Njegu kože

Najbolji Britney Spears parfemi za žene - naš top 10

Najbolji Britney Spears parfemi za žene - naš top 10

Pop senzacija Britney Spears je prenijela svoje slave u bocu čiste bogat miris. Opseg Britney Spears parfema čini da se osećate kao zvezda.

Evo moje omiljene od Britney Spears parfemi opseg:

1. Otok Fantasy:

Najnoviji parfema Britney, Island Fantasy je zbog lansirati u aprilu ove godine 2017. Godine. To je nastavak njene linije slatkog mirisa. Ovaj parfem ima sve dobrotu tropske arome koji mu daju voćni i cvjetni osjećaj. Miris započinje sa citrusima koktel, Clementine, mandarine, lubenice i crvenog voća i kasnije pretvara u aromama ljubičice, jasmina, šećerne trske, mošusa i frezije.

load...

2. Believe:

Je Britney Spears Believe parfem je lansiran 2007. Godine i ima vrlo voćni žalbu na nju. Vjerujte u osnovi se sastoji od aroma mandarine i guave. Lipe cvijeta i orlovi nokti mirisa može pratiti svoje note. Osnova ovog mirisa uključuje slatko praline, amber i pačuli.

3. Circus Fantasy:

Pokrenut 2009. Godine u suradnji sa Elizabeth Arden, Circus Fantasy je golman. Ovaj parfem ima opojan miris kremastog mošusa i egzotičnog cvijeća. Kombinacija orhideja, lotos, plava božura, cvijeta kajsije, maline, ljubičice bombona i vanilije može se osjetiti.

load...

4. Cosmic Radiance:

Pokrenut u suradnji s Elizabeth Arden, Cosmic Radiance je jedinstveni parfem lansiran u godini 2016. Miris započinje sa svježim citrusa i duboko cvjetnih mirisa u srcu bilješke uz kremaste ambera, sandalovine i vanilije baze.

5. Curious Britney:

Curious Britney ima vrlo zanimljiv suština da je, baš kao što i samo ime govori. Parfem ima bazu od bijelog cvijeća koje su serenade sa mošusa i vanilije nijanse. Kombinacija kruške, magnolije i lotos uz vanilije, jasmin, tuberoza i plemenitih šumi se može osjetiti u ovaj parfem.

6. Fantasy Britney:

Lansiran 2005. Godine, Fantasy od Britney je bio drugi miris Britney Opseg parfema. Takođe se smatra da je ljubavni napitak u magičnom boci. Fantasy Britney je spoj bijele čokolade, jasmina, zlatne dunje, ličija, kivi, orrris korijen, drva i mošusa.

7. Midnight Fantasy:

Midnight Fantasy je pokrenuta posebno za mlađe generacije publike. To je vrlo svjež osjećaj da ga i sastoji se od aroma koje uključuju crne trešnje, šljive i framboise. Frezije, irisa i noć orhideje uz mošus, amber i vanilija mirisa može se osjetiti u samom srcu Midnight Fantasy.

8. U Control Curious:

Sexy još slatke kombinacije mirisa koji zaista opravdava naziv parfema. Kombinacija mošusa i vanilije se može osjetiti u svakom sprej ovog parfema. Miris je na noti noći orhideje, creme brulee, tonka kristala, crne vanilije na bazi mošusa i sandalovine.

9. Hidden Fantasy:

Miris koji je u potpunosti na voćnim i gurmanski komentar, Hidden Fantasy je pokrenut u 2008. Godini Ovaj parfem ima kombinaciju aroma koje uključuju cvijet grejpa, klinčića, verbena, slatke naranče, Napolitano torta, sambac jasmin, Stargazer ljiljana, amber , vanilije, Jacaranda drveta i sandalovine.

10. Radiance:

To je dugotrajan i primamljiv miris. Sjaj je mješavina mirisa cvijeta narandže, jasmin, iris, tuberoza, bobica i mošusa.

Tako što je svoj omiljeni Britney Spears parfem među njima?

load...