinu inspiriran dizajn. Sigurno uslovi su od najveće važnosti ovdje i svi njihovi materijali sterilizirana, a ne za višekratnu upotrebu.

load...

6. Tetovaže Mohit:

Ovo je predivno mjesto da se potpisali. Kada je u pitanju body art, tattoo salonu treba izabrati sigurnost čuvanje i iskustvo na umu. Ovaj objekt ima sve kvalitete dobre potrebe tattoo salon, što ga čini fantastično mjesto za biti potpisan od.

7. Tattoo Villa:

Ovaj tattoo salon se nalazi u Lajpat Nagar i nudi mnoštvo tetoviranja usluga iz 3D tetovaže na Ambigrams. Dizajna tetovaže su inovativni i različita, što ga čini savršenim mjestom za brendiranje vaše tijelo na jedinstven način.

8. Indelible Tattooz:

Ovo je dobro opremljena salona i ima neke od najboljih tattoo majstora u Delhiju. Dizajna su dobro promišljen i nevjerojatan.

9. Scorpio Tattoo inn:

Tetoviranje je vrlo zarazna oblik body art. Ako je prva tetovaža pretvara naše dobro, pojedinac bi definitivno želim da se drugi tetovažu. Bilo da se radi prvi put ili ponavljanje tetovaža, Lav Tattoo Inn je najbolje mjesto.

10. Hawk tetovaža:

Savršena tetovaža može biti potpisan samo u savršenim tetoviranje. Hawk tetovaža je jedan takav salon.

Naći preko 8000 tetovaža ideje o tetovaže za sve i odabrati ono što govori o tebi najbolji.

load...