Stil kose

Kako napraviti savršeni Low Bun - korak po korak korake

Kako napraviti savršeni Low Bun - korak po korak korake

Dakle, vi ste izabrali kroz haljinu ćeš nositi na svadbi ste čekali da prisustvuju već mesecima. I, nakon nekoliko sati pretražuje preko YouTube videa, vi ste takođe uspeo da odluči o makeup look ideš za. Ali čekajte! Zar nisi nešto zaboravio? Oh da! Frizuru, naravno! Ne brini. To je upravo ono što sam tu da ti pomogne s.

Teško je doći do frizure koje izgledaju elegantan, ali su i dovoljno funkcionalna da bi vaša kosa od vaše lice i ne zahtijevaju često dirljivo gore. Dok visoke lepinje pokrenuti šanse da vuče na svoju kosu previše i dajući vam glavobolju, zamršene pletenice trajati predugo i zahtijeva određeni nivo vještina da radi. Dakle, što je rješenje za ovu dilemu? Nizak lepinja, naravno! Nizak lepinja ima potencijal da dodate savršenu količinu elegancije i klase na bilo koji outfit. Kombinuju malo pletivom u ovaj izgled, i imate nešto posebno na rukama. A najbolje od svega? To je najudobniji frizura sportu jer drži kosu off vrat i lice. A ako imate dan ispunjen okolo i plešu ispred vas, to je upravo ona vrsta stvar koju treba imati na umu kada se planira svoj izgled.

Osim što je oh-tako-jednostavno za napraviti, nizak lepinja dobro radi na kosi bilo koje dužine i može se obaviti u manje od 5 minuta. A ako ste neko ko ne peru kosu svaki dan, imam odlične vijesti za vas. Ovaj stil najbolje radi na 2 dana star kosu.

load...

Dakle, idemo dalje i vidimo kako se zapravo radi to prekrasna frizura!

Sta ti treba

 • U-igle: U-igle najbolje sa ovom Updo raditi kao oni ne zahtijevaju se rastaviti i gurnuo na način Bobby igle rade. Sve što je potrebno da uradite je da klizi U-pin u, i to ostaje na mjestu.
 • Kosa elastična: Pokušajte koristiti onaj koji nema metalnom kopčom u njemu, jer može oštetiti kosu. Također, molim te, za ljubav sve što je sveto, nikada ne koristite te ured uredskog gumice jer će upropastiti vašu kosu razbijanjem niti van iz sredine.
 • Četku: Moraš riješi tih čvorova i zaplete u kosi.
 • Svjetlo čekanje laka za kosu: Samo spritz ili dva lakog čekanje kosu treba pomoći da održite punđu na mjestu.

Kako napraviti niske Bun frizura?

Slijedite ove korake pažljivo da se napravi mali kosu lepinji:

load...
 1. Iščetkajte sve vaše kosu: četka sve čvorove i zaplete iz kose. Sada, povući sve vaše kosu da jednostavnije ga i stvoriti uredan izgled. Ako želite ići na Messier izgled, samo očešljaj se sa svojim prstima.
 1. Vezati rep da se formira temelj vaše lepinja: vezati sve vaše kose u nizak rep. Možete postavite rep ili na samom potiljak vrata ili par centimetara iznad njega, u zavisnosti od toga koliko nisko želite da vaše Bun da sednem.
 1. Daju volumen vašoj kosi dodati opušteniji vibe svom stilu: Zategnite svoj konjski rep tako što ćete ga osim tako da kosa elastična gura se za stvaranje volumena na vrhu glave. Još jedna dobra opcija za vas je to tease niz kose na kruni glave dodati još više volumena na frizuru. Ovo je dodao korak bi mogao raditi posebno dobro za nekoga ko ima tanku kosu.
 1. Stvoriti džep flip svoj konjski rep u: stvoriti jaz iznad rep gurajući prste u kosu iznad kosu elastičnom i nježno povlačeći je odvojeno. Pobrinite se da vaš jaz je barem nekoliko centimetara pored gola. Ali, ne bi se toliko velika da je konjski rep pod njim potpuno opušta.
 1. Topsy rep svoj konjski rep da dodate malo kapric sa svojim frizuru: Flip svoj rep oko i na taj jaz. To se zove "Topsy jalovine. Iskreno, mogao bi čak i zaustaviti frizuru ovdje jer topsy rep rep izgleda prilično slatko sve od sebe kao dobro.
 1. To je vrijeme da dio: Podelite topsy Tailed konjski rep u 3 sekcije. Mogao si ih jednako podijeliti ili se razlikuju njihove veličine, ovisno o tome kako neuredan želite da vaše lepinja gledati.
 1. A pletenica će dodati da malo napalilo da ste u potrazi za: Jednostavno pletenicu ove 3 dijela kose desno do kraja i pričvrstite sa kosom elastična. Ova pletenica će dodati malo nježnost i ženstvenost sa svojim inače jednostavna frizura. Druga alternativa je da se ide na riblji rep pletenicu ako želite stvoriti složenije izgled.
 1. Uvuci pletenica u za kreiranje Bun: Javi se pletenice, okrenite ga, i uvuci ga u džep ste prethodno kreirali na Topsy rep svoj pletenica. Ako vaš pletenica je predugo, pobrinite se da ga sklopiti, a zatim okrenite u džep tako da ne visi sa druge strane.
 1. Osigurajte svoje frizuru u mjestu: Ubacite par U-igle u prazninu da osigura pletenicu na mjestu. A pro-tip je da se SPRITZ na malo laka za kosu na igle Bobby prije nego što ih stavite u kosu tako da se drže na mjestu i ne isklizne.
 1. Dodajte malo dorade: Završite sa nekoliko spritzes svjetlosti sprej učvršćivanje kose za postavljanje podignuta kosa na mjestu. Izvucite nekoliko pramenova kose od oko vašeg lica da daju svoj Updo mekši izgled.

Voila! Ste gotovi! I to ti je samo 5 minuta do savršenog, zar ne? Sada, možete provesti više vremena na šminku (ili isprobati neke Snapchata filteri) prije nego što krenem na vjenčanje. Uživajte!

Sada kada znate kako napraviti mali lepinja, šta čekaš? Znate li bilo koji drugi mali lepinja frizura? Ako da, slobodno podijeliti svoje ideje komentirajući ispod.

Možete gledati i ovako nizak lepinja frizuru tutorial će vam pomoći da usavrši stilu.

Kako to učiniti niske Bun frizura Ova sezona svadbi

load...