Šminka

Najbolji Victoria tajni usne za usne - naši top 10 izbora

Najbolji Victoria tajni usne za usne - naši top 10 izbora

Victoria Secret je jedan od vodećih američkih brendova koje se bave proizvodnjom donjeg rublja i kozmetike. Osnovana je 1977. Godine od strane Roy Raymond. Je godišnja prodaja ove kompanije u 2017. Godini iznosio je nevjerovatnih 6120000000 $. Njihova operativni godišnji prihod za tu godinu bio je 1 milijardu $. Oni počela sa specijalizirana u donjem rublju, prije nego grananje kako bi žena habanje i na kraju u kategoriju kozmetičkih proizvoda u nedavnoj prošlosti. Njihova ljepota katalozi su detaljne i fin, sa 375 miliona se svake godine štampane, za distribuciju u svim njihovim radnjama, širom svijeta. To je u vlasništvu L Brands Inc tvrtke, što je javno trguje kompanije.

Njihova ljepota podjela nastala je 1988. Godine, poznat kao Intimni Beauty Corporation. Je uspostavio Limited Inc i specijalizirana u ljepoti biznisa. Oni su potpisali ugovor sa Victoria Secret za svoje ljepote portfolija i to je bio prvi firma su potpisali na za posao.

Jedan od najprodavanijih proizvoda u Victoria Secret Beauty opseg je njihov sjaj za usne. Sjajilo za usne je sastavni dio svake kozmetičke linije, a Victoria Secret Beauty je poznat širom svijeta za njihov sjaj i sjaj. Sjajilo za usne što je glavna komponenta šminke kompleta svake devojke, evo pogledajte najbolje Victoria Secret sjajila.

load...
Top 10 Victoria Secret sjajilo za usne

1. Beauty Rush Prismatic Kiss okusom Gloss:

Ovo Victoria Secret Rush sjajilo za usne je divlja, zavodljiva. Reflektirajuće i blistav, ovo limitirano izdanje sjaj je mora imati za ovu sezonu!

2. Beauty Rush Shiny Kiss okusom Gloss:

Ovaj krade centru pažnje sa svojim sjaj i sjaj. Uz poljubac čiste boje i ukusan sjaj, može stvoriti najseksi usne sa Shiny Poljubac sa okusom Gloss. To je šminka od suštinskog značaja za grab-and-Go.

load...

3. VS Makeup Shine Drama sjajilo za usne:

Sa ovim sjajilo za usne iz kolekcije VS Makeup, tvoje usne će biti na centru pažnje. Ovaj visoko sjaj i luksuzni sjaj za usne daje vam sočne boje sa infuzijom aloe vere i arganovo ulje, koje osiguravaju meko i hidratizirana usne. Ovo je super glatko aplikator i je bitan u svakoj čine komplet.

4. VS Makeup Brilliant usne sjajilo za usne:

Ovaj nudi čist sjaj. Ovo je patent-finiš sjajilo za usne koji dodaje boju na usnama, zajedno sa potpisom sjaj. Je uređaj u sjaj pruža sjajan sjaj bisera za koje visoki vati sjajan sjaja.

5. Booty saloni ™ - Kissaholic sjajilo za usne:

Ovo je afrodizijak sjajilo za usne koji čini punijma se usne i hrani svoj poljubac ovisnosti! Ovo je sjajilo za usne koji je nelepljiva, sa visokim sjajem formulu. To omekšava usne s vitaminom E i shea maslac sadrži, a čini punijma ih sa ekstraktom čili voća i korijena đumbira ulje da ti dam vise seksi usne.

Ovo sjajilo je prožet afrodizijak sastojcima koji inspirišu želju za ljubljenje, uključujući ginko biloba, đumbir, strast cvijet, Damiana, Muira Puama i feniletilamin. To se popularno naziva "Molekula ljubavi"!

6. Beauty Rush Sjajni Nijansa usne Sheen:

Ovo je za sjaj i sjaj za grab-and-go! To vam pomaže da bez napora ukrasti pažnje.

7. PINK sjajilo za usne:

Ovaj daje usnama flirty pop boje i slatka durenje da se pokrene.

8. VS Šminka Boja Lust usne lak:

Ovo je vinil-finiš sjajilo za usne koji pokriva usne u boji i dodaje svetlucavu još biserni sjaj zbog prisustva svjetlucavih pigmenata u njemu. Daje usnama puniji, supermodel usne.

9. VS Makeup VS PRO Magic FX hologramska usne Shimmer:

VS PRO Magic FX Holografski Lip Shimmer je dizajniran posebno za pistu. Ima visoku reflektirajuće shimmer koja hvata svjetlo i pleni prizmatičnog učinak.

10. Beauty Rush Sparkle Gloss Lip Shine:

Ovo sjajilo za usne daje flirty pop boje na usnama. Ukrasti reflektora sa ovim grab-and-Go šminka bitne!

Susie Coulter je predsjednik Victoria Secret Beauty, po njihovim Nov 2017 pitanja. Ovo je podjela firme koja brine o svim proizvodima ljepote u vezi. Njihov glavni podjela se nalazi u New Yorku, ali sada su razgranati i imaju ogranke širom svijeta.

load...