Vijesti

10 najboljih Toneri za obojenu kosu

10 najboljih Toneri za obojenu kosu

Da li je vaša boja kose preobrazila boju kose na nešto ružne? Pa, niste sami. Mnoge žene i muškarci završe sa pogrešnom kose koja može uništiti njihov izgled i učiniti ih osjećati neugodno i samosvjesne. Ovo je mjesto gdje kosa tonera za obojenu kosu može vam priteći u pomoć.

U to ime, evo smo naveli vrhu tonera deset kosu dostupni na tržištu! Samo naprijed i provjeriti ih!

Prednosti za kosu Toneri:

Ako su uzimajući vaše kose obojene godinama, tada vaša kosa pokazuje da je priča samo dobro. A tonera kamuflira ili djeluje kao punilo čak i kroz kosu poroznosti. To dodatno omekšava boje ponovni rast vašeg naglašava. Najbolji ističe, kao što znamo, su one koje se pojavljuju da imaju jednostavan prelaz skroz od korijena do vrha. Kada novi kosa raste, toner se može primijeniti na ofarbam novi kosa tamnija, u skladu sa svojim ranijim boja.

load...

Posljednje, ali ne i najmanje važno, toneri i imaju sposobnost da služi kao završni sloj. Kosa tonera može vam pomoći u postizanju bogate i bujne boje dodavanjem multidimenzionalni tonova ranije učinjeno naglašava. Kosa tonera je moćno sredstvo da izjednači boju cijelom dužinom kose dodajući sjaj i bogatstvo. Da završim izgled, toneri kosu pomoći zapečatiti boju da ga zaključati u za duži vremenski period.

Ovi su nam na izbor tonera kose na tržištu danas.

1. Schwarzkopf Extra Care Njega kose:

Schwarzkopf Extra Care Njega kose vraća prirodan izgled plavuša tonove dati kosi novi život. Ovaj toner je odlično ako želite uljepšati ili oživi prirodno sive ili bijele kose i za toniranje kose izbeljene od sunca kao dobro.

load...

Možete kupiti ovdje: http://www.amazon.com/Schwarzkopf-Ultimate-Conditioner-Product-Thailand/dp/B008RVU78E

Cijena: $ 26.00

2. Wella Boja Charm White Lady:

Wella Boja Charm White Lady je stalna tečnost za kosu tonera. Toner pruža živih boja koji je dugotrajan sa rezultatima fade-otporan. Wella Boja Charm White Lady uliva kosu sa živim molekulama boje, dodajući intenzivnu boju i do 43% više sjaja (čak i na tamnije kose). Wella Boja Charm White Lady pruža pravi na tonsko boje.

Wella Boja Charm dolazi u 8 uzbudljivih plava boja:

Pale Plava Najlakša Ash Blonde Pale Ash Blonde prirodna plavuša Pale Beige Blonde Najlakša Beige Blonde Medium Beige Blonde Beige Blonde

Možete kupiti ovdje: http://www.amazon.com/Wella-Color-Charm-T18-White/dp/B000CSYYZM

Cijena: $ 7.20

3. Blond Brilliance Perfect Blond amonijaka Toner:

Blond Brilliance Perfect Blond amonijaka Toner je nježna formula za obojenu kosu. Ona također pruža uređaj i potpuno je bez amonijaka. Plavokosi Brilliance Perfect Blond amonijaka Toner se može primijeniti kao suptilan ili jarke po želji.

Možete kupiti ovdje: http://www.amazon.com/Blond-Brilliance-Perfect-Ammonia-Champagne/dp/B00JJNZ8ZG

Cijena: $ 5.49

4. La Riche Uputstva Bela Toner polutrajna:

La Riche Directions Bela Toner je polu-trajna boja kose koja traje otprilike za 4-8 pranja. To ne zahtijeva dodatak peroksida. Odgovor tonera može biti mješoviti međusobno, omogućavajući vam da stvoriti jedinstvenu nijansu vašeg vrlo vlastiti sa lakoćom.

La Riche Directions Bela Toner je dugotrajan, bogat bojom koja dobro radi na većini tipova kose. To je dostupan u 34 jarke boje (zbog kratkoće nećemo da ih svi ovdje). La Riche Directions Bela Toner ima veliki uređaj efekt na kosi previše!

Možete kupiti ovdje: http: //www.amazon.com/Riche-Directions-White-Semi-Permanent-Colour/dp/B001BFRMM2

Cijena: $ 8.86

5. Brilliant Srebrna Bijela Boja Toner:

Brilliant Srebrna Bijela dlake Toner zahtijeva samo nekoliko kapi ove formule u sudoperu tople vode. Ovaj toner je veliki uređaj formulu i da će pokazati zadivljujuće rezultate za cijeli svijet da vidi.

Možete kupiti ovdje: http: //www.amazon.com/Brilliant-Silver-White-applications-brassiness/dp/B00Q1K8YA6

Cijena: $ 26

6. Scott Cornwall Boja Restore Toner Za Brinete:

Ova kosa toner posebno je napravljen da obogati i dodajte dubinu crnka kose. Da ne sadrži amonijak ili peroksid. Obogaćen je uređaj pigmentima koji sprečavaju boju od gubitka boje. To je jednostavan za korištenje, kao i šampon.

Možete kupiti ovdje: http://www.boots.com/en/Scott-Cornwall-Colour-Restore-Chocolate-Hair-Toner - 100ml_1330059 /

Cijena: $ 13.73

7. Manic Panic dlake Toner:

Ovaj brend ima niz tonera koje mogu pomoći ljudima napraviti tranziciju iz tamnije boje kose lakših i obrnuto. Ovaj brend čini boje sperma tonera koji mogu obogatiti svoju boju i spriječiti ga od blijedi. To je vrlo popularan u ovom trenutku.

Možete kupiti ovdje: http: //www.amazon.com/MANIC-Semi-Permanent-Virgin-BeWild-Beauty/dp/B00KJS5S7I

Cijena: $ 12.99

8. Second Nature nema lift Boja kose:

Ovaj proizvod iz Clairol se može koristiti i kao tonera. To je odlično za ispravnu boju kose koja je prošla naopako nakon bojenje. To je odlično za sive miješanje, kao dobro. To je dostupan u 19 nijansi koje se mogu miješati da dobijete pravu boju, a formula je bez amonijaka.

Možete kupiti ovdje: http://www.ebay.com/itm/Clairol-Professional-Second-Nature - 2-oz-Sušilo Colors- - 330760974029

Cijena: $ 6.99

9. Clairol Born Plava Toner Boja colorant:

Ako ste upravo beljenog tvoje plave kose, ovo je toner da se odluče za. To može pretvoriti žutilo plava beljenog kosu u lijepu srebrnu plavuša. Sve što trebate učiniti je ostaviti ga za 30 minuta, a ti se radi. To će pomoći čak i iz vaše kose, ostavljajući kosu mekom i sjajnom.

Možete kupiti ovdje: http: //www.ebay.com/itm/Clairol-Born-Blonde - 351-SILENT-SNOW-dlake-Color-Toner-Najlakša-White-Blonde - 6oz- - 171737544692

Cijena: $ 8.99

10. Kolorista Secrets Brass Banisher:

Ako ste dobili plavu boju u pravu, ovo je samo toner vam je potrebno. Ovaj toner iz L'Oreal smanjuje brassiness za 5 minuta i ima da bude bez amonijaka. Topao plava boja može biti uravnotežena i pretvoren u hladnjak boju. Ovo kosa tonera je idealan za toniranje dole narančasta, crvena, Brassy žuta i zlatna kosa tonova.

Možete kupiti ovdje: http://www.amazon.com/LOreal-Paris - 0007124916282-kolorista-Banisher / dp / B002PMLGVI / ref = cm_cr_pr_product_top tj = UTF Cijena: $ 7.59

Pravo tonera može učiniti sve razlike na boju kose. Nudi živost, utišava neugledne kontrasta i pečata u boji sa sjajni kaput. Ako ste u potrazi za boju kose koja izgleda sjajno na tebe, onda toner je put kojim treba ići.

Kako se ova poruka ti je pomogao? Javite nam komentarišući u okvir ispod!

load...