Njegu kože

Najbolji Adidas parfemi za žene - naš top 10

Najbolji Adidas parfemi za žene - naš top 10

Adidas je znan brand u listi sportske, Apparels i pribor, kao što su parfemi. Svoj asortiman parfema za muškarce i žene su sportski, jedinstven i vrlo poželjno.

Evo top 10 Adidas parfema za žene.

Najbolje Adidas Parfemi za žene

1. Adidas Moves:

Adidas Moves je uveden 1999. Godine i osvježavajući miris koji ima sladak kao i pikantan miris povezan s njim. To uključuje note zelene jabuke, paprike, ananasa i više takvih mirisa. Ovaj miris je cool i zemljani osjećaj da ga i apeluje na oba spola.

load...

2. Adidas Adrenalin:

Adidas Adrenalin je uveden 2003. Godine i predstavlja svježi, sportski miris koji privlači oba spola. Njegova adrenalin stimulisanje miris cijenjen od strane žena previše. Ovaj miris ima jedinstveni miris koji imaju spoj citrusa mirisa sa začinskim biljem.

3. Floral Dream:

Ovo je orijentalni miris lansiran od Adidas u 2003. Za žene. Nastala je Nathalie Lorson i Jean-Pierre Bethouard i gornje note bergamota, ruža i ljiljana. Miris dopunjuje cvjetni spektar vrlo dobro što ga čini apt za žene.

4. Happy igre:

To je cvijet zasnovan voćni miris posebno za žene i ima bilješke kao Clementine i brusnica. Takođe poseduje bilješke, kao što su jasmin, frezija i amber koje su svrstane u mirisima drvenastih, koji najbolje dopuna žene preferencijama.

load...

5. Free Emotions:

Free Emotion od Adidas je ljetna cvjetni miris koji uključuje mirise limuna, jabuke, pa čak i maline. To svježe parfem na bazi voća je hit sa ženama diljem svijeta.

6. Natural Vitality:

Prirodni Vitality je parfem lansiran 2008. Godine koji daje žena potrebne eksplozije mirisa iz voća poput ličija, kruške i jabuke. To je vodene miris koji je nov i osvježavajući posebno napravljen za žene. Ovo je dobro poznata Adidas parfem za žene.

7. Tropical Passion:

Ova verzija miris za žene koju je dizajnirao Adidas je savršen spoj parfema koji pokazuju senzualnost i egzotične ženskog preferencijama. To je veoma predložio za upotrebu dan vremena.

8. Active Start:

Aktivni Start, ženski parfem lansiran u 2003. Godini je osvježavajući i energičan verzija savršen miris žene traže.

9. Pobjeći:

Bijeg je dinamičnija verzija mirisa za žene uveo Adidas. To je za one koji dinamičan i sportski žene koji vode visoke tempom način života.

10. Happy Game Edition 2:

Lansiran za žene sa sportskim stavom, ovaj parfem je više prikladan za casual događaje sa svojih brusnice i bilješke Clementine zasnovan radi potpune pravde očekivanja.

Adidas ima mnogo više mirisa koji se žaliti na ukus žena s dugotrajnim aromu. Koja od ovih Adidas žena parfeme je omiljena?

load...