Vijesti

10 najboljih dizajnera za crtane tetovaže

10 najboljih dizajnera za crtane tetovaže

Tetovaže su postali važan stil izjavu za trenutne generacije. Mi smo odrasli gledanje ovih crtanih filmova i postali vezan za njih. Moje omiljene su Spiderman i Supermen. Mnogi ljudi imaju tendenciju da fancy takav crtani likovi. Neki od njih također dobiti svog omiljenog crtića potpisao kao tetovaže.

The Best Cartoon tetovaže

Evo 10 najpopularnijih crtani tetovaža dizajna:

1. Popaj mornar tetovaža:

Se jednom smo se volimo mornar puno? Ako imate vezanost prema ovom crtani i dalje volim da gledam, razmotrite tetoviranja Popeye učinio.

load...

2. Bajka tetovaže:

Ne zaboravite bajke koji svojim baka rekla? Čuveni princ i lijepa princeza priča. Žene su obično više u prilogu ove bajke. Tetovaže prikazuju ovih likova iz bajki su očaravajuća. Žene često počinju se odnose li života sa ovim bajka život i žele imati svoj život kao u bajci.

3. Scooby doo tetovaža:

Scooby doo je bio naš omiljeni pas u djetinjstvu. Scooby sa četiri člana tim je koristio lako riješiti misterije na zanimljiv način. Crtani je bio vrijedan gledanja i vrlo je poznat. Tetoviranja napravljen od ovog lika će vam pomoći zapamtiti dane djetinjstva.

4. Superman tetovaža:

I dalje žele biti heroj kao čuveni superman? Momci žele da budem heroj kao superman i djevojka želi dječaka poput njega u svom životu. Superman tetovaže su vrlo česte i voljen od svih. To pokazuje svoju ljubav za super heroja i kako loše želite da bude jedan poput njega.

load...

5. Slatka crtani likovi:

Slatka beba crtanih filmova ili djevojka karikature su očaravajući. Ove tetovaže pokazuju da voliš jednostavne stvari i želite da drugi smatram sladak. Teddy Bears su jedna stvar koja djevojke često vole čak i kada su u dobi od 30-tih godina. Slatka animiranih likova govori puno o vama i vašoj ličnosti i postali veoma poznat u današnjim modernim generacije.

6. Thrilling karikature:

Dalje volim te naelektrisati đavoli u crtane filmove? Komplikovane i moćan đavo likovi su bili miljenici nekih. Ovi likovi su vrlo moćan i koriste se prikazuju različite vještine. Dobivanje tetovaža ovih likova je dobra ideja ako ih osobno volim.

7. Winnie the Pooh tetovaža:

Winnie the Pooh mora biti jedan od vaših omiljenih? Priče ove slatka slatki medo su vrlo zanimljiv i privlačan. Ovo Disney lik sa svim svojim prijateljima uživali i zabavljaju nas mnogo. Dobijanje tetovaže ovaj lik napravio je jedan od najboljih odluka.

8. Mickey mouse i Minnie Mouse tetovaža:

Oni su poznati Disney likovi. Tu ljubav i privrženost je vrijedan gledanja. Oni su vole i dječaci i djevojčice.

9. Funny horor crtani tetovaže:

Ljubav za potpunu horor nije privlačno u djetinjstvu, ali smiješno užas je nekada bila dobra ideja. Ove horor karikature su zanimljivo gledati i dobivanje tetovaže od tih likova je dobra ideja. Ove tetovaže često pokazuju svoj fascinacija prema njima.

10. Simpsons tetovaža:

The Simpsons je najduže crtanog serijala i našu ljubav za ovi likovi nikada ne može biti manje.

Daj svoju ideju dovoljno vremena za testiranje da li zaista želite to potpisale, sačuvali mjesto za tattoo design koja neće biti pokajao.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...