Stil kose

5 jednostavnih slojevitih frizura za dugu kosu

5 jednostavnih slojevitih frizura za dugu kosu

Duga kosa može biti osmišljeni na različite načine koji odgovaraju različitim prilikama i odjeće, ali je najsvestraniji od svih je slojevita frizura za dugu kosu. To je za sva godišnja doba, sve funkcije i sve-konfekcije i sve-starosnoj grupi frizuru koja vrijedi biti ponosan. To odgovara gotovo svim tipovima lice i ne zahtijeva puno stila.

Slojevi dodati volumen vaše kose bez dodavanja težine ostavljajući vam je vesela i svjež izgled koji dodaje faktor oomph na svoj izgled koji je jednostavno to die for! Slojeviti stil za dugu kosu je jedan stil koji vam daje slobodu da se igraju sve što želite. Evo nekoliko ideja će vam pomoći da obnovimo tako dugo frizuru sa ovim raskošnih slojevitim brave.

Style 1: Long Valovita frizura sa slojevima

Ovo radi zaista dobro za valovite kose, treba kosa da se smanji na kruni u nekoliko slojeva zatim dublje slojeve duž, ostavljajući vam sa ojačanim pogled na vrh. Dužina slojeva ovisi o volumenu vaše kose kao dobro. Možete eksperimentirati sa različitim šiškama kao ovaj stil izgleda sjajno sa svim vrstama šiške. Jednostavno napraviti srednje debljine lokne da biste dobili najbolji izgled.

load...

Stil 2: Naletima Long Hairstyle sa slojevima

To je više edgy frizura koju je nosio Avril Lavigne neko vrijeme. To ne rade za kovrčave ili valovite kose, ali se lako može stilski na ravno uvojcima. Za ovaj prekidima slojeviti stil, svi kosa treba da se smanji u slojeve, a zatim smanjiti svaku vlas na različite dužine, da biste dobili naletima slojevite efekt.

Style 3: Slojevito stil za dugu kosu s okrenuo krajevima

Za ovaj izgled, kosa se smanjiti u nekoliko slojeva u blizini krunu, a ostatak se reže u dublje slojeve. To je konačno stilizovao klizanje kosu završava vani ili prema unutra. Ako već imate slojevitu kosu ovom frizura se lako može postići pomoću fen i okrugle četke. Ova frizura najbolje ide sa ravnom kosom.

Stil 4: Long Razor Cut Slojevi

Razor frizure su način da omekšaju, razvedri i tanke kose. Žene koje žele britva rez treba da imaju pravo na blago talasastu kosu. Britva rezanje kovrdžava kosa će ga učiniti neposlušne i neposlušnu. Iako rezovi brijač se obično koriste za kratke ili srednje dužine kose, postoji nekoliko stilova koje izgledaju sjajno na dugu kosu, kao dobro. Takođe može se razviti u lice kadriranje frizuru. Brijač smanjiti frizure daje vrlo moderan i elegantan izgled.

load...

Stil 5: Elegantan Slojeviti frizura

Zlatno dijete frizure, duge dužine s dugim slojeva čini svima izgledati kao zvijezda. Da biste dobili ovaj klasičan izgled slojevite dugo frizura, trebat će vam pravo tanku kosu. Srednji dio kose, a zatim smanjiti kosu sa strane u duboke slojeve, počevši od vašeg nivoa vilice. Ovaj stil izgleda dobro s tupim Kleopatra ili strani tupim šiške.

Duga kosa pravi veliki povratak ovih dana i slojevite dugo frizuru dodati sasvim novu dimenziju. Dakle, nemojte se bojati eksperimentirati malo isprobavanjem ove jednostavne frizure za slojevitu dugu kosu i promijeniti način na svoj izgled u potpunosti.

Ako ste zainteresovani za dugu kosu, ne zaboravite da preuzmete ove savjete za dugu kosu.

Nadam se da ova poruka će vam pomoći da odlučite koji slojeve smanjiti da izaberu na dugu kosu.

load...