Stil kose

Kako napraviti Donut Bun - Pictorial

Kako napraviti Donut Bun - Pictorial

Ako mislite da je ovaj post sve o konditorskoj, razmislite još jednom. Govorimo o Trending, elegantan i vrlo graciozan frizura - krofne lepinja. Ova punđa, sve popularniji među stjuardese, je jednostavan i vrlo uredan podignutom kosom. Bez obzira da li imate loš dan za kosu, ili dobar, ili ako je toplina ide na živce, ili ako ste samo lenja oprati kosu, ovo je odlična frizura da se odluče za. Oblačim se za rad čini mnogo lakše i zabave. Najbolji dio - to frizura izgleda sjajno s apsolutno bilo koje odijelo. To će izgledati sjajno na mlada i pogodan je i za kuma. Možete ga nositi na posao, ili za zabavu. Bilo da ga uparite sa stilom haljinu, ili sofisticirani haljinu, graciozan sari, ili formalni poslovni habanja, dovoljno nevjerojatno, ovaj frizuru nadopunjuje bilo koji izgled ili stil. Sigurno je da dodate instant glam sa svojim ansamblom, bez obzira na prigodu.

Krofni lepinja je toliko svestran da se može čak biti uparen sa francuskim pletenicu. To može ići sa strane, to može učiniti visok ili nizak, mogli stvoriti neuredan izgled, ili uredan jedan. Stoga, uzimajući ovaj lepinja pravo će vam omogućiti da igrate i stvoriti brojne frizure. Zar to ne zvuči jako uzbudljivo? Dakle, bez daljnjeg odlaganja, neka nas naučiti kako da rade krofne lepinja.

Prvo, hajde da pogledamo ono što će morati da oblikujete uvojcima u ovom divnom podignutom kosom.

Stvari koje trebate:

  • A Donut Bun (lako dostupni na fensi radnji) / A Piece Of Elastic
  • A Tail Comb
  • Neki Plastika gumene bendova
  • Neki Bobby Pins
  • Lak za kosu

A DIY Korak - By - korak vodič za obavljanje Donut Bun:

Korak 1:

load...

Povući sve vaše kose zajedno, i češlja uredno koristi rep češalj. Gurati sve kosu iza, i držite ga u uredan rep. Veži ga koristeći gumicu. Ovo je za jednostavan i uredan airhostess lepinja, ali urednost kvocijent stvarno ovisi o frizuru želite sportu. Ako želite neuredan izgled, ili ako želite francuski pletenicu u prednjem, potrebno je da se dodatak za to prije nego što počnete lepinje. U slučaju da želite da se lepinja sa strane, morat ćete stvoriti svoj konjski rep u skladu s tim.

Korak 2:

Ubaciti krofne lepinja, ili elastične, u konjski rep.

Zatim pokriti lepinja sa kosom; ćete morati koristiti ruke da drži kosu čvrsto.

Kada je to učinjeno, da bi ti drugi gumicom biste ga učvrstili.

Ovaj korak je najvažniji, a također može biti malo nezgodno. Uz malo prakse, ćete postići savršenstvo. U početku, možda želite da koristite ogledalo koje će vam omogućiti da vidite kako radite lepinje. Jednom kad savladate tehniku, to će biti mnogo jednostavnije.

load...

Korak 3:

Sada, morate se pitate šta da radi sa preostalih kose koja je virila.

Pa, sve što trebate učiniti je podijeliti na dva dijela, i zavrtite svaki dio oko lepinja.

Osigurao ovaj višak dlaka s Bobby igle. U slučaju da želite da amp se ovaj jednostavan lepinja, mogli pletenicu na ostatak kose, a zatim učvrstite ga dati svoj lepinja fensi okvir.

Korak 4:

Spritz malo laka za kosu na neaten lutalica vlasi kose, i da zadrži lepinja na mjestu za duže trajanje. Koristite rep češalj staviti sve dlake na front u mjestu. Eto ga - još jedan brzo popraviti frizuru u vašem kitty!

Zar to nije bilo lako? Da bi usavršavanju donut bun mnogo lakše, pogledajte ovaj video:

load...