Njegu kože

Najbolji Pheromones parfemi dostupni - naš top 10

Najbolji Pheromones parfemi dostupni - naš top 10

Svi znamo da parfeme igraju vrlo važnu ulogu u našem životu za privlačenje, privlačan i zavodi. To je sasvim uobičajeno da ljudi ESP. Žene biraju zavodljiv i senzualan parfemi za privlačenje muškaraca. Evo Feromoni igraju vrlo važnu ulogu. Zapravo Feromoni su naučno testirane supstance koje pomoći u privlačenju suprotnog pola. Iako naše tijelo oslobađa feromone prirodno, neki parfemi mogu dodatno ih povećati ili otvorite potpuno nove varijacije.

Najbolje Feromoni Parfemi

Ovdje je popis najboljih Feromoni parfem u Indiji za žene

1. Gucci Rush 2:

Kupiti Gucci Rush Za ₹ 7.000,00 @ www.amazon.in/gucci-rush

Gucci Rush 2 je lansiran 2001. Godine nakon uspjeha Gucci Rush. To je vrlo prepoznatljiv i atraktivan feromona parfem i čini nosi uistinu neodoljiva. Miris ima kombinaciju cvjetnih i začinskim notama. Gornje note sastoje od ruže, mošusa i frezije. Završava sa dlanom i mahovinu.

load...

2. Dior Hypnotic Poison:

Kupiti Dior Hypnotic Poison Za ₹ 6.347,00 @ www.amazon.in/dior-hypnotic-poison

Hypnotic Poison dolazi iz kuće Dior i pokrenut je u godini 1998. To je očaravajuća parfem koji je uistinu zarazna i senzualan. Tvorac ove čarobne miris je Annick Menardo. Ova lijepa miris ima srce note karanfila i anisa, dok donje note imaju spoj sandalovine i ambera.

load...

3. Coco Mademoiselle:

Kupiti Coco Mademoiselle Za ₹ 14,280.00 @ www.amazon.in/coco-mademoiselle

Dolazeći iz kuće Chanel, Coco Mademoiselle je uvedena 2001. Godine kao Eau de Parfum. Nos iza ove prekrasne i zarazna parfem je Jacques Polge. Ovaj parfem s feromonima je seksi, mlada, atraktivna i ženstvena i je svakako moraju imati parfem za svaku damu. Gornje note sadrže bergamots, sicilijanski naranče i grejpa. Središnje note sastoje od ruže i jasmina ekstraktima dok donje note sadrže pačuli, vetiver i vanilija.

4. YSL Opium:

Kupiti YSL Opium Za ₹ 9,151.65 @ www.amazon.in/ysl-opium

Opijum iz kuće YSL je orijentalno začinjen parfem. Ima raskošne i cvetnim karakter. Kreator ovog parfema, Jean Amic i Jean-Louis Sieuzac od Roure su pokušali da daju bogat, pikantan još orijentalni karakter ovog prekrasnog parfema i uspješno su mu dali jedinstven dodir.

5. Paris Hilton Perfume:

Kupiti Paris Hilton parfem ₹ 3,008.75 @ www.amazon.in/paris-hilton-perfume

Paris Hilton od Parlux miris je vrlo zarazna i zavodljivi parfem. Ovo je bio prvi parfem odobren od Paris Hilton. Gornje note sadrže jabuke, dinje i naranče. Srce se sastoji od slatke note ljiljan, jasmin, tuberoza i mimoze. Završava se sandalovine, mošusa i hrastove mahovine.

6. Hugo Boss Deep Red:

Kupiti Hugo Boss Deep Red Za ₹ 2.850,00 @ www.amazon.in/hugo-boss-deep-red

Deep Red iz kuće Hugo Boss je još jedan hladan i zavodljiv parfem na listi top 10 feromona parfema za žene. To je vrlo senzualan parfem koji je za današnje moderne, nezavisne i provokativna žena. Ovaj parfem otvara crne ribizle, kruške, naranče i mandarine. Nakon toga slijedi frezije, đumbira i hibiskusa. U bazi se sastoji od vanilije, mošusa i sandalovine.

7. Cacharel Amor Amor:

Kupiti Cacharel Amor Amor Za ₹ 4,580.23 @ www.amazon.in/cacharel-amor-amor

Amor Amor iz kuće Cacharel je za ženu koja traži avanturu. Napomene u ovoj feromon parfem su pretežno cvjetne i voćne - grejpa, crvene narandže, đurđevak, Melati jasmina, bijelog mošusa, sandalovine i vanilije.

8. Lancome Hypnose:

Kupiti Lancome Hypnose Za ₹ 8,193.15 @ www.amazon.in/lancome-hypnose

Hypnose je vrlo zavodljiv i egzotični parfem iz kuće Lancome. Miris parfema ima jedinstvenu kombinaciju sunčanih, drvene i orijentalne note. Imati gurmanski nijansu i strast cvijeća, ovaj parfem je kao ovisnost.

9. Clinique aromata Elixir:

Kupiti Clinique aromata eliksir za ₹ 7,016.82 @ www.amazon.in/clinique-aromatics-elixir

Stvorena u 1975. Godini, aromata Elixir je najstariji i najprodavaniji parfem iz kuće Clinique do datuma. Spada u jedinstvenoj klasifikaciji parfema poznat kao chypre-cvjetni. Gornje note sastoje od kamilice, verbene i žalfije. Središnje note sastoje od geranija, ruže, ylang ylanga, jasmina i tuberoza. Kraj bilješke sastoji od mahovine i pačulija.

10. Givenchy parfema Organza:

Kupiti Givenchy parfema Organza Za ₹ 3,231.15 @ www.amazon.in/givenchy-perfume-organza

Parfem Organza dolazi iz kuće Givenchy. To je vrlo dugotrajan i lijepa parfem koji primamljive svog partnera. Klasični stil ovog parfema pokušava da uhvati vremena i neprolaznu ženstvenost žene.

Organza je egzotičan, senzualan, zavodljiv ali vrlo svjež i cvjetni. U visokim notama se sastoje od gardenije, tuberoza i jasmina. Ona ima srce orlovi nokti, iris i gardenije zatim donjim notama ambera i vanilije.

Ovo su neke od najboljih feromona parfema za žene dostupne u Indiji.

load...