Vijesti

7 kratke dlake Rezanje možete pokušati odmah!

7 kratke dlake Rezanje možete pokušati odmah!

Bob je bio bijes i za dobar razlog! Oh, to čudesan osjećaj slobode da daje i da ne spominjem one opcije gazilion vam da isprobate. Sama pomisao ostavlja si tako sretna i energičan. Kako bi osjećati kad ga imate, je neopisiv!

Evo nekih klasika u kratkom frizure koje možete pokušati odmah da će donijeti zabavnu stranu od vas odmah. Oni nikada nisu bili u modi i nikada neće biti!�

Kratka Frizure za žene

Stil 1: Slojevito Bob frizuru

Ako želite ići sve cool i funky, onda je ovo Kratka frizura trebate pozvati! Slojevi vam daju odskočiti i bob dodaje baklja! Stil je uredan i zabava u isto vrijeme. Ovo je definitivno jedan slojevito šišanje probati!

load...

Stil 2: Side-Swept Šiške kratku kosu cut

Svrha šiške je vrlo jednostavan. Potrebno je dodati novu dimenziju u lice dok kadriranja je lijepo. A samim tim i radi čuda na svoj izgled ako imate okruglo lice! Da li izabrati težak ili lak prasak, to ističe oči šutiranja se privlačnost kvocijent više od samo zarez. Plus kriju veliki čelo sa najvećom lakoćom.

Tu sada možete imati tortu i šlag!

Style 3: Naletima Kratka frizura

Ako se razlikuje je svoj cilj, onda je ovo pravi izbor za vas!

Ovo je kratak i slojevitu frizuru u kojem dionice su vrlo jasno vidljive ostavljajući vam vrlo prirodan i sportski izgled. Plus je to jedna od onih frizura u kojoj ne morate brinuti o dodavanju boje će utjecati! To će biti samo bolje. To je obećanje!

load...

Stil 4: Soft-line Bob

To su ujedno i vrlo popularno poznat kao obrnuti bob frizure i izuzetno popularan!

Ovi izgledaju laskavo na svim oblicima lica dodavanjem zraka misterije i glamura da će svaka žena voli!

Stil 5: Valoviti bob rez sa strane resama

Uzmite klasičan bob i dodajte valova od sredine dužine zajedno sa strane resama za dainty još pametan izgled. Ovo najbolje radi za dobro do srednje kose.

Stil 6: Bowl Cut Bob

Ovo je jedan stil koji je bio vrlo popularan davne dane, ne samo zbog jednostavnosti održavanja, ali i zato što je soooo vrlo lako napraviti kao rez također. Strane i leđa su skraćena na istu dužinu pravilu što ga čini kao da je neko stavio posudu preko glave i odsekli ostalo! Koji gdje je ime dolazi.

Ovo je također vrlo popularno poznat kao gljiva, plaža ili staviti rez.

Ovo je, međutim, nije preporučljivo za one koji imaju oko lica kao što završi davanje lice vrlo okruglasta izgled i ako već imate okruglo lice, onda ćete završiti izgleda kao lopta!

Stil 7: klasični Bob sa pravim Fringe

Klasičan bob počeo izjavu pobune od strane žena, kada su upravo stekli pravo glasa. I do danas to je znak odvažni koji vode zauzet život!

Ove brade ispašu stilova s ​​ravnim šiškama malo pogledati i komfor koji upravo uhvaćen na kao vatra među ženama. Ona je od tada održao svoje mjesto. Ona naglašava oči i dodajte okvir snage na izgled. Međutim, ako već imate okruglo lice onda bi bilo pogodnije ako nastavite dužine ispod brade.

Tako da su! 7 kratkih frizure možete probati odmah!

load...