Šminka

Najbolji mastni ruževi za šminku - naš top 10

Najbolji mastni ruževi za šminku - naš top 10

Ko god je rekao dijamanti su najbolji prijatelji djevojke, nije znao za ruževe;) Ko ne voli da napućiš s prekrasnim bojama i loptice grab oko? Kada smo ušli u svijet ruževa, postoji milion vrsta tamo - sjajni, dugo habanje, mat a šta ne! Ali ja sam uvijek bio ljubitelj mat ruževe. Mislim, oni su savršeni za ured i koledž habanje. Oni su suptilne stupili na snagu i nisu u-your-face. Također, mat ruževi su relativno dugo nositi i ne razmazuje tako lako kao sjajna oni rade. Također, manje su prenosive.

Najbolje Mat ruževi u Indiji

Evo me svi top 10 mat ruževe nijansi dostupan u Indiji.

1. MAC strastveni ruž za usne:

Kupi MAC strastveni Za ₹ 1.950,00 @ www.amazon.in/mac-impassioned

Ovo MAC strastveni je najbolji mat ruž za ikad. To je super prekrasna nijansa roze i koralnim tonovima. Boja je vrlo građevno i možete kontrolirati intenzitet. Lako dostupni u svim MAC lokala, te MAC mat ruž na vrhu moje liste želja;)

load...

2. Colorbar Velvet Matte ruž za usne - Bare:

Kupiti Colorbar Velvet Matte - Bare ₹ 325.00 @ www.amazon.in/colorbar-velvet-matte-bare

Colorbar Velvet Matte ruž za usne dobiva sve kredite za pristupačne mat ruževe u Indiji. Mislim da mat, mislim Colorbar. Bare je dnevni gol-smeđe i My Lips Ali bolje boje. To grli tvoje usne kao slatka mala jastuk i ima dobru izdržljivost.

3. Inglot ruž za usne 106:

Ovo je još jedan divan brend koji čini dobro mat ruževe. 106 je peachy, koral hlad i može se lako nositi van.

load...

4. Lakme Absolute Matte ruž za usne - Peach Karanfil:

Kupiti Lakme Absolute Matte ruž za usne - Peach Karanfil @ www.amazon.in/lakme-absolute-matte-lipcolorpeach-carnation

Još jedan prilično proizvod iz Lakme, ovo ruž je pobjednik. Ova boja može se nositi za koledž i ured bez ikakvog straha od neprikladnosti;) Peach Karanfil je pogrešno, iako. U Lakme mat ruž u boji je više ružičasto smeđe i više naginje prema gol.

5. Chambor Powder Mat Rose Fresque:

Ovo lippie je divna nijansa roze boje sa toplim tonovima. Je izdržljivost je pristojan i ne sušenje.

6. Deborah Milano Red Shade br.9:

Kupiti Deborah Milano Red Shade br.9 Za ₹ @ www.amazon.in/deborah-milano-red-shade - 9

Ovo do sada, najbolja je roza-crveni ruž ikada napravljen u mat. To daje prekrasan, predivan finiš i ostaje tako zauvijek. To je intenzivno pigmentirana i predmet je ludo divan previše!

7. Lica Satin Jazzberry Jam:

Da li volim ime ovog karmina? Ili volim ime ovog karmina? Takav slatku titulu za lippie, zar ne? Boja je previše super lepo. To je divna svakodnevni My Lips Ali bolje aka Nude nijansa i je jedan od mojih omiljenih na koledž;)

8. Nyx Soft Matte Lip Cream u Adis Abebi:

Kupiti Nyx Soft Matte Lip Cream u Adis Abebi Za ₹ 1.092,00 @ www.amazon.in/nyx-soft-matte-lip-cream-in-addis-ababa

Ovo je, moj prijatelj, je sveto jedinstvo ruž za usne i kreme i mat. A wonderful fuksija prilično ružičasta u vlažnim fazi, pretvara u mat boji na usnama i daje neverovatan izdržljivost. Jedini prigovor je da se rešava u fine linije nakon 3 sata, ali to je tako u redu sa prilično pravu boju? ;)

9. Make Up For Ever Rouge Artist Intense ruž za usne u mat Flesh:

Ovo je gol-smeđe ruž za usne koji je super mat i malo sušenja. Nanesite malo balzam za usne ispod izbjeći suhoće jer je ovo ruž je predivan sa svojim izdržljivost i boje se isplati.

10. Bourjois So Nježne usne kreme u Rose Veloute:

Ovo je ponovo slična NYX usne kreme i nudi veliki izbor boja. Da provjeriti kao super pigmentirana, pruža lijep izdržljivost i jeftino cijene.

Dakle, djevojke, javite mi svoj omiljeni mat ruževe nijansi, pucati u komentar!

Ostati prekrasna!

load...