Vijesti

Najbolji kineski dizajni za tetoviranje - naš top 10

Najbolji kineski dizajni za tetoviranje - naš top 10

Razmišljanje za dobivanje kineske tetovažu potpisan na vašoj koži? Pa šta čekaš? Obavite to odmah! Kineski tetovaže su postali važan i poznati oblik body art. Ljudi su prevođenje riječi na kineski i da ih tetovirane. Kineski tetovaže ako dizajniran pravilno može napraviti osoba više privlačan.

Kineski Tattoo Designs

1. Kaligrafija stil Kineski tetovaže:

Fond kineske kaligrafije? Dajte Kaligrafija stil kineske tetovaže napravio. Ove tetovaže sadrži riječi, slova, ili tekst u kaligrafiji obliku. Kineski kaligrafija se smatra jednim od najviših oblika kineske umjetnosti i kineske tetovaže simboliziraju graciozan, uravnotežen, razigran i druge jedinstvene stilove.

2. Kineski zmaj tetovaže:

Fond kineskih zmajeva? Nabavite kineski zmaj tattoo je da pokaže svoju ljubav prema životinjama. Ove tetovaže su vrlo šareni, zanosan i upečatljiv za oči. Te tetovaže su uglavnom nosili muškarci i predstavljaju osobine i atribute zmaja. Dragon tetovaže predstavljaju hrabrost, snagu i nezavisnost.

load...

3. Kineski Buddha tetovaža:

Love sveti Buda puno? Žele pokazati svoju ljubav? Kineski Buddha tetovaža je najbolji način da se pokaže svoju ljubav. Ove tetovaže nisu jako šarene, ali i dalje imaju sposobnost da privuku druge pažnju.

4. Kineski angel tetovaže:

Anđeli se obično naziva glasnike boga i da su među najpopularnijim tetovaža dizajn. Angel tetovaže s krila i ruke su vrlo poznati. Ove tetovaže će izgledati najbolje na leđa i obično djevojke vole takve dizajna.

5. Jedno slovo kineski tetovaže:

Samo se jedan kineski pismo istetoviran na svom tijelu. Pobrinite se da nosi neko značenje koje se odnose na vi ili vaš život. Ove tetovaže su vrlo jednostavne i izgledati otmjeno.

load...

6. Jedinstveni Kineski tetovaže:

Želite da biste dobili jedinstven dizajn istetoviranu na svojoj koži? Neki kineski tetovaže su jedinstveni i nemaju nikakve replika. Izrađuju se samo jednom od strane kineskog umjetnika i oni odbijaju da ga ponovo napraviti. Dobiti jedinstveni kineski dizajn napravljen tako da ne možete pronaći bilo koja druga osoba sa istim dizajnom koji imate.

7. Kinesko ime životinja tetovaža:

Vole životinje i žele vaše kinesko ime zodijaka životinja tetovirane na kineskom? Ovo je dobra ideja. Možete prikazati svoju ljubav prema ovoj životinja tako što je istetoviranu na kineskom jeziku. Ovi izgledaju atraktivno i dodavanje više uzoraka i boja da će ga učiniti još oko privlačno.

8. Cvijet Kineski tetovaže:

Imam fascinacija prema kineskom cvijeće? Get Kineski cvijeće tetovaže uz smislene kineski riječi. Ovi izgledaju vrlo lijepa. Dodajte boje u svoj dizajn da bi ga više upečatljiv i očaravajući. Ove tetovaže obično daju ženstveni izgled.

9. Kineski Koi ribe tetovaža:

Kinezi koi riba simbolizira hrabrost i sposobnost da se prevaziđu poteškoće i postići ciljeve u životu. Dizajn tetovaža koi ribe uzvodno znači da osoba i dalje nastoji u svom životu i nizvodno znači da osoba je prevazišao sve svoje teškoće. Pa, koji želite da se tetovirane?

10. Kineski Black Dragon tetovaže:

Kineski Black Dragon tetovaže iako atraktivan označava žestinu i mudrosti.

Oblikovati tetovaža ideja sa preko 8000 tetovaže na tetovaže za sve i nikada požaliti svom izboru.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...