Stil kose

Elegantan updo za indijsku odjeću: tutorial

Elegantan updo za indijsku odjeću: tutorial

Evo ono što volim svoju kosu - Ne mogu promijeniti moj stil i iznova cijeli svoj pogled u nema vremena. Od konjski rep, pletenice u neredu Bun i čvrsto rana balerina lepinja, vjerujem frizuru može reći tisuću riječi, ako ga pustiti. Dakle, kada sam stvarno žudnja za frizuru koja će uzeti moju jednostavan lepinja na viši nivo, odlučio sam napraviti kosu izjavu nešto malo više avanturistički!

Dakle, danas sam vam predstaviti vrlo elegantan Updo, valjani lepinja, koji bi bio savršen za indijski vjenčanje, fensi prigode ili čak festivala. Elegantna podignuta kosa koja izgleda neverovatno iz svakog ugla - možete upariti ovo frizuru sa sari ili čak i sa večernju haljinu. Sada je stvar koju sam najviše o ovom frizuru Žena je u odnosu na druge elegantan podignuta kosa, to je kreativan, izgleda vrlo sofisticirano, a opet vrlo jednostavan za kreiranje.

Pročitajte ispred o tome kako stvoriti elegantan Updo za indijski habanje-i sve ostalo što je potrebno da ih skinuti besprijekorno.

Stvari vam je potrebno za frizuru:

  • Bobby Pins
  • Teksturu sprej
  • Češalj
  • Kosa Ties
  • Curling Tongs
  • Shine Booster
  • Anti-sitnog Hairspray

Indian Updo frizura:

Ovdje ide korak mudar tutorial:

load...

Korak 1:

Početi prigušivanjem kosu i sprej neki voluminizirajući lak za kosu, kao što je Bumble and Bumble gušću sprej. Zamagliti sve preko kose za dodavanje težine i teksture.

Korak 2:

Zatim, koristite plosnati kist za glatke i slick nazad kosu iza.

Korak 3:

Kada se kosa je glatka i suha, vežite kosu u rep. Osigurajte da je konjski rep nije ni previsoka ni preniska. Koristite tanke elastične kose veza koje su po mogućnosti boju kose.

load...

Korak 4:

Sada za ovaj korak, vi bi zahtijevalo dosta Bobby igle. Oni koji ne mogu raditi s njima mogu koristiti tika-čavlići, ali budite sigurni da su transparentni. Imam ove veličine Bobby igle vrlo mali da ja koristim.

[Read: Frizure da prikrije za tanku kosu]

Korak 5:

Dodajte malo sjaja i kontrole u konjski rep sa Moroccanoil Luminous Hairspray, onda uzeti mali dio vaše kose iz rep. Možete ili uviti sa figaro ili samo ga umotajte u širokim krugovima.

Korak 6:

Sada pritisnite ovih peciva na glavu kao što je prikazano na slici i držite ih u položaju uz pomoć Bobby igle. Pobrinite se da ih zakačite unutar kovrče. Na taj način neće biti vidljiv. Možete koristiti lak za kosu, preporučujemo Herbal Essences rasčupaviti Me Softly Hairspray zadržati kovrče na mjestu.

Korak 7:

Sada uzmi još jedan pramen kose uz to i ponovite kotrlja sa članom vaše kose u zavisnosti od dužine kose. Zapamtite, to je manji dio peciva, to bolje će izgledati.

Korak 8:

Pratite ovo osiguravanje vaše frizuru s Bobby igle i ako je moguće, koristite lak za kosu; Koristila sam Herbal Essences rasčupaviti Me Softly Hairspray. Na taj način lepinja će ostati duže. Savjet: Za Messier izgled, možete izvući određenim područjima.

Korak 9:

Za konačni izgled, vrhunski utakmicu u klasičnim crvenim usne, poput Estee Lauder Pure Color Envy Shine oblikovanje ruž za usne u Nestvarno Sun i besprijekoran make-up.

Bukvalno, samo volim ovu frizuru. Izgleda vrlo elegantno i seksi i niko neće moći reći da je to tako lako stvoriti!

Dakle, sve što vam je prekrasna žena probati ovaj šik i graciozan lepinja i Glam up vaš izgled u tren oka. Da javite nam kako vam je ova poruka pomogao. Tu je i komentar okvir ispod!

load...