Vijesti

Najbolje banje u Hyderabadu - naš top 10

Najbolje banje u Hyderabadu - naš top 10

Spas su odličan način za opuštanje i podmlađivanje sebe. Sada, mnogi hoteli na dan imaju spa sadržaje u njima i ovdje je lista od takvih prvih deset banje u Hyderabad.

Ovdje je popis od Top Ten banja u Hyderabad:

1. Spa u objektu Park Hyatt:

Spa se nalazi u hotelu Park Hyatt Hyderabad. Tretmani za tijelo poput Organic Clay i pšenica gram maske tijelo, Red sandala i šafrana oblozi i Neem i meda regeneracija su prilično popularan. Spa tretmane u rasponu od oko trideset minuta do sat vremena. To je idealno mjesto da bi vaše tijelo za podmlađivanje i rekomponujte sebe. Definitivno najbolji spa u Hyderabad!

load...

Preko Pinterest

2. Golkonda Resorts and Spa:

Ovaj spa u Hyderabad nalazi se u Sagar Mahal Complex, Gandipet. To je luksuzan i egzotičan način da se upuštati za nekoliko dana. Ovo naselje je postavljena usred prirode i ima miran i mirnom okruženju.

load...

Preko Pinterest

3. ITC Kakatiya Hyderabad:

Nalazi se u 1187 Begumpet, Hyderabad, Andhra Pradesh 500016 Indija. Spa nalazi se u hotelu i nudi niz tretmana koji može umiriti i smiri pojedinca. Tretmani koje se nude omatanje tijela, piling, aroma terapije i ajurvedske terapije.

Preko Pinterest

4. Jiva Spa:

Ovaj spa nalazi se u Taj Falaknuma Palace u Hyderabad. Pojedinac može potpuno blokirati muke realnosti i pobjeći u pomlađivanje mirno za nekoliko sati. Ovaj spa ima tretmana koji oživi i regeneriše umorni i iscrpljeni pojedinaca.

Preko Pinterest

5. Aura Spa:

Ovaj spa nalazi se u hotel Park u Hyderabad. Vrijeme tretmana varira od oko 30-60 minuta, a ima za cilj podmlađivanja tijelo, um i dušu. Ambijent u ovoj banji dodaje na tretman podmlađivanja, jer mir nudi odmor od brzinom od stvarnosti.

Preko Pinterest

Glasi: Spa ponude u Gurgaon]

6. Aalankrita resort i spa:

Nalazi se u Shameerpet RR District, Hyderabad 501101 i nudi miran ambijent za pomlađivanje i razvoj sebe. Ovaj resort četiri zvjezdice ima spa centar koji se prostire na dvije etaže. Jedinstvena osobina koje nudi ovaj spa je riba banjski objekat.

Preko Pinterest

7. Leonia Holistički Destination Spa:

Medi spa na Leonia holistički odredište nudi niz spa tretmani koji se mogu dobiti u toku dana ili u periodu od nekoliko dana. Imaju masaže tijela i omatanje i hidroterapija. Sve njihove terapije su dobijeni iz prirodnih prakse.

Preko Pinterest

8. Ellaa hotela:

Ovaj hotel uključuje Nirva Spa koji nudi tretmani za lice, tretmani za tijelo, hidroterapije i parove tretmana. Ovaj spa nudi pomlađivanje i ponovnog pobuđivanja iskustvo i mogu umiruju i pojedinca. Ima luksuzne interijere koje pomažu proces ponovnog pobuđivanja.

Preko Pinterest

9. O2 Spa:

Ovaj spa se nalazi u hotelu Aditya Sarovar Premiere i je očaravajuća banja. Ona nudi niz tretmana za tijelo i masaže i salon usluga. Ovo je idealno mjesto za one koji žele maziti se na jedan dan. Ovaj spa pruža svadba pakete previše za to-biti-sri nevjeste.

Preko Pinterest

10. Ista spa:

Ovaj spa se nalazi u hotelu Ista i nudi niz usluga i tretmani za tijelo. Nalazi se u hotel koji ima prekrasan ugođaj.

Preko Pinterest

load...