Vijesti

Top 10 dizajnera Amy Winehousea

Top 10 dizajnera Amy Winehousea

Tetovaže su najpopularniji oblik body art. Oni su u nastajanju trend kao i sve više i više ljudi biraju da pokazuje svoje ukuse na svojoj koži u obliku citata, dizajn, slike ili jednostavne simbole. Oni su stvorili ubrizgavanjem bio mastilo u epidermis sloj kože, koji se nalazi odmah ispod površinskog sloja. Oni mogu nestati s vremenom, ali su inače stalni i njihovo uklanjanje zahtijeva kirurških zahvata.

Amy Winehouse Tattoo Designs:

Amy Jade Winehouse je bio pjevač i tekstopisac čiji žanr muzike uključeni jazz, soul, R & B i reggae. Ona je poznata po svom očaravajućeg vokala i njen 2006 album, Back to Black zaradio pet 2008 Grammy nagrada. Ovo joj je vezao na rekord za najveći broj Grammyja osvojila je ženski vokal za jedan album. Ovo joj je takođe prvi britanski ženski osvojiti pet Gremija. Rođen 14. Septembra 1983. Godine, preminula je 23. Jula 2017. Godine 27. Bila je poznata po svojim višestrukim tetovaže tijela.

Dati u nastavku su joj deset poznati Amy Winehouse tetovaže:

1. Twin Hearts Tattoo Design:

Ova dva srca su postavljene direktno iznad njena baka Cynthia tetovažu. Ove srca su crvene boje, sa obrisima crnom tintom. Kada Amy dobio svoje bake istetovirana na ruci, ona je dobila ovih nekoliko mjeseci kasnije na pravo Cynthia tetovaža simbolizira svoju ljubav za nju baka.

load...

2. Tata je Horseshoe Tattoo Design:

Amy je uvijek bila tatina cura. Biti postala slaba na njen otac od malih nogu, bilo je sasvim prirodno da je njen otac biti njen menadžer kada karijere skinula. U čast ovog uplašen unija, Amy je ovo tetovaža. To pokazuje riječ "Tata je" u kurzivom font. Ispod njega je potkove koja je plave boje.

3. Nikad Clip My Wings Nightingale Tattoo Design:

Kao vodeći ženski vokal svog vremena, a najbolje u svom žanru, bilo je sasvim prirodno da ona dobije slavuj tetovirane. Amy je uvijek bila divlje dijete i glazba joj je bila samo uteha. Dobila je ovo tetovaža ubrzo nakon što joj kritike. To se vidi plavi slavuj peva daleko na grani. Iznad i oko ove slike je istetovirana riječi, "Nikad clip krilima", dokaz da je nesalomljiv duh.

4. Indijanac Feather Tattoo Design:

Ovo je bio prvi ikad tetovaža da Amy ikad dobio. U Indijanac kulturi, beli pero simbolizira hrabrost i hrabrost. Amy dobio ovaj tetovažu na unutrašnjoj strani njene podlaktice. To je pokazala bijele paperjaste pero, navedeno u hladu, crnom tintom.

load...

5. Naked Woman torzo Design Tattoo:

Ovo je Amy najkontroverznijih tetovažu. To pokazuje pohotne žene torzo, a gornji dio tijela žene je go, izlažući njene grudi. Kada je Amy pozvan za Grammyja, ona je zatraženo da "prikrije" ova tetovaža za cenzuru. Amy je odbio da, i umjesto toga samo izvukao grudnjak trake na grudima žene.

6. "Zdravo mornar" sa Sidro Tattoo Design:

Ništa izrazio Amy koketni duh više od toga "Hello Sailor!" Tetovaža. To je u obliku sidra, s konopcem prepletena oko njega. Ona ima slova sve oko njega.

7. Lightning Bolt Tattoo Design:

Munja, Amy osjetio, bio prirodne katastrofe koja je bila brza i moćna. Ova tetovaža Amy Winehouse pokazuje srebro munje.

8. Blake Pocket Tattoo Design:

Amy brak Blake je bio na vrhuncu kad ga je dobila. Ona ima "Blake" istetoviranu preko džep. Amy je tražio da ga ukloniti nakon što nije njen brak Blake.

9. Baka Cynthia Tattoo Design:

Amy je mlađi sliku svoje bake od raskošne tinejdžer istetovirana na ruci, sa "Sintija" napisana sa strane.

10. Djevojka s Fan Tattoo Design:

Još jedna od Amy 'Žena tattooes', ovo pokazuje 'It Girl', sjedi i hladeći sama sa šarenim ventilatora.

Nadam se da ovaj članak pokazuje različite tetovaže Amy Winehouse podigla je raspoloženje u vas da imate jedan takav! Slobodno podijeliti svoje komentare sa nama!

Nađi sve tetovaže osoba u ovom tetovaža galerije koja ima više od 8000 tetovaža dizajne

load...