Njegu kože

Najbolja biljna lica - naša top 10

Najbolja biljna lica - naša top 10

Lica treba uraditi često održavati prirodan sjaj i zdravlje kože, ali to nije moguće da redovno koristite salon. Postoje mnogi biljni kompleta lica dostupan na tržištu koji mogu vam dati salonu poput lica. Zar to nije sjajno? Ovdje je top 10 liste biljni tretmani za različite probleme na koži poput sunčanja, starenje, pigmentaciju itd koje možete odabrati u skladu s tim.

Najbolje Kompleti za biljne Tretmani lica kod kuće

1. Lotus Herbals i prirodan sjaj kože Radiance lica Kit:

Ovaj komplet lica koštati 175 INR za 5 vrećica koje se mogu koristiti dva puta. Ovaj kit lica će pomladiti vašu kožu i da će vam dati instant sjaj. To će učiniti vašu kožu mekom i glatkom, a također odlično radi kao duboka pora sredstvo za čišćenje. Svog budžeta prijateljski i vrijedan pokušaja.

load...

2. Jovees Skin Rejuvenation voća lica Kit:

Ovaj komplet lica sadrži sredstvo za čišćenje, piling, masaža krema, toniranje gel, voće paket i krema za lice. Uputstva su jasno dati na svaki paket pa ako ste novi u kompleti lica, i dalje možete koristiti ovo lako. Cena ovog kompleta je Rs. 685 i možete ga koristiti 15 - 18 puta kao i sve dolazi u zelenom velikom kadom. Sadrži papaja, jabuke, avokado itd kao ključne sastojke koji koristi vaše kože. To će dati vašoj koži instant sjaj, a vi ćete osjećaju revitalizira.

3. Shahnaz Husain 24 karatnog zlata lica Kit:

Ovaj komplet lica sadrži prkose starenju čisto zlato piling, zlato masku, zlato gel i hidratantnu kremu koja duboko očistiti kožu dajući joj sjaj i sjaj. Paket košta 599 INR i može se koristiti mnogo puta. Ako želite da pomladiti vašu kožu, onda ovaj komplet lica definitivno može vam pomoći.

load...

4. VLCC Papaya voća lica Kit:

Ovaj komplet košta 150 INR i sadrži 5 vrećica koje se mogu koristiti za 5-6 lica. Ovaj komplet sadrži biljnih sastojaka koji će učiniti vaš sjaj kože na prirodan način. Ovaj paket sadrži papaja sjemena Piling, Krastavac gel, Peach krema za masažu, Orange Anti-Tan Pack, i zelene jabuke losion. Miris ovog kompleta je vrlo umirujuće i ostavlja kožu mekom i glatkom.

5. VLCC Anti Tan Facial Kit:

Ako ste pate od tan, onda je ovaj biljni kit lice će vam pomoći, jer će nestati boju sa redovnim korištenje. Komplet lica koštati 325 INR i sadrži 5 vrećica sa uputstvima i upute za korištenje. Možete koristiti vrećicama za 5-6 lica koja je vrijednost za novac. Ovaj kit će vam pomoći u uklanjanju tan i dati sjaj vašoj koži. Sadrži sve biljnih sastojaka jer se zasniva na imaš godina Ayurvedski receptima.

6. Vaadi Herbals Gold Facial Kit:

Ovaj komplet lica koštati 295 INR i sadrži krema za čišćenje, piling, gel, krema za masažu lica i paket koji se može koristiti više puta. Ovaj komplet lica sadrži biljne ulja koja pomažu u smanjenju pigmentacije i fleka i to će dati instant sjaj u lice. Također će učiniti vašu kožu blistavom i mekom.

7. Vaadi Herbals Saffron & Sandal Pravednost lica Kit:

Možete koristiti ovu lica komplet višestruke puta jer sadrži noćna krema, piling, lice paket i krema za masažu u malim kade. Komplet lica koštati 260 INR što je džep prijateljski. To je biljni lica jer sadrži sandala i šafran, koji će učiniti vašu kožu glatkom, mekom i daje sjaj vašoj koži. To će također pomoći pri uklanjanju tan iz lica.

8. Vaadi Herbals Aloe vera kit lica:

Aloe vera se smatra dobro za kožu i ovaj komplet lica sadrži dobrotu aloe vera gel. Komplet sadrži pet kade tj krema za čišćenje, piling lica, masaža gel, krema za masažu lica i paket koji se može koristiti 20 puta količina je ogromna. Također možete kupiti mali paket od ovog suđenja. Ovaj kit će ostaviti svoju kožu potpuno čista, detoksikuju i nahranjena. To će vam dati instant sjaj previše.

9. Banjaras Saffron lica Kit:

Ovaj komplet lica sadrži 7 različitih kade - šafran čišćenje mlijeko, šafran anti-tan piling gel, šafran dubinsko čišćenje adstringentno, šafran gel, zlato masaža krema, šafran lice paket i šafran intenzivna hidratantna losion koji se mogu koristiti više puta. To će poboljšati teksturu kože i da će vam dati čak i ton kože. Ona također pomaže u smanjenju pigmentacije maraka i nepravilnosti. Sve u svemu, to je vrijednost za novac.

10. Joy kože Voće Prirodne Kit voće:

Ovaj paket sadrži četiri cijevi sredstvo za čišćenje, piling, gel i lice paket i košta Rs.150. Cijevi će vam trajati dugo koje vrijedi cijenu. Sadrži sve biljnih sastojaka koji čine kožu podmlađena, mekana i nahranjena. Ovo će vam dati instant sjaj koji će ostati dugo.

Također pogledajte ovaj video o tome kako napraviti jednostavan biljnih maske lice kod kuće: -Kako li Biljni lica kod kuće za masnu kožu

Koji vam je omiljeni biljni recept lica?

load...