Vijesti

10 Angelic Cupcakes dizajnirane za tetovaže

10 Angelic Cupcakes dizajnirane za tetovaže

Cupcake tetovaže su nemoguće da se odupru kao pečen sama konditorskih. Cupcake motivi su istaknuti u Tattoo art možda zato što je hrana je sastavni dio umjetnosti i književnosti. Pečenje savršen kolač se smatra kulinarstvu. Slično tome, stvarajući jarke i trendi cupcake tetovaže nije dečja igra. Ove prvih deset cupcake tetovaže su šarene, neobične i jedinstven, pa čak i nadahnuti detinjastom radost u nekim slučajevima. Pročitajte dalje će biti dovoljno u iskušenju da bi vaš put kroz u najbliži tattoo salon ili konditorskih shop!

Top Ten Cupcake Tattoo Designs:

1. Minijaturni Cupcake Tattoo:

Zabava i bujan, cupcake tetovaže često čine veliki, mali body art. Ovaj minijaturni cupcake tetovaža je trendi Uljepšavanje za prste. Dok Imajući to ponoviti iskusan tattoo umjetnik, slobodno eksperimentirati sa svojim izborom boja.

2. Cupcake sa Cherry Topping Tattoo:

Nemoguće je zanemariti jarke kontrast boje u ovaj komad umjetnosti. Obratite pažnju kako su sočne crvene od cupcake baze i višnje dopunjavanja savršeno u kontrastu sa crnom pozadinom teren. Ova tetovaža je najbolje replicirati na koži kao što je prikazano ovdje, za maksimalni učinak.

load...

3. Zombie Cupcake Tattoo:

Ovo tetovaža je uvrnut verzija konvencionalno svijetao i vedar cupcake motiv. Navodno inspiriran zombi ludilo, ovaj cupcake tetovaža je ukrašen očne jabučice, zub, pa čak i pauka. Ako ste u potrazi za šokira svojim vršnjacima sa neobičan komad body art, ovo je savršen pronaći za Vas.

4. Cupcake sa Skull Tattoo:

Još jedna tetovaža koja odstupa od tradicionalnih cupcake motiv, ovaj cupcake tetovaža je ukrašen sa "Dan mrtvih" lobanje motiv. Dan mrtvih je Latinske Amerike festival, slično kao Dan katoličke All Souls '. Neverovatno je da se vidi koliko je utjecaj koji to ima na tetovaža umjetnosti.

5. Cvjetni Cupcake Tattoo:

Ova tetovaža ima ženstveni šarm koji je na pravom mjestu. Ovaj inovativni prikaz cvijeta koji podsjeća na kolač će sigurno biti popularan među mlađim ženama. Ostati vjeran ovom sjajan koncept, a ima ga REPLICATED na vašoj koži.

load...

6. Diamond Cupcake Tattoo:

A pjenušava plavi dijamant i crveni luk na kolač je savršen recept za djevojčice tetovažu. Ova tetovaža je sve o razmeću svojim rodnim i uzimanje ponos u ženskom čari. Roza, plava, žuta, crna i crvena, ovo tetovaža hvali savršenu kombinaciju boja previše.

7. Suptilni Black Cupcake Tattoo:

Jeste li u potrazi za suptilne cupcake tetovaža minus ekrana over-the-top boja? Onda je ovo tetovaža je savršen pronaći za Vas. Imajte na umu kako je ova tetovaža kreiran sa jednim nijansu ponoći crne koji efikasno ističe ovaj komad umjetnosti. Ko je rekao da cupcake tetovaže su sve o svijetle, over-the-top boje?

8. Iza uha Cupcake Tattoo:

Postavljanje tetovaže iza uha su danas trend; Dakle, to je imperativ da se dodati ovaj minijaturni cupcake tetovaža na našoj listi. Međutim, vi ste slobodni da imaju ovu tetovažu potpisan na drugim dijelovima tijela kao što su zglobovi, potiljak od vrata ili članaka.

9. Cupcake Back Tattoo:

Ova tetovaža je uglavnom primjer kako možete koristiti cupcake motiv da uljepšati vaša leđa tetovaža umjetnosti. Držite zvijezde dok se ovo REPLICATED na koži, kao zvijezda označava živost, razigranost i glamura.

10. Heavenly Cupcake Tattoo:

Ova tetovaža ističe svojim živopisnim prikaz boja. Plave i bijele prugaste tema za ovu cupcake tetovaža je sigurno podsjetiti na neke od grčke nacionalne zastave. Blisko poštuju fino oreol na vrhu kolač koji označava nebeski okus ovih poslastica.

Nadam se da vam se sviđa ovaj dizajn tetovaža. Da ostavite nam komentar ispod.

Nađi više takvih tetovaža ideje o tetovaže za sve Android aplikaciju.

load...