Stil kose

10 Formalne frizure za stvarno dugu kosu

10 Formalne frizure za stvarno dugu kosu

Ako imate dugu kosu, već znate ima previše frizure možete se odlučiti za. Kada je to plus, to je ponekad teško upravljati i pobrinite se vaša kosa je sve uredno i ispravno, pogotovo dok si se za svečanosti. Isprobajte ove svečane frizure za Updo dugu kosu da učiniti da izgledate sjajno.

Svečane frizure za dugu kosu:

1. Bouffant:

Iščešljavanje kosu dok su bez zapetljavanje i ravno. Sada uzeti prednji dio kose, podižući ga malo da se stvori naduvanom izgled, da ga prema natrag i zakačite čvrsto. Neka preostala kosa biti labav.

2. Cimet Bun:

Cimet lepinja će se najbolje sa haljinama, off-ramena i backless haljine, kao i sa LBD. Češalj za kosu uredno ukloniti sve zaplete. Donesi je dobro vratiti na potiljku i počnite uvijanja cijelom dužinom, valjanje ga prema punđu dok to radite. Kada ste valjane u svim kose, učvrstite ga lepinji zatvaračem.

load...

3. Classic Waves:

Valovi su pravi povratak nakon čini jednostavne ravne kose. Dakle, ako imate prirodno valovite kose, super! Ali, ako ne možete uvijek dobiti neki kod kuće pomoću stajling šipke. Dio kosu na jednoj strani, ostavljajući gornji dio pravo i prirodno. Frizura od sredine do dna u talasima. Neka malo pada na jednom ramenu i povući preostalih na leđa.

4. Valovita Braid:

Još jedan veliki stil za valovite kose: češalj za kosu sa strane rastanak. Ostavljajući šiškama slobodi, potrajati niti malo iznad vrha ušima ili iza ušiju i pletenica čvrsto. Sada iskoristiti ovu pletenicu s jedne strane glave na drugu i zakačite ga na leđa. Neka preostala kosa ostati labava.

5. Half Updo:

Polovina-up frizura je veliki favorit i vrlo jednostavno postići. Češlja kosu uredno, po mogućnosti ravno ili u slobodnom talasa a dio u sredini. Počevši od sredine vrha, povuče za kosu u malo podigao pogled, kao dim i pin na leđima. Sada uzmi kosu sa strane i da ga tamo gde ste zakačili nadima kosu. Ostavite preostalih otvorenih kosu.

load...

6. Braid Bun:

To će raditi najbolje sa ravnom kosom. Dio kose u sredini i na obje strane, uzeti prednje pramenove i pletenica kose čvrsto. Donijeti i pletenice na leđima i pin njihov srednji dio zajedno. Uzmite preostale dijelove pletenice i otvoriti kosu. Okrenuti u punđu koja ostavlja vrat i ramena gole.

7. Valovita Side Pony:

Oblikujete frizuru u ekstremnim valovima i stvoriti stranu rastanak. Sada uzmi neki kosu od prednjeg i okrenuti ga čvrsto, dovodeći ga nazad prema jednoj strani. Ostavite nekoliko vlasi labave u prednjem dati neuredne i opušten izgled. Donijeti preostale kose na istoj strani i vezati ga lagano oko uha. Donesite vezanu kosu prema prednjem i pustite talasa pokazati.

8. Visoki Bun:

Izgladi kosu kako bi ih pravo. Češlja leđa čvrsto, vuče sve dlake na vrhu glave i osigurao ovaj čvrsto. Sada uzeti preostale kose i uvaljati u uskim visokim punđu. Secure čvrsto.

9. Valovitu kosu:

Stvoriti jaki valovi pomoću stil štap. Uzmite nekoliko pramenova sa strane i okrenuti ih, ih zakačiti iza ušiju. Neka ostatak kose labav.

10. Sleek rep:

Uglađeni rep i dalje nastavlja da bude na visoke mode liste na međunarodnom nivou. Ispravite kosu ispravljanje štap. Češlja leđa čvrsto i povucite ga na visokom nivou. Veži ga čvrsto. Ovo je jedan od lako svečane frizure za dugu kosu.

Pa eto, sa različitim frizuru svaki put kad izađete na formalni događaj.

load...