Vijesti

Najbolja mesta za vašu tetovažu u Kolkata - naš top 10

Najbolja mesta za vašu tetovažu u Kolkata - naš top 10

Kolkata je jedan od glavnih metropole gradovima u Indiji. Nema nedostatak mladih krvi u gradu bilo. Tetovaže su novi trend među njima i kao rezultat ne postoji nedostatak tatoo u Kolkata!

Tattoo salon u Kalkuti: Gdje ići?

Koji će vam pomoći odlučiti gdje da se prava na dizajn tetovaža za vas, ovdje je popis od 10 najboljih mjesta možete dobiti tetovažu u Kolkata

1. 3 kocka tetovaže:

Ovo tetoviranje je jedan od najboljih tatoo u Kalkuti, u Alipore području. Umetnik ovdje je Rajdeep. On je ljubazan momak koji će biti od velike pomoći da vam u finaliziranju dizajn za vaš tetovaža. Tačnu adresu ovog lokala je Shop No 109, Sahapur kolonija, 3. Katu, u blizini Trokutasti Park, Novi Alipore, Kolkata.

load...

2. White Star tattoo studio:

Ovo je jedan od najboljih tattoo studija dostupni u Kalkuti. Ljudi dolaze da se tetovaže su ovdje čak i iz Delhi! Dizajneri ovdje su vješti i odličan u izradi prilagođenih tetovaže. Imaju veliku kolekciju dizajna za portret tetovaže, životinja tetovaže, znak tetovaže i tako dalje.

3. Oasis tattoo studio:

Oaza tattoo studio je drugi najbolji tattoo salon u Kalkuti. Održava dobre higijenske uvjete i sve njegove igle se koriste samo jednom. Čak i oni vam pomoći s Aftercare vašeg tetovaža. Sve u svemu, usluge ovog studija će odgovarati Vašim potrebama.

4. Katha u tattoo studio:

Tačnu adresu za ovaj studio je 83 B, 1. Kat, iznad Orient Decorators i pored State Bank of India (Vkroad), Vivekananda Road, Girish Park, Kolkata - 700006. Studio čini i stalne, kao i privremene tetovaže.

load...

5. Lizard je tetovaže na koži:

Tačnu adresu ovog studija je 392-1, Opposite South City Mall, Pored Honda Showroom, princ Anwar Shah Road, Lake Gardens, Kolkata - 700045. Su umjetnici tetovaža ovdje su dobro poznati u gradu.

6. Habibs tetovaža:

Habibs je uglavnom poznat kao frizerski salon, ali ono što se ne zna o tome je to što se nalazi i neki od najvećih tetovaža dizajneri grada! U Habibs tetovaže su vrlo popularni među onima koji znaju o tome. Uslovima salonu su bez sumnje higijenski i dobro održavan i vještinu dizajnera je garancija.

7. Kalkuta tinta za tetoviranje studio:

Ovo je još jedan od preporučenih tatoo u gradu. Kao i svi ostali na ovoj listi, uslovi ovdje su higijenski i vještinu umjetnika izvanredno. Nećete požaliti posjeti ovu studiju. Njegova tačna adresa je 181, u Arsalan, Park Street, Kolkata - 700017.

8. Bits tetovaže:

Ovo je još jedan izvanredan mjesto da se vaše tetovaža učinio. Dizajneri su profesionalni koji su obučeni u okviru najbolje tetovaža odluka. Oni su najbolje što postoji u ovoj oblasti u Kolkata. Nalazi se u Kankurgachi i svakako je najbolji tattoo salon u tom području.

9. Discovery zabava:

Ovaj studio kao ime vam pruža zabavno iskustvo. Tačnu adresu studio je 57 / C - 2, Near Bariša Yugoyatri, Biren Roy Road East, Bariša, Kolkata - 700008. Dakle, ako ste na ovom lokalitetu i žele da biste dobili tetovaža, ne gledaj dalje.

10. Inkup tetovaže:

Je inkup tetovaže je još jedan u redu tattoo studio u Kalkuti. Njegova tačna adresa je 37, Rammandir, Muktaram Babu Street, Burrabazar, Kolkata - 700007.

Naći preko 8000 tetovaža ideje o tetovaže za sve i odabrati ono što govori o tebi najbolji.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...